John C. McGinley

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
John C. McGinley
JohnCMcGinleyByTomMorgan2008.jpg
McGinley, Oktober 2008
Fulde navn John Christopher McGinley
Født 3. august 1959 (55 år)
New York City, New York, U.S.
Nationalitet USA Amerikansk
Aktive år 1985-nu
Ægtefælle(r) Lauren Lambert (1997–2001)
Nicole Kessler (2007–nu)
Børn 3
Beskæftigelse Stand-up, Skuespil
Kendte roller Perry Cox i Scrubs

John C. McGinley – født John Christopher McGinley 3 August 1959 i New York City, New York, USA) er en amerikansk skuespiller, der nok er mest kendt for den amerikanske sitcom Scrubs, der er skabt af amerikaneren Bill Lawrence. John C. McGinley er i rollen som Perry Cox, gift med Bill Lawrence's egen kone, Christa Miller.

Privat har han været gift to gange. Hans første ægteskab varede fire år, fra 1997 – 2001, som var med Lauren Lambert. Han blev efterfølgende gift med Nicole Kessler, de har været gift siden 2007. Han er gode venner med John Cusack.

Scrubs[redigér | redigér wikikode]

Han er mest kendt for sin rolle som Perry Cox, også kaldt Dr. Cox i Scrubs. I serien spiller han den tit suer, og ufølsome læge, der altid er efter John Dorian, også kaldt JD (Zach Braff). Perry kalder JD alle mulige pigenavn, fordi han tit opfører sig som en pige, og er til tider barnlig når han er sammen med sin ven Christopher Turk (Donald Faison). I serien er han gift med en lige så ondskabsfuld kvinde som ham selv, nemlig Jordan Sullivan spillet af Christa Miller . Dr. Cox er også tit op at skændes med sin chef, Bob Kelso (Ken Jenkins) og det ender altid med at gå udover en af dem.

Filmografi i udvalg[redigér | redigér wikikode]

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]

Skuespiller Stub
Denne skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi