Kategoridiskussion:Flertydig

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Var det ikke en idé at sortere underkategorierne således, at de vises på første side i denne kategori? --Malou 22. maj 2006 kl. 22:16 (CEST)

Radiometer bør rettes til "Radiometer Copenhagen", da et Radiometer er et instrument.

Med venlig hilsen Bjørnen (Skrev 62.242.115.238 (diskussion • bidrag) 13. april 16:31. Husk at signere dine indlæg.)

Så må du gerne sætte en {{flyt}} på den pågældende artikel.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 13. apr 2009, 16:39 (CEST)

Var, det ikke en ide af artiklerne som minium bør have en brødtekst? Flere, af flertydighedes artiklerne de seneste par dage, indeholder intet andet end en navneopremsing og en engelsk flertydighedskabelon. Det, er sædvanligvis oprettet af den samme bruger, med identisk indhold på det andre sprog hvorfor det sandsynligvis er crosswiki. Det, fleste overholder ikke listenormen uden en brødtekst, med beskrivelse qaf emnerne og personerne. Et, eksempel på at det er gået helt galt er Henriksen. Mvh. --Trade (diskussion) 13. aug 2012, 13:20 (CEST)

Flertydig-artikler er jo ikke artikler - og de er heller ikke listeartikler; de er bare opremsninger af artikler, som kunne have haft det pågældende opslagsord. At Henriksen så ikke hjælper nogen til at finde den rette artikel, er en anden sag. Der må man bede opretteren om at inkludere en kort beskrivelse af hver af de omtalte artikler, så læseren kan bruge flertydig-siden til noget. --Palnatoke (diskussion) 13. aug 2012, 13:30 (CEST)