Shake It Up-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er en liste over episoder for Disney Channel original serien Shake It Up, som havde premiere den 7. november 2010.[1] Serien følger det to bedste venner, CeCe Jones og Rocky Blue (spillet af Bella Thorne og Zendaya) som får deres drømmejob som baggrundsdansere på tv-showet, Shake It Up, Chicago. Serien handler om de to pigers oplevelser på showet og viser både deres problemer og spørgsmål omkring bl.a. deres nye sociale status, afprøvelse af deres venskab og om deres rivaler på showet, Günther og Tinka Hessenheffer. Showet cirkulerer også omkring førnævnte Günther og Tinka i en vis grad, samt Flynn Jones, Ty Blue og Deuce Martinez. De fleste af episoderne slutter med "It Up". Showet blev fornyet for en anden sæson den 16. marts, 2011. Derudover blev en film også annonceret. Den første sæson sluttede den 21. august 2011 og varede 21 episoder. Den anden sæson havde premiere den 18. september, 2011 og sluttede den 18. august 2012, med 28 episoder. Den 4. juni 2012, annoncerede Disney Channel at Shake It Up ville blive fornyet til en tredje sæson.[2] Den blev sendt fra 14. oktober 2012 til 10. november 2013 og var på 26 episoder. Dermed endte serien med at være på 75 episoder fordelt på tre sæsoner.

Serieoversigt[redigér | rediger kildetekst]

Sæson Afsnit Oprindelig sendedato (datoer i USA)
Først sendt Sidste sendt
1 21 7. november 2010 21. august 2011
2 28[3] 18. september 2011 17. august 2012
3 26 14. oktober 2012[4] 10. november 2013


Afsnit[redigér | rediger kildetekst]

Sæson 1: 2010–11[redigér | rediger kildetekst]

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Instruktør Forfatter Oprindelig sendedato Produktionskode Seeretal i USA (mio.)
11 "Start It UpShelley JensenChris Thompson7. november 20101016,2[5]

De bedste venner CeCe (Bella Thorne) og Rocky (Zendaya) går til audition på danseshowet, Shake It Up, Chicago. CeCe og Rocky deltager med en dans, hvorefter Rocky bliver optaget. Men, Cece får sceneskræk og bliver ikke optaget. Den efterfølgende morgen, bliver Rocky i sin pyjamas og det er CeCe, der overbeviser hende til at få tøj på og komme af sted til showet. Efter hendes første optræden i showet, beslutter Rocky, at hun ikke ønsker at deltage, efter at CeCe ikke blev optaget. CeCe tvinger Rocky til at dukke op alligevel, da det har været hendes livslange drøm at deltage i Shake It Up, Chicago. CeCe ledsager Rocky til studiet, og lige da de går derind, lægger hun CeCe i håndjern sammen med hende, så de begge bliver nødt til at danse under optagelserne til showet. Værten, Gary Wilde, ser dem danse, hvorefter han beslutter, at de har "det" der skal til, og beholder dem begge.

Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka Hessenheffer, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Anita Barone som betjent Georgia Jones, Matthew Scott Montgomery som A.D.
Featured sange: "Scratch" af Beach Girl5, "Roll the Dice" af Marlene Strand, "Watch Me" version af Margaret Durante, "Our Generation" af Sibel Redzep og "All the Way Up" af Alana de Fonseca.

Trivia: I original-versionen af denne pilot-episode var det Stefanie Scott som spillede Tinka Hessenheffer, men da Scott kom med i A.N.T. Farm blev denne omfilmet med Caroline Sunshine som Tinka i stedet. Spot-lightet som får CeCe til at fryse hedder en Super Trooper (Trouper). 
22 "Meatball It Up" Shelley JensenJohn D. Beck & Ron Hart14. november 20101044,1[6]

CeCe og Rocky får deres første løncheck og deres egne hævekort. Den rare mand, der gav dem deres kort lover at være venner med pigerne og giver dem masser af gratis ting. CeCe og Rocky bruger pengene på dem selv i stedet for på Deuce og Ty, hvorefter de inviterer dem på The Olive Pit. På restauranten bliver CeCe og Rockys kort overtrukket, hvilket gør at de bestiller "Big Fat Heart Attack,"-spaghettien med en 5-kilo stor kødbolle, for at få maden gratis. I mellemtiden, babysitter Gunther og Tinka Flynn, og han narrer dem til at gøre rent og at give ham halvdelen af lønnen. Georgia Jones, bliver dog ikke vred over det, da hun elsker at komme hjem til et rent hjem. I slutningen af episoden inviterer Gary hele holdet fra Shake It Up, Chicago til en kæmpe frokost på Olive Pit. Da Gary spørger om Cece og Rocky vil have kødboller, bliver de dårlige.

Gæstestjerner: Quest Crew fra America's Best Dance Crew som dansere fra "Shake It Up, Pittsburgh" Caroline Sunshine som Tinka, Anita Barone som betjent Jones og Jack Plotnick som Phil Stuts, Jodi Taffel som servitricen Brenda, og Sophia Taylor Ali som Tasha Brooks
Featured sange: "We Right Here" af Drew Ryan Scott

Note: CeCe og Rockys rigtige navne, Cecelia og Raquel, bliver afsløret. I dette afsnit bliver det også afsløret at Rocky er vegetar, ligesom Zendaya er i det virkelige liv. 
33 "Give It Up" Shelley JensenRob Lotterstein21. november 20101034,3[7]

CeCe og Rocky beslutter sig for at deltage i en maraton-dansekonkurrence på Shake It Up! Chicago så CeCe kan få lov til at danse solo og Rocky kan donere penge til et plejehjem, for at imponere den gamle dame der hader hende. CeCe drikker energidrikke, fordi reglerne er at man skal blive ved med at danse uden at falde om. Imens drikker Flynn (Davis Cleveland) alle energidrikkene og bliver hyperaktiv, og CeCe og Rocky er for trætte til at stoppe Flynn. Under maratonkonkurrencen, falder de næsten i søvn men takket være Deuce, der gav dem bukser med indbygget lys, vinder de konkurrencen men ender med at sove i slutningen. Efter at have vundet solodansen, falder de i søvn mens Flynn danser, hvorefter han falder om, og sover.

Featured sange: "Watch Me" af Bella Thorne & Zendaya og "Our Generation" af Sibel Redzep
Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Anita Barone som Georgia Jones, og Renée Taylor som Mrs. Locassio

Note: Dette markerer den første gang Flynn danser. 
44 "Add It Up" Shelley JensenEileen Conn28. november 20101053,8[8]

CeCe har problemer da hun finder ud af at hun er ved at dumpe i matematik, derfor finder Deuce en hjælpelærer til hende. Da hjælpelæreren dukker op hjemme hos CeCe, og hun regnede med en universitetsstuderende, finder hun ud af at hjælpelæreren ved navn Henry (Buddy Handleson) er et barnegeni der går på universitetet. Flynn bliver gode venner med CeCes hjælpelærer ved at deles om Henrys hårgele, hvorefter de starter med at spille computerspil. Da en træt Rocky tilbyder at hjælpe med lektierne, afslører Henry at CeCe er ordblind. Samtidig, prøver Gunther at overtale Ty til at gå på en date med Tinka (Caroline Sunshine) fordi at Gunther (Kenton Duty) tror at Tinka føler sig ensom. Ty ender med at nyde daten. De danser, og overvejer at gå ud igen. Gunther og Deuce forsøger bagefter at lægge arm. De vædder om Deuces tøj, og da CeCe bliver opmuntret af Rocky om ikke lade sig hæmme af at være ordblind, spørger de Deuce hvorfor han går rundt kun iført vest og boxershorts.

Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Anita Barone som Georgia Jones, og Buddy Handleson som Henry Dillon
Featured sange: "It's Alive" af Nayana Holley

Note: I dette afsnit bliver det afsløret at CeCe er ordblind, ligesom Bella Thorne er i det virkelige liv. 
55 "Kick It Up" Shelley JensenRon Zimmerman5. december 20101074,3[9]

Efter at CeCe ødelægger Deuces og Rockys date i biografen (selvom Rocky er ligeglad), påpeger Deuce at CeCe og Rocky er for meget sammen ligesom Gunther og Tinka. CeCe beslutter bagefter at blive adskilt fra hende for en stund. Efter et par desperate opkald til nogle gamle venner, inklusiv hendes bedstemor, støder CeCe ind i Rocky, og finder at hun allerede har fået nye venner til karate hvilket gør at CeCe er bange for at miste hendes bedste ven. CeCe hænger ud med Tinka, som fortæller hende at hende og Gunther er individer, bare individer sammen. Samtidig, tager Flynn hans nye ven, Henry, med til karate for at hjælpe ham med at kunne klare bøllerne.

Featured sange: "All Electric" af Anna Margaret og Nevermind
Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka, Kent Boyd fra So You Think You Can Dance som ham selv, Buddy Handleson som Henry Dillon, og Fred Stoller som Sensei Ira

Fraværende: Roshon Fegan som Ty Blue 
66 "Age It Up" Shelley JensenRob Lotterstein9. december 2010108

Da CeCe og Rocky får lov til at danse med teen-sensationen Justin Starr, tager de hen til hans lejlighed for at øve, men da CeCe og Rocky skal til at gå, vil Rocky blive for at tage et billede af sig selv med Justin Starrs hat. Desværre er CeCes billede også af Justin der kysser hans manager. CeCe prøver så at sende billedet til sin mor, for at se om hun har en løsning på problemet, men hun kommer ved et uheld til at sende billedet til alle på sin kontaktliste. Senere, går de over og siger undskyld til Justin, men i stedet for at blive sur takker han dem, og afslører at han ikke er 16, men 24 år gammel, og at hans kone er hans manager. Samtidig, forsøger Ty at gøre Gunther mere "hip", efter at være blevet afvist af en populær cheerleader. Senere indser Gunther at han ikke behøver at ændre sig for at imponere en pige, efter Danielle udtaler at Tinka er en fejltagelse.

Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Stephanie Lemelin som Karen, Chris Trousdale som Justin Starr, Kiersey Clemons som Danielle, og Breaksk8 fra America's Best Dance Crew som medvirkende dansere
Fraværende: Davis Cleveland som Flynn Jones og Adam Irigoyen som Deuce Martinez
Note: Justin Star er en parodi på Justin Bieber.

Featured sange: "Not Too Young" af Chris Trousdale og Nevermind 
77 "Party It Up" Shelley JensenJenny Lee12. december 20101063,7[14]

Da CeCe og Rocky finder ud af at der er en danser som ikke kan komme med til Garys fest, planlægger de at tage hendes plads. Problemet er dog, at de må snige sig ud hjemmefra, for at komme af sted til festen. Da de ankommer finder de ud af, at de ikke er der som gæster, men som serveringspersonale. Samtidig, er Ty og Deuce i gang med at babysitte Flynn i stedet for pigerne, men da CeCes mor kommer tidligere hjem pga. rod i kalenderen, prøver de begge to at gemme sig, men CeCes mor fanger dem, da de prøver at stikke af. CeCes mor finder senere ud at pigerne sneg sig ud, efter at hun har tvunget Ty og Deuce til at drikke en masse vand, og tager så efter dem. Pigerne bliver fanget, og den næste dag får CeCes mor CeCe, Rocky, Ty, Deuce, Flynn, og selv Gary til at gøre huset rent.

Gæstestjerner: R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Anita Barone som betjent Jones, Mitch Holleman som Xavier, Gary Clayton som Dylan, og Danielle Yu som Model

Fraværende: Kenton Duty som Gunther Hessenheffer
Featured sange: "Breakout" af Margaret Durante og "Roll the Dice" af Marlene Strand

Note: Denne episode blev sammen med So Random!-episoden "Colbie Caillat" trukket tilbage den 23. december 2011 og revurderet på grund af en spiseforstyrrelses-reference.[10][11][12][13] 
88 "Hook It Up" Shelley JensenChris Thompson19. december 2010102

CeCe og Rocky inviterer deres ven Deuce til at videofilme dem til et skoleprojekt og overhører at Gary Wilde er ved at overveje at fyre to dansere. Af frygt for at det kunne være CeCe og Rocky, viser han dem videooptagelsen og pigerne vil vise Gary Wilde at de bør få lige så stor anerkendelse som de dansere der har været på showet i længere tid. De fandt dog ud af, at de ikke var de sidste der blev ansat og at Gary derfor hverken vil tage dem ud af showet eller fyre dem. Samtidig, forsøger Ty at lære Flynn, nogle dansetrin for at imponere en ældre pige.

Featured sange: "All The Way Up" af Alana de Fonseca

Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka, R. Brandon Johnson som Gary Wilde og Allie DeBerry som Destiny 
99 "Wild It Up" Joel ZwickChris Thompson9. januar 20111104,1[15]

Rocky forsøger at ændre hendes image, efter at hun, på en blog læser om hvordan hun er en "kedelig pige". Den næste dag, forsøger hun at overbise sig selv om at det ikke passer, og begynder at bære mørk make-up og tøj, samtidig med at hun begynder at hænge ud med skolens bad-boy, ved navn "The Complication". Hun ender på viceinspektør Windslows kontor, efter at have pakket hans kontor ind i bobleplastik, som en del af hendes nye "dårlige ry". Cece forsøger at dække over hende, og overbevise hende om, at hun er fantastisk sådan som hun er, selv om hun er en "kedelig pige". Samtidig, forsøger Flynn og Deuce at fange en mus som, er løs i Jones' lejlighed.

Gæstestjerner: Cat Deeley, værten i So You Think You Can Dance som viceinspektør Winslow, Thomas Kasp som Frankie "The Complication", og Saltare fra America's Best Dance Crew som medvirkende dansere
Fraværende: Roshon Fegan som Ty Blue, og Kenton Duty som Gunther Hessenheffer

Featured sange: "We Right Here" af Drew Ryan Scott 
1010 "Match It Up" Joel ZwickRob Lotterstein23. januar 20111114,3[16]

Deuce og Savannah er lykkelige sammen, men da Savannah finder en som har flere penge end Deuce, dropper hun ham. CeCe er overbevist om at hun kan finde en kæreste til hvem som helst, så hun leder efter en pige til at date Deuce og finder Dina, som har de samme interesser og er stort set perfekt for ham. Efter at CeCe og Rocky fører Dina og Deuce sammen, meddeler Deuce at han og Savannah er sammen igen, men han ved ikke at den eneste grund til at, hun er sammen med ham er at han har vundet 10,000 dollars. Rocky tror at Savannah er en gold digger, så hun får Ty til at spille milliardær, for at vise Deuce at Savannah kun er sammen med ham på grund af pengene. Da det går op for Deuce, efter at hun begynder at flirte med Ty, slår Savannah og Deuce, op med hinanden og Deuce finder sammen med Dina. Samtidig, hjælper Flynn, Henry med at modtage et ulvespejder-mærke, men desværre er Henry håbløs.

Gæstestjerner: R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Juliette Goglia som Savannah, og Ainsley Bailey som Dina Garcia
Fraværende: Kenton Duty som Gunther Hessenheffer

Featured sange: "Bling Bling" af Windy Wagner 
1111 "Show It Up" Joel ZwickEileen Conn20. februar 20111124,0[17]

Rocky er fast besluttet, på at slå Randy og Candy til talentshowet, efter at Candy har vundet hvert eneste år, mens Rocky er landet på andenpladsen. Efter at have, indset at de ender med at tabe til, Candy og hendes cheerleaders, forbereder Gunter og Tinka, sig på at danse med dem under showet, men Candy og Randy ender med at sætte dem af holdet kort efter. CeCe giver dog ikke op, og vælger at bruge hendes hemmelige våben Ty. Samtidig, hjælper Flynn Deuce, med at forberede sin rap til showet.

Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka, og Charlet Chung som Candy Cho
Note: I denne episode, er cheerleader-uniformerne blå og hvide, men i episoden "Age It Up", er cheerleader-uniformerne røde og hvide.

Featured sange: "We Right Here" af Drew Ryan Scott og "All The Way Up (instrumental) af Alana de Fonseca 
1212 "Heat It Up" Katy GarretsonJohn D. Beck & Ron Hart27. februar 20111193,7[18]

Efter at radiatoren bliver ødelagt i Rockys lejlighed, inviterer CeCe Rocky, Ty, og deres mor, til at flytte ind hos dem. Men, mødrenes begynder at påvirke og ødelægge CeCe og Rockys venskab. Ved videnskabs-messen næste dag, diskuterer CeCe og Rocky i skolen, og ender med at ødelægge hinandens projekt, som handler om ulykker. Da CeCe kommer hjem, snakker hun med sin mor og det bliver begge enige om at aflyse sommerferie-turen til Grand Canyon. Desværre, overhører Flynn samtalen, og stormer grædende ud. Efter at have indset, hvor meget turen betød for Flynn, taler CeCes mor ud med Rockys mor og CeCe taler ud med Rocky. I mens, bygger Ty en hule for at komme væk fra kvinderne.

Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka Hessenheffer, Anita Barone som Georgia Jones, og Carla Renata som Marcie Blue
Fraværende: Adam Irigoyen som Deuce Martinez og Kenton Duty som Gunther Hessenheffer
Featured sange: "Breakout" (instrumental) af Margaret Durante

Note: Dette er den første episode hvor Tinka medvirker uden Gunther. 
1313 "Glitz It Up" Eric Dean SeatonRon Zimmerman6. marts 20111133,8[19]

CeCe og Rocky Coreograpfer og mentor for nogle unge deltagere ved en skønhedskonkurrence. Da de møder Sally Van Buren og Eileen. Cece finder ud af Sally slesker, for dem og at hun bag deres ryg er lede mod dem. Pigerne kommer så op med en plan for at hjælpe Eileen med at vinde konkurrencen. Alt imens, prøver Deuce på at blive vellidt af Dinas far ved at tage en speciel opgave til sig. Han Skal passe hans gris for en dag. Hvis det går godt får han lov til at date Dina.

Gæstestjerner: Caitlin Carmichael som Eileen Keller, Emily Skinner som Sally Van Buren, Ainsley Bailey som Dina Garcia og John D'Aquino som Don Rio Garcia
Fraværende: Davis Cleveland som Flynn Jones, Roshon Fegan som Ty Blue, og Kenton Duty som Gunther Hessenheffer
Featured sange: "All Electric" af Anna Margaret and Nevermind

Note: Sally Van Buren er hende der tævede Henry i "Kick It Up". Dette er den første, episode til kun at have 3 af hovedrollerne med. 
1414 "Hot Mess It Up" Eric Dean SeatonJohn D. Beck & Ron Hart20. marts 20111143,6[20]

Efter Gary Wilde søgte efter nye personer som kunne køre et rådgivningsprogram (for teenagere) på Shake it Up's hjemmeside vælger han Cece og Rocky og mens Flynn filmer dem giver de svar til de forskellige teenagere som skrev ind. Cece kommer til at overdrive i et svar fra Tinka ("Glitter Girl"), da en 'ensom' fyr ("Lonely Boy") ikke kan få en date med til skolefesten. Det ender med, at den ensomme dreng er Gunther, og for at gøre det godt igen fik CeCe og Rocky overtalt til at invitere Gunther med til festen. I mellemtiden bliver drengene vært på et lignende show kaldet "Zombie Talk".

Gæstestjerner:Caroline Sunshine som Tinka, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, og Poreotics fra America's Best Dance Crew som featured dancers
Featured sange: "Breakout" af Margaret Durnate, "Not Too Young" af Chris Trousdale og Nevermind, "We Right Here" af Drew Ryan Scott, "Bling Bling" af Windy Wagner, "It's Alive" af Nyana Holley, "Roll the Dice" af Marlene Strand, og "Our Generation" (karaoke) af Sibel Redzep.

Note: Dette er den første episode der viser Deuce danse. Derudover, sagde Flynn at "Zombie Talk" ikke virkede, hvorefter Ty, Deuce, og Flynn bliver værter for en anden online webcast kaldet "Zombie Idol." Dette er en reference til American Idol som også er en webcast, Ty forestiller Randy Jackson, Deuce forestiller Paula Abdul, og Flynn forestiller Simon Cowell
1515 "Reunion It Up" Sean McNamaraHoward J. Morris10. april 20111163,7[21]

To Shake it Up-legnder Angie og Ronnie, kommer tilbage på scenen for at optræde sammen med to af nutidens Shake it Up-dansere. Eftersom der var en lodtrækning i gang om at få lov at danse med dem – blev det Cece & Rocky som fik chancen. Der er bare et lille problem, Angie og Ronnie hader åbenbart hinanden nu eftersom én af dem kyssede den andens kæreste. Cece & Rocky frygter at det også ender sådan en dag og prøver så at få dem til at blive gode venner så de kan få den store 'Generations Dans'. I mellemtiden kommer Deuce ved et uheld til at dræbe Flynns guldfisk, Mr. Goldberg, og planlægger derfor en ordentlig begravelse for den.

Gæstestjerner: Anneliese van der Pol som Ronnie, Meagan Holder som Angie, og R. Brandon Johnson som Gary Wilde Absent: Kenton Duty som Gunther Hessenheffer

Featured sange: "Our Generation" af Sibel Redzep 
1616 "Sweat It Up" Joel ZwickDavid Tolentino1. maj 20111173,1[22]

CeCe lader som om hendes ben er brækket, så hun slipper for at deltage i idræt. Rocky lader som om hun skal have fjernet hendes mandler, så hun undgår at spille laserspil med nørderne. Det ender med at de bliver set danse på Shake it Up, og Rocky bliver total udelukket fra nørdernes gruppe. Efter Cece får en skideballe om ikke at lyve om at brække benet, begyndte hendes mor og hendes træner at "date" (de mødte hianden da hendes træner fandt ud af hun løj om det.) Flynn, Deuce og Ty skal passe på naboens hund, men det var åbenbart ikke så let som det lyder..

Gæstestjerner: R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Anita Barone som Georgia Jones, Zayne Emory som Howard, Jamie Kaler som Træner Lesseur, og Wendy Worthington som Ms. Lee Fraværende: Kenton Duty som Gunther Hessenheffer Featured sange: "Just Wanna Dance" af Geraldo Sandell og Riky Luna

Note: Da træneren spørger CeCe, hvad hendes nieces yndlingsshow er, svarer hun Magi på Waverly Place, en mulig henvisning til Bellas gæsterolle i serien hvor hun spillede en dobbeltgænger. 
1717 "Vatalihootsit It Up" Eric Dean SeatonJenny Lee12. juni 2011118

Gunther & Tinka vil have at CeCe & Rocky skal fejre 'Vatalihootsit dag' med dem, Rocky acceptere det, men efter Cece fik nogen biletter til en Katy Perry-koncert aftalte de at flygte midt i festen eftersom de troede der vil komme en del folk. Det gjorde der så ikke, og både Rocky og Cece synes det bliver mere og mere mærkeligt.

Gæstestjerner: Bronson Pinchot som Kashlack Hessenheffer, Mary Birdsong som Squizza Hessenheffer, Caroline Sunshine som Tinka Hessenheffer, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, og JabbaWockeeZ fra America's Best Dance Crew som featured danceres. Fraværende: Adam Irigoyen som Deuce Martinez Featured sange: "Dance for Life" af Adam Hicks og Drew Seeley

Note: Denne episode havde premiere på Disney Channel UK fredag den 7. maj 2011, over en måned før premieren i USA. 
1818 "Model It Up" Eric Dean SeatonJenny Lee17. juni 20111154,1[23]

CeCe og Rocky får en chance for at blive modeller, men folkene kan kun lide Rocky. Så hun får en chance for at blive model for Glam Magazine – men det er i New York.

Gæstestjerner: Jungle Boogie fra America's Best Dance Crew som featured dancers og R. Brandon Johnson som Gary Wilde. Note: Dette er den første gang Gunther optræder uden Tinka.

Featured sange: "Roll the Dice" af Marlene Strand 
1919 "Twist It Up" Shelley JensenEileen Conn10. juli 2011119

Cece og Rocky har startet en ny 'danse craze' som hedder 'Vrid din krop'. Miss Garcia (Dinas mor) vil lave en fødelsdagsfest til hende, men som hvert år ikke har den store interesse til Dina, kort sagt hader Dina hendes fester fordi hendes mor kun laver det hun selv kan lide. Denne gang med hjælp fra CeCe og Rocky håber Dina det kan blive bedre, men CeCe og Rocky falder i samme fælde som Miss Garcia.

Gæstestjerner: R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Buddy Handleson som Henry Dillon, Ainsley Bailey som Dina Garcia, og Maggie Wheeler som Mrs. Garcia Featured sange: "Twist My Hips" af Tim James og Nevermind

Fraværende: Kenton Duty som Gunther Hessenheffer 
2020 "Break It Up" Shelly JensenJenny Lee24. juli 20111214,1[24]

Det er sommer og Ty, Deuce, CeCe, Flynn, Roccky og Georgia beslutter at tage på sommerferie sammen. Da hele gruppen + Gunther og Tinka, leger S, P eller K siger Cece at Rocky skal hoppe ud i søen. Rocky gør det men ender med at brække foden. Cece føler det er hendes skyld og beder til Gud om at det var hende der havde brækket foden i stedet for.

Gæstestjerner: Jackie Debatin som Dr. Semple, Caroline Sunshine som Tinka Hessenheffer, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Anita Barone som Georgia Jones, og Carla Renata som Marcie Blue

Featured sange: "School's Out" af Kyra Kristiaan 
2121 "Throw It Up" Shelly JensenRob Lotterstein21. august 20111203,4[25]

Cece & Rocky får muligheden for en Spotlight dans, alle omkring dem er syge (selv Gary) og især Cece vil gøre alt for ikke selv at blive det. Nogen gæstestjerner som hedder 'The Hightlighters' skal danse, og forlanger 2 minutter ekstra – hvilket vil gå ud over Cece og Rockys spotlight dans. Cece sviner dem til mens de høre det, hvilket får dem til at rejse tilbage til England, eftersom Gary er syg skal Cece og Rocky tage sig af hans arbejde. Det ender med at Tinka får spotlight dansen pga., CeCe og Rocky blev syge.

Gæstestjerner: Caroline Sunshine som Tinka, R. Brandon Johnson som Gary Wilde, Anita Barone som Georgia Jones, og Cameron Boyce som Falsk Highligher Fraværende: Roshon Fegan som Ty Blue, Kenton Duty som Gunther Hessenheffer
Note: Dette er anden gang Tinka optræder uden Gunther.

Featured sange: "Watch Me" af Margaret Durante, "Dance For Life" af Adam Hicks og Drew Seeley, "School's Out" af Kyra Cristiaan , og "Sæson 1 Mashup" af forskellige musikere. 

Sæson 2: 2011–12[redigér | rediger kildetekst]

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Instruktør Forfatter Oprindelig sendedato Produktionskode Seeretal i USA (mio.)
221 "Shrink It Up" Joel ZwickRob Lotterstein18. september 20112033,6[26]
232 "Three's a Crowd It Up" Joel ZwickJenny Lee25. september 2011206[27]2,9[28]
243 "Shake It Up, Up & Away" Joel ZwickRob Lotterstein (Del 1)
Eileen Conn (Del 2)
2. oktober 2011201–2023,8[29]
Note: Afsnittet er et time langt afsnit. Det skulle oprindeligt have været sendt 18. september 2011 som indledning til sæsonen, men afsnittet "Shrink It Up" blev sendt i stedet. 
254 "Beam It Up" Joel ZwickDavid Holden9. oktober 20112044,5[30]
265 "Doctor It Up" Joel ZwickJeff Strauss23. oktober 20112053,5[31]
276 "Review It Up" Joel ZwickDavid Holden6. november 20112103,9[32]
287 "Double Pegasus It Up" Joel ZwickDavid Tolentino13. november 20112073,2[33]
298 "Auction It Up" Joel ZwickDavid Tolentino20. november 20112113,6[34]
309 "Camp It Up" Joel ZwickEileen Conn27. november 20112133,9[35]
3110 "Jingle It Up" Ellen GittelsohnEileen Conn11. december 20112123,5[36]
3211 "Apply It Up" Joel ZwickDavid Holden8. januar 20122153,2[37]
3312 "Split It Up" Joel ZwickJenn Lloyd & Kevin Bonani22. januar 2012[38]2082,8[39]
3413 "Copy Kat It Up" Joel ZwickRob Lotterstein19. februar 20122193,5[40]
3514 "Egg It Up" Joel ZwickJenny Lee26. februar 2012[41]2092,6[42]
3615 "Judge It Up" Ellen GittelsohnEileen Conn11. marts 20122143,3[43]
3716 "Parent Trap It Up" Joel ZwickJeff Strauss25. marts 20122183,0[44]
3817 "Weird It Up" Alfonso RibeiroDavid Tolentino1. april 2012217[45]2,5[46]
3918 "Whodunit Up?" Joel ZwickDarin Henry15. april 2012221[45]3,7[47]
4019 "Tunnel It Up" Joel ZwickJenny Lee13. maj 2012216[45]3,3[48]
4120 "Protest It Up" Joel ZwickCat Davis20. maj 2012220[45]3,1[49]
4221 "Wrestle It Up" Joel ZwickJenn Lloyd & Kevin Bonani3. juni 2012222[45]3,2[50]
4322 "Reality Check It Up" Joel ZwickJenny Lee10. juni 2012226[45]2,9[51]
4423 "Rock and Roll It Up" Roger ChristiansenJenn Lloyd & Kevin Bonani1. juli 20122253,7[52]
4524 "Boot It Up" Joel ZwickJeff Strauss15. juli 20122273,9[53]
4625 "Slumber It Up" Roger ChristiansenJenny Lee29. juli 20122233,1[54]
4726 "Surprise It Up" Alfonso RibeiroDavid Holden & Jeff Strauss5. august 20122242,9[55]
4827 "Embarrass It Up" Joel ZwickEileen Conn12. august 20122283,8[56]
4928 "Made in Japan" Joel ZwickRob Lotterstein17. august 2012229–231[57]4,5[58]
Note: Afsnittet er 90 minutter langt. 


Sæson 3: 2012–13[redigér | rediger kildetekst]

Den 4. juni 2012 blev det annonceret, at Shake It Up ville blive fornyet til en tredje sæson. Filmingen startede denne sommer.[2] Det kom også frem at Kenton Duty ikke længere ville have en hovedrolle i denne sæson, men vil komme til at lave en speciel gæsteoptræden (ligesom Caroline Sunshine gjorde i sæson 1).[59]

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Instruktør Forfatter Oprindelig sendedato Produktionskode Seeretal i USA (mio.)
501 "Fire It Up[60]Joel ZwickRob Lotterstein14. oktober 20123013,9[61]

En ildebrænd starter på Shake It Up, Chicago! settet og CeCe tror det er hende der er skyld i det. Gæstestjerner: Anita Barone som Georgia, Brandon Johnson som Gary Wilde og Elektrolytes som dem selv.

Sange featured: Calling All the Monsters, Law Of Averages 
512 "Funk It Up[62]Joel ZwickEileen Conn28. oktober 20123023,2[63]

Efter Shake It Up, Chicago blev brændt ned, ved CeCe ikke hvad hun skal gøre med sig selv. Hun bliver inspireret af en tale på en bar, hvor Rocky har booket dem til at danse - og dagen efter har hun ladt sin indre CeCe ud.

Gæstestjerner: Anita Barone som Georgia
Featured sange: Getcha' Head In the Game

Fraværende: Caroline Sunshine som Tinka 
523 "Spirit It Up[62]Joel ZwickDarin Henry4. november 20123033,2[64]

CeCe & Rocky beslutter sig for at deltage på skolens Cheerleader-hold. Men der er flere problemer end hvad pigerne havde regnet med.

Gæstestjerner: Ainsley Bailey som Dina
Featured sange: Anything You Can Do (I Can Do Better)

Fraværende: Roshon Fegan som Ty 
534 "Lock It Up[62][65]Joel ZwickJenny Lee11. november 20123043,1[66]

CeCe & Rocky hjælper til i et hospital. Der møder CeCe en sød fyr som hun invitere ud, hun ved bare ikke at han faktisk er blind.

Gæstestjerner: Ainsley Bailey som Dina, Phil Morris som Dr. Curtis Blue, Chase Austin som Louis
Fraværende: Caroline Sunshine som Tinka

Featured sange: Contagious Love 
545 "Merry Merry It Up[67]Joel ZwickJennifer Glickman2. december 20123063,9[68]

CeCe er træt af at hendes mors nye kæreste har valgt juletræet, uden at CeCe og Flynn var med til det. Det ender i at Georgia slår op med ham, så CeCe kan være glad igen. Men det gjorde kun tingene værre.

Gæstestjerner: Anita Barone som Georgia, Anthony Starke som Jeremy
Featured sange: Shake, Santa, Shake

