Modstandsradioen Danmarks Løver

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Modstandsradioen Danmarks Løver er et journalistisk net-magasin og radioprogram med reportager, analyser og kommentarer, der har fokus på emner og problemstillinger relateret til den udlændingepolitiske debat. Desuden interviews med forfattere som Benny Andersen, Carsten Jensen og Kirsten Thorup.

Radiomagasinet er inspireret af kronikken Modstandsbevægelsen mod Dansk Folkepartis besættelsesmagt [1] i Politiken den 23. august 2009, som fik over 1.000 kommentarer. I kronikken hedder det bl.a., at det danske mediebillede er for ukritisk over for Dansk Folkeparti, og at de andre partier er for hurtige til at lade sig præge af partiets dagsorden. Desuden henvises til en række citater fra den danske kulturarv, som man mener står i kontrast til Dansk Folkepartis billede af danskheden.

Programmerne er udsendt via Den2Radio. De kan også høres på lokal- og regionalradioer og ligger til download på Danmarks Løvers hjemmeside [2]. I redaktionen sidder Rune Engelbreth Larsen, Flemming Chr. Nielsen og Birgitte Rahbek.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]