Diskussion:Zac Efron

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

hvad fanden snakker i om ?

hans kæreste hedder sku da ik line ? hun hedder VANESSA HUDGENS (Skrev 62.66.213.252 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Semibeskyttet[rediger kildetekst]

Jeg har netop valgt at semibeskytte denne artikel, da jeg ser en hel del eksempler på, at typisk anonyme IP-adresser tilføjer (i bedste fald) ligegyldigt trivia eller (i værste fald) direkte udøver hærværk mod artiklen. Denne beskyttelse skulle gerne kunne sætte en stopper for disse bedrifter. --|EPO| 7. jan 2008, 15:52 (CET)

Er der nogen der gider rette delen om at han har sex med sin bror før lektierne? (Skrev 86.52.75.104 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hermed gjort. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. jan 2008, 21:56 (CET)
Var der virkelig nogen der skrev det ? (Skrev 87.55.115.22 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Ja, for et års tid siden. Det er typisk folkeskoleelev-vandalisme. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. feb 2009, 22:51 (CET)

Hvorfor bliver jeg beskyldt for hærværk...?[rediger kildetekst]

Jeg er uforstående og undrer mig meget over, at Thomaxz den 7. januar 2007 kl. 13:28 (jvf. historikken for artiklen [1]) har fjernet min version fra 6. januar 2007 kl. 17:34 med begrundelsen "hærværk", når jeg netop dér selv fjernede hærværk begået af flere tidligere brugere. Hvad er begrundelsen for, at jeg bliver beskyldt for hærværk...? Jeg har aldrig begået nogen form for "hærværk" på Wikipedia i al min tid som bruger! Og i dag (den 10. januar 2007 kl. 02:36) har jeg i øvrigt igen fjernet hærværk begået mod artiklen. --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 10. jan 2008, 02:49 (CET)

Jeg har ikke beskyldt dig for hærværk, det gendan knappen, som burde heder fjern. Får når man klikker på gendan i historiken, fjerne man åbenbart version istedet for at gendanne til den version. Min intention var at gendanne til din version. --Thomaxz 10. jan 2008, 09:16 (CET)
Ok, så er jeg mere rolig, for jeg var bange for, at du beskyldte mig for hærværk – hvilket jeg slet ikke kunne forstå! :-) --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 10. jan 2008, 14:51 (CET)