Katrine Bille

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Katrine Bille
Født 27. februar 1989 (35 år) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Sanger, stemmeskuespiller, forfatter, tv-vært Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Katrine Bille-Grønning (født 27. februar 1989 i Helsingør) er dansk tv-vært, sangerinde og forfatter, og uddannet tv-tilrettelægger hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun er opvokset i Kvistgård i Nordsjælland. Hun blev ansat ved Danmarks Radio i 2009. Hun har medvirket i 58 afsnit af Lille Nørd 2009-2011 og 2 sæsoner af Ramasjang-programmet "Luk op, Luk i" 2017-2019. Katrine Bille har også medvirket i Cirkus Summarum i 2010 og 2012.

Katrine Bille udgav i 2013 sit første soloalbum for børn "Fugle Flyver Frit" hos musikselskabet ArtPeople. I 2021 udgav hun sit seneste album “Jorden rundt med Katrine”, med sange fra hele verden, inspireret af hendes egen jordomrejse. Til albummet hører Katrines debutbog af samme navn, udgivet hos Gyldendal i april 2021. Hun har udgivet yderligere fire børnealbums i DR-regi.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
FjernsynSpire
Denne artikel om en tv-personlighed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Katrine Bille kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.