Karin Dubin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Karin Dubin er en dansk politiker for Socialdemokraterne.

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Hun er lokalpolitiker på Frederiksberg og er i dag viceborgmester og politisk ordfører for Socialdemokraterne i Frederiksberg Kommunalbestyrelse.

Hun har været medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse siden 1986 og har repræsenteret Socialdemokraterne i bl.a. Magistraten, Social- og Hospitalsudvalget, Kulturudvalget og Bolig- og Ejendomsudvalget. Hun var desuden sit partis borgmesterkandidat ved valget i 2005.

Uddannelse[redigér | rediger kildetekst]

Uddannet lærerRanum Seminarium i Jylland og har arbejdet som lærer på en række frederiksbergske folkeskoler, bl.a. på Skolen på La Coursvej og Skolen på Duevej. Hun har desuden undervist voksne, såvel danskere som indvandrere. Senere er hun uddannet som cand.pæd. i engelsk.

Bestyrelsesarbejde[redigér | rediger kildetekst]

Hun var i 1989 med til at stifte Hovedstadens Sygehusudvalg, H:S, som repræsentant for Frederiksberg. Udover bestyrelsesarbejde i H:S er Karin Dubin formand for den integrerede institution Falkonergården samt formand for Gigtforeningen ved Frederiksberg Hospital.