Made In Esbjerg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Made in Esbjerg
Sted Esbjerg Danmark
Aktive år 2009-nu
Dato 11.-16. august 2016
Genrer Pop, rock, metal
Billetpris 200 kr
Scener 3

Made In Esbjerg er et pop/rock arrangement, som hvert år i august holdes på spillestedet Tobakken i Esbjerg i forbindelse med Esbjerg Festuge.

Arrangementet koncentrerer sig primært om grupper og solister fra Esbjerg Kommune, der skriver egne kompositioner. Festivalen åbnede første gang dørene i 2009 med en scene, hvorefter den i 2010 udvidedes til at blive spillet på to scener.[1] Festivalen arrangeres af lokale med bånd til studie- og ungdomsmiljøet i form af Huset og Ungdomshuset Konfus.[2]

Primært har bands med rødder i lokalområdet optrådt ved arrangementet. Her kan blandt andre nævnes Kellermensch, Aphyxion, Bumsestilen og SuperCharger.[3] Derudover har også Dúné spillet på Made in Esbjerg.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Jesper Orry (2010-08-09). "Made in Esbjerg - meget mere end musik". JydskeVestkysten. Arkiveret fra originalen 22. juni 2015. Hentet 22. juni 2015.
  2. ^ "Konceptet". Arkiveret fra originalen 22. juni 2015. Hentet 22. juni 2015.
  3. ^ "Made In Esbjerg præsenterer femdagsprogram". Gaffa. Arkiveret fra originalen 23. juni 2015. Hentet 22. juni 2015.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

FestivalSpire
Denne artikel om festivaler og mærkedage er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.