Fraværende: Caroline Sunshine som Tinka 
556 "Home Alone It Up[69]Joel ZwickJenn Lloyd & Kevin Bonani9. december 20123053,2[70]
CeCe efterlade ved et uheld Flynn alene hjemme. 
567 "Oh Brother It Up" Rosario J. Roveto, Jr.Rob Lotterstein13. januar 20133073,3[71]
578 "Quit It Up" Joel ZwickJenny Lee27. januar 20133083,4[72]
589 "Ty It Up" Joel ZwickEileen Conn17. februar 20133094,5[73]
5910 "My Fair Librarian It Up" Alfonso RibeiroJennifer Glickman24. februar 20133103,7[74]
6011 "Clean It Up" Joel ZwickDarin Henry10. marts 20133113,2[75]
6112 "I Do It Up" Joel ZwickRob Lotterstein17. marts 20133124,5[76]
6213 "Forward and Back It Up" Joel ZwickJennifer Glickman & Darin Henry24. marts 20133132,7[77]
6314 "Switch It Up" Joel ZwickCat Davis & Eddie Quintana7. april 20133173,3[78]
6415 "Love and War It Up" Joel ZwickJenny Lee28. april 20133163,1[79]
6516 "In the Bag It Up" Alfonso RibeiroDavid Tolentino12. maj 20133142,6[80]
6617 "Brain It Up" Alfonso RibeiroJenn Lloyd & Kevin Bonani2. juni 20133153,0[81]
6718 "Opposites Attract It Up" Joel ZwickEileen Conn23. juni 20133183,4[82]
6819 "Psych It Up" Rosario J. Roveto, Jr.Rob Lotterstein14. juli 20133193,4[83]
6920 "Future It Up" Joel ZwickEileen Conn28. juli 20133203,6[84]
7021 "Oui Oui It Up" Alfonso RibeiroJenny Lee4. august 20133233,3[85]
7122 "My Bitter Sweet 16 It Up" Joel ZwickRob Lotterstein25. august 20133253,2[86]
7223 "Stress It Up" Joel ZwickDarin Henry15. september 20133223,3[87]
7324 "Loyal It Up" Joel ZwickEileen Conn29. september 20133243,0[88]
7425 "Haunt It Up" Kimberly McCulloughAlison Taylor6. oktober 20133213,1[89]
7526 "Remember Me[90]Joel ZwickRob Lotterstein10. november 20133263,4[91]
Note: I nogle lange er dette afsnit sendt med titlen "Remember It Up". 

