Little Mix

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Little Mix
Little Mix X Factor Live Tour.jpg
Little Mix der optræder i 2012. Fra venstre til højre: Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh Anne Pinnock, Jade Thirlwall
Information
Oprindelse Storbritannien Storbritannien
Genre(r) Pop, R&B, hiphop
Aktive år 2011–nu
Pladeselskab Syco, Columbia Records, Sony Music
Hjemmeside http://www.little-mix.com/
Medlemmer
Perrie Edwards
Jesy Nelson
Leigh-Anne Pinnock
Jade Thirlwall

Little Mix (tidligere kendt som Rhythmix) er en britisk firepersoners pigegruppe dannet i 2011, bestående af Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall[1]De blev dannet udelukkende til den ottende sæson af The X Factor, hvor de blev den første gruppe, der vandt i programmets otteårige historie, idet de slog Marcus Collins i finalen. Efter deres sejr underskrev de en kontrakt med Simon Cowell's pladeselskab Syco Music, og udgav deres første single, en version af Damien Rice's "Cannonball".

Mens de var med i The X Factor, havde de det tidligere N-Dubz-medlem Tulisa Contostavlos som mentor. De udgav deres debutalbum DNA den 19. november 2012. Albummet kom ind på top 5 i otte lande, inklusiv nummer 2 i England, og nummer 4 på USA's Billboard 200. Det gjorde Little Mix til den første pigegruppe, der er kommet på USA's top 5 over debut album siden The Pussycat Dolls. Den 8. November 2013, udgav Little Mix deres andet album Salute. Deres opkommende album regnes med at blive udgivet i 2015. I December 2014, havde Little Mix solgt over 7,5 millioner albums verden over.

Jade er lige i øjeblikket single, mens Jesy i 2014 bekræftede, at hun er i et forhold med sangeren fra Rixton; Jake Roche. Perrie er forlovet med den populære Zayn Malik fra boybandet One Direction. Leigh-Anne har i længere tid været sammen med hendes kæreste, Jordan.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Musikgruppe Stub
Denne artikel om en musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.