Rumvæsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Denne artikel er primært en science-fiction tilgang til intelligent liv i rummet, grundet mangel på videnskabelige beviser. For en videnskabelig tilgang til liv i rummet se denne.
Tegning af et "gråt" rumvæsen fra science fiction.

Et rumvæsen er et ikkejordisk intelligensvæsen, der formodes at leve på andre planeter andre steder i universet. Der er endnu ikke opnået nogen form for kontakt med disse væsener, men i fiktion (primært science fiction) og populærkultur findes der forskellige bud på, hvordan et rumvæsen ser ud. Alt sammen baseret på fri fantasi og de mange ufo-observationer, som p.t. ikke har kunnet forklares på traditionel vis. Nogle mennesker mener at rumvæsner har besøgt Jorden gennem flere tusinde år.

Det klassiske grå rumvæsen, er et fænomen i ufolitteraturen og konspirationsteorier. De har et stort ballonformet hoved med to store glatte øjne og en grå hudfarve. De er meget tynde og har kun tre-fire fingre eller tæer på hvert lem.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Se også[redigér | redigér wikikode]

Fiktion Stub
Denne artikel om en historie eller noget fiktivt er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.