Landmand søger kærlighed

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
En smuk mark ligesom dem i Landmand søger kærlighed

Landmand søger kærlighed er et realityprogram på tv-kanalen TV2 med dating som tema. Programmet har spillet i 8 sæsoner, sæson 9 er på vej. Værten på programmet er Lene Beier. [1]

Konceptet består i, at kvinder ikke altid af sig selv søger på landet - tværtimod. Landmænd har jf. åbningsspeaket meget at byde på men er i sagens natur ikke flytbare grundet deres erhverv.

I en given sæsons åbningsprogram besøger værten de forskellige landmænd og medbringer post fra piger og kvinder, som på forhånd har skrevet til landmændene. Antallet af breve til hver landmand er stærkt varierende, men fem udvælges til den første speeddate. Herefter udspilles programmet som et udskillelsesløb, hvor landmændene er sammen med bejlerne, som dog sendes hjem én efter en. Til slut har landmanden mulighed for at invitere en enkelt kvinde på et romantisk weekendophold. Det sker, at landmanden finder den eneste ene og ender i varige forhold, men oftere gør det dog ikke.

Over årene er der sket forskellige udviklinger i programmet, således at også kvindelige landmænd deltager, ligesom en enkelt homoseksuel mand også har været med.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Populært TV 2-program får endnu en sæson livsstil.tv2.dk 07. nov. 2017
FjernsynSpire
Denne artikel om et tv-program er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.