Olaf Lindstrøm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Olaf Lindstrøm
Personlige data
Født 13. februar 1886 Rediger på Wikidata
Død 29. maj 1971 (85 år) Rediger på Wikidata
Statsborger i Danmark Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Olaf Lindstrøm (født 13. februar 1886 i Christiania, Norge[1] -29. maj 1971) var en norsk født dansk fuldmægtig, kontorist og tennisspiller medlem af B.93.

Lindstrøm spillede to VM i tennis:

1921 i single blev han slået ud i 1. runde af danskeren Erik Tegner. I herredouble spillede han sammen med Poul Groes, de blev slået ud i kvartfinalen af briterne Alfred Beamish og Arthur Gore, efter de havde slået det svensk/danske par Kurt Zetterberg og Aksel Petersen i 1. runde. I mixed double spillede han sammen med Frk. Warburg, de blev slået i 1. runde af danskerne Elsebeth Brehm og Erik Tegner.

1923 i single blev han slået ud i 3. runde af briten Walter Crawley efter at han havde slået spaniolerne Jaurrieta og Noblom i de to første runder. I herredouble spillede han sammen med Edmund Freudenthal, de blev slået ud i kvartfinalen af et andet dansk par: Erik Tegner og Leif Rovsing, efter at have slået spaniolerne Alonso og Flaquer i 2. runde. Danskerne havde stået over i 1. runde.

Lindstrøm vandt DM 1926 indendørs i herredouble med Povl Henriksen som også spillede for B.93.

Lindstrøm var i 1929-1942 B.93s formand, inden det havde han siddet ni år i bestyrelsen som tennisrepræsentant.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]


TennisSpire
Denne biografi om en tennisspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi