Grant Heslov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grant Heslov
Personlig information
Født 5. marts 1963 (60 år)
USA Los Angeles, Californien
Ægtefælle Lisa Heslov
Beskæftigelse Skuespiller
Instruktør
Producer
Manuskriptforfatter
AFI-priser
Årets Bedste Film
Good Night, and Good Luck, 2005

Grant Heslov (født 15. maj 1963) er en amerikansk skuespiller, filmproducer, filminstruktør og Manuskriptforfatter. Han er kendt for sin rolle i Good Night, and Good Luck fra 2005, som han også var medproducer og medforfatter på. Han har været nomineret til en Oscar 3 gange.

Heslov startede sin skuespillerkarriere i 1982 med en rolle i tv-serien Joanie loves Chachi. Han fik sin filmdebut i filmen The Journey of Natty Gann fra 1985. I 1998 skrev og instruerede han kortfilmen Waiting for Woody, der handlede om en Woody Allen-fan. Han vandt flere festivalpriser for kortfilmen.

Heslov skrev manuskriptet til filmen Good Night, and Good Luck, som han fik Golden Globe-, BAFTA Award- og Oscarnomineringer for. I 2009 instruerede og producerede han filmen The men who stare at goats. I 2012 blev han nomineret til en Oscar for bedste filmatisering som medforfatter på filmen Kamæleonen.

Udvalgte Roller[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne amerikanske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi