Kategoridiskussion:Skuespillere fra Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er klart at denne kateogri bliver meget stor. Men det giver da ingen mening at oprette underkategorier for film- og teaterskuespillere - idet langt de fleste skuespillere jo er begge dele. Altså bliver resultatet, at vi får en række underkategorier, der er lige så store som denne hovedkategori.Brandsen 17. jun 2008, 01:18 (CEST)

Ikke helt rigtigt: P.t. er der fire underkategorier:
  1. Kategori:Danske filmskuespillere
  2. Kategori:Danske teaterskuespillere
  3. Kategori:Danske tegnefilmsdubbere
  4. Kategori:Danske tv-skuespillere
Og ganske mange skuespillere er på grund af alder kun med i teater-kategorien, men de skuespillere, der er aktive i dag, nok typisk er med i en række kategorier. Der er naturligvis også mulighed for at opdele efter fødselsår eller genre, hvis det skønnes nødvendigt. --Palnatoke 17. jun 2008, 09:46 (CEST)