KevJumba

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
KevJumba

Personlig information
Født 12. juni 1990 (33 år) Rediger på Wikidata
Houston, Texas, USA Rediger på Wikidata
Bopæl Sugar Land Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted University of California, Davis,
Clements High School Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Youtuber, sanger, komiker, skuespiller, tv-tilrettelægger Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kevin Wu (kinesisk 吴凯文) (født 12. juni 1990) er en kinesisk-amerikansk og Taiwanesisk-amerikansk komiker og YouTube kendis som er mest kendt for hans YouTube-kanal KevJumba, som i august 2012 var den fjortende mest abonnérede på YouTube. Kevin har desuden youtube-kanalen Jumbafund. I 2010 var Kevin og hans far (Michael Wu) med i den syttende sæson af The Amazing Race hvor de kom på syvendepladsen.

Kevins YouTube videoer[redigér | rediger kildetekst]

Kevin Wu er kendt for hans humoristiske videoer på YouTube. Da Kevins video I Have to Deal With Stereotypes var på YouTubes forside begyndte hans visninger at stige markant. I hans video I Love My Dad var hans far PapaJumba (Michael Wu) med. Efterfølgende var med i en række af hans videoer, og optræder stadigvæk i få videoer i dag. I juni 2010 havde Kevin Wu mere end 2 millioner abonnenter og mere end 25 millioner kanal-visninger og på det tidspunkt havde hans videoer sammenlagt 91,9 millioner visninger. Den 29. maj 2008 var Kevin Wu en af tre Øst-Asiatere under 21 som var med i YouTubes top 5 mest abonnérede youtubere. Kevin Wus videoer har modtaget svar fra Ella Koon, Jessica Alba og Baron Davis. Yao Ming og Jeremy Lin har desuden optrådt i Kevins videoer.

Cartoon Network[redigér | rediger kildetekst]

Kevin Wu er i øjeblikket med i Cartoon Network's Flicks. Han er den anden internetsensation der optæder i Cartoon Network. Den anden er Annoying Orange. Fred Figglehorn og Ryan Higa (nigahiga) har optrådt på Cartoon Networks rival-kanal Nickelodeon.

YTF[redigér | rediger kildetekst]

I 2011 begyndte Kevin Wu at lave videoer i YTF sammen med en række af andre kendte YouTubere. Gruppen havde deres første koncert d. 9. oktober 2011 i HonoluluHawaii.

JumbaFund[redigér | rediger kildetekst]

JumbaFund er Kevin Wu's anden YouTube-kanal hvor pengene han tjener på videoerne går til velgørenhed. Han har fået en skole i Kenya opkaldt efter sig Jumba Lenana Academy

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]