EUC Nordvestsjælland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

== Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser ==

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser er en uddannelsesinstitution i Nordvestsjælland. Institutionen uddanner unge og ældre indenfor forskellige uddannelser og kursustilbud. Skolen har 2 afdelinger beliggende i Holbæk og Kalundborg. Her ud over har skolen en onlineafdeling, hvor der tilbydes onlineundervisning på EUS 5 ugers-forløb, EUD GF2 samt EUX GF2 og EUX studieåret. Uddannelsesstedet henvender sig både til unge, som kommer lige fra folkeskolen, og voksne, som har erhvervserfaring.

Erhvervsuddannelser[redigér | rediger kildetekst]

Over 23 forskellige erhvervsuddannelser og 12 eux-uddannelser indenfor kontor og handel, byggeri og teknik samt sundhed og fødevarer.

Gymnasium[redigér | rediger kildetekst]

Under EUC Nordvestsjælland høre tre gymnasier, med retningerne HTX, HHX, EUX, STX og HF. Allikelund Gymnasium er beliggende i Kalundborg, Slotshaven Gymnasium i Holbæk og Odsherreds Gymnasium i Asnæs.

Kursusafdeling[redigér | rediger kildetekst]

På EUC Nordvestsjællands afdeling i Audebo ligger kursusafdelingen. Her kan man efteruddanne sig og tage et af deres mange AMU-kurser.

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]

Denne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.