Kategoridiskussion:Mindedage

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvad er idén med denne katgori ingen af de to underkategoriere er særligt egnede til denne kattegori. Der er jo nærmere tale om festdage end mindedage. Mindedage har et snært af sorg over sig(syntes jeg). --Jan Friberg 11. jul 2006 kl. 20:43 (CEST)

Hej Jan - mindedage har ikke kun noget med sorg at gøre. Mindedage er alt man synes er så vigtigt (i en eller anden forstand) at man skal mindes om det en gang om året. Helligdage er en delmængde af mindedagene. Mindedage kan også være aktionsdage. til gengæld er jeg usikker på hvad en mærkedag er. Jeg har f.eks. prøvet at oversætte den til engelsk og tysk uden godt resultat - mindedag kun derimod fint findes. --Glenn 11. jul 2006 kl. 21:17 (CEST)

Ok har bare lidt svært ved at se hvorfor denne kattegori er nødvendig--Jan Friberg 12. jul 2006 kl. 00:12 (CEST)