Kategoridiskussion:Musikgrupper

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Måske skulle vi oprette en underkategori bestående af typer af musikgrupper (definitioner på kor, orkester, band etc.)? Men forløbig placeres de øverst i artikellisten, så de ikke forsvinder mellem de mange musikgrupper. --Malou 29. apr 2006 kl. 12:12 (CEST)

Enig, og den langsigtede plan skal vel være, at musikgrupper så er placeret både i en genre og en nationalitet. Spørgsmålet er, hvad vi skal gøre ved bands, hvor vi kun kan finde den ene - f.eks. er Clawfinger jo klart fra Sverige, men er industrial for smal en genre, og skal de under rock, som så til gengæld kan blive meget bred? --Jakob mark 14. maj 2006 kl. 21:43 (CEST)
En løsning kunne være at lave kategorien "Industrial rockgrupper" og lægge den ind under kategorien "Rockgrupper". Pardy 14. maj 2006 kl. 21:47 (CEST)