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Seidman, Robert (7. oktober 2010). "Dance-Driven Sitcom 'Shake It Up' Premieres Sunday November 7 on Disney Chaannel". TV By the Numbers. Arkiveret fra originalen 2. oktober 2012. Hentet 7. oktober 2010. (engelsk)
  2. ^ a b Pressemeddelse fra Disney Channel (4. juni 2012). "Disney Channel Orders Third Season of Top Rated, Dance-Driven Series "Shake It Up"". The Futon Critic. Hentet 4. juni 2012. (engelsk)
  3. ^ Disney Channel Greenlights Pilot About Talking Dog, Gives 2 Series Back Orders, Deadline.com, 29. september 2011. (engelsk)
  4. ^ "Shake It Up Episode Guide". tvlistings.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 30. november 2012. Hentet 16. september 2012.
  5. ^ Gorman, Bill (9. november 2010). "Sunday Cable Ratings: The Walking Dead Lives!; Boardwalk Empire Up; Real Housewives, Hannah Montana, Kate Plus 8 & Much More". TV By the Numbers. Arkiveret fra originalen 30. maj 2016. Hentet 18. marts 2011. (engelsk)
  6. ^ Gorman, Bill (16. november 2010). "Sunday Cable Ratings: The Walking Dead, Sarah Palin (again, still); Boardwalk Empire Drops; Real Housewives, Sonny With a Chance, Kendra & Much More". TV By the Numbers. Arkiveret fra originalen 9. juli 2013. Hentet 16. november 2010. (engelsk)
  7. ^ Gorman, Bill (23. november 2010). "Sunday Cable Ratings: Sarah Palin's Alaska Falls; The Walking Dead(again, still); Boardwalk Empire; Real Housewives, Sonny With a Chance, Kendra & Much More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 2. juli 2012. Hentet 23. november 2010. (engelsk)
  8. ^ Gorman, Bill (30. november 2010). "Sunday Cable Ratings: Boardwalk Empire Dips; Soul Train Awards, Real Housewives, Dexter, Top Gear & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 2. juli 2012. Hentet 30. november 2010. (engelsk)
  9. ^ Gorman, Bill (7. december 2010). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead,' 'Boardwalk Empire' Finales Rise; 'Sarah Palin's Alaska,' 'Dexter,' 'The Hasselhoffs' & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 2. juli 2012. Hentet 18. marts 2011. (engelsk)
  10. ^ First Posted: 12/23/11 Updated: 12/24/11. "Demi Lovato Slams Disney For Eating Disorder Joke On 'Shake It Up' (UPDATE)". Huffingtonpost.com. Hentet 2012-02-10. (engelsk)
  11. ^ https://twitter.com/#!/DisneyChannelPR/status/150418514426081281
  12. ^ "Demi Lovato Slams Disney Channel - Eating Disorder Joke". Gossip Cop. 2011-12-23. Arkiveret fra originalen 13. februar 2012. Hentet 2012-02-10. (engelsk)
  13. ^ "Demi Lovato Fans Upset Over Last Episode Of So Random". DisneyInfoNet. Hentet 2012-02-10. (engelsk)
  14. ^ Seidman, Robert (14. december 2010). "Sunday Cable Ratings: 'Sarah Palin's Alaska' Up With Kate; 'Dexter' Finale, 'Top Gear,' 'Kendra' Steady + 'Real Housewives' & Much More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 25. september 2012. Hentet 14. december 2010. (engelsk)
  15. ^ Seidman, Robert (10. januar 2011). "Sunday Cable Ratings: Real Housewives, Hannah Montana, Shake It Up, Sarah Palin's Alaska, Californication and Much More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 19. juni 2011. Hentet 18. marts 2011. (engelsk)
  16. ^ Seidman, Robert (25. januar 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives,' Kardashians, 'Holly's World' Lead Night + 'Shameless' & Much More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 29. januar 2011. Hentet 25. januar 2011. (engelsk)
  17. ^ Seidman, Robert (23. februar 2011). "Sunday Cable Ratings: NBA All Stars, Housewives, Worst Cooks and Kardashians Lead Night + 'Shameless' & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 26. februar 2011. Hentet 23. februar 2011. (engelsk)
  18. ^ Gorman, Bill (1. marts 2011). "Sunday Cable Ratings: Knicks/Heat Scores; 'E's Red Carpet,' 'Ax Men,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 3. marts 2011. Hentet 1. marts 2011. (engelsk)
  19. ^ Seidman, Robert (8. marts 2011). "Sunday Cable Ratings: Tosh Leads Night + More 'Breakout Kings;' 'Shameless' Up & MUCH More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 10. marts 2011. Hentet 8. marts 2011. (engelsk)
  20. ^ Seidman, Robert (20. marts 2011). "Sunday Cable Ratings: Tosh Leads Night + More 'Breakout Kings;' 'Shameless' Up & MUCH More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 10. marts 2011. Hentet 20. marts 2011. (engelsk)
  21. ^ Seidman, Robert (10. april 2011). "Sunday Cable Ratings: Tosh Leads Night + More 'Breakout Kings;' 'Shameless' Up & MUCH More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 10. marts 2011. Hentet 10. april 2011. (engelsk)
  22. ^ Seidman, Robert (3. maj 2011). "Sunday Cable Ratings: More 'Death of Bin Laden' Ratings; 'Khloe & Lamar,' 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 17. august 2016. Hentet 3. maj 2011. (engelsk)
  23. ^ Seidman, Robert (20. juni 2011). "Friday Cable Ratings: 'American Restoration' Leads Primetime Originals, 'Smackdown' Dips". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 22. juni 2011. Hentet 20. juni 2011. (engelsk)
  24. ^ Cable Top 25: ‘Pawn Stars,’ ‘The Closer,’ ‘Rizzoli & Isles’ Top Weekly Cable Viewing – Ratings | TVbytheNumbers Arkiveret 21. oktober 2012 hos Wayback Machine. Tvbythenumbers.zap2it.com (2011-07-26). Hentet 2011-11-12. (engelsk)
  25. ^ Seidman, Robert (23. august 2011). "Sunday Cable: 'True Blood,' 'Kardashians,' 'Entourage' Lead + 'Breaking Bad,' 'Glee Project' & Much More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 15. august 2012. Hentet 23. august 2011. (engelsk)
  26. ^ Ratings - Sunday's Cable Ratings: Disney Originals Top the Viewers Chart | TheFutonCritic.com
  27. ^ "Family OTT – Web Schedule – October 2011" (PDF). s. 8. Arkiveret fra originalen (PDF) 7. oktober 2011. Hentet 2011-10-06. Disney Shake It Up 2–06 Three's A Crow …
  28. ^ Sunday's Cable Ratings: "Jeff Dunham: Controlled Chaos" Lifts Comedy Central. Thefutoncritic.com. Retrieved on 2012-03-07.
  29. ^ Sunday Cable Ratings: 'True Blood' Rises, Leads Night + Kardashians, 'Entourage,' 'Leverage,' 'Breaking Bad,' & Much More – Ratings | TVbytheNumbers Arkiveret 5. oktober 2011 hos Wayback Machine. Tvbythenumbers.zap2it.com (2011-10-04). Retrieved on 2011-11-12.
  30. ^ Disney Channel Sweeps All Kids Competition for 17th Consecutive Week, Original Comedy Series “Jessie” Grows Over its Debut Arkiveret 19. maj 2012 hos Wayback Machine. Tvbythenumbers.zap2it.com. Retrieved on 2011-11-12.
  31. ^ Gorman, Bill (25. oktober 2011). "Sunday Cable Ratings: 'True Blood' Rises, Leads Night + Kardashians, 'Entourage,' 'Leverage,' 'Breaking Bad,' & Much More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 27. oktober 2011. Hentet 28. oktober 2016.
  32. ^ Sunday Cable Ratings: ‘The Walking Dead,’ ‘Hell On Wheels’ Lead AMC + ‘Boardwalk Empire,’ ‘Homeland,’ ‘Dexter’ & More – Ratings | TVbytheNumbers Arkiveret 11. november 2011 hos Wayback Machine. Tvbythenumbers.zap2it.com (2011-11-08). Retrieved on 2011-11-12.
  33. ^ Gorman, Bill (15. november 2011). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Stays On Top + 'Housewives Atl,' 'Hell On Wheels,' 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 26. marts 2016. Hentet 15. november 2011.
  34. ^ Ratings - Sunday's Cable Ratings: "Dead" Extends Win Streak to Six | TheFutonCritic.com
  35. ^ "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Goes Out on Top + Kardashians, 'Housewives' 'Soul Train Awards,' 'Hell On Wheels,' 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More – Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. 2011-11-29. Arkiveret fra originalen 2. juli 2012. Hentet 2012-02-10.
  36. ^ Ratings - Sunday's Cable Ratings: "Kourtney & Kim" Tops Demo Charts | TheFutonCritic.com
  37. ^ "Sunday's Cable Ratings: "Kourtney & Kim" Takes Demo Crown". The Futon Critic. Hentet 4. december 2012.
  38. ^ "Shake It Up! : Split It Up". Zap2it. Arkiveret fra originalen 27. marts 2016. Hentet 16. december 2011.
  39. ^ http://www.tvbythenumbers.zap2it.com/2012/01/24/sunday-cable-ratings-kourtney-kim-edge-down-&-more (Webside ikke længere tilgængelig)
  40. ^ "Cable Top 25: 'The Walking Dead' Tops Cable Viewership for the Week Ending February 19, 2012 – Ratings | TVbytheNumbers". Arkiveret fra originalen 28. marts 2013. Hentet 28. oktober 2016.
  41. ^ "Shake it Up!-'Egg It Up' Episode Info". MSN TV. Arkiveret fra originalen 29. januar 2013. Hentet 16. december 2011.
  42. ^ Sunday's Cable Ratings: "NBA All-Star Game" Sneaks Past "The Walking Dead". Thefutoncritic.com. Retrieved on 2012-03-07.
  43. ^ Ratings – Sunday's Cable Ratings: "Walking Dead" Still Unstoppable for AMC | TheFutonCritic.com
  44. ^ Ratings – Sunday's Cable Ratings: "Mad Men" Leads Viewers, NBA Tops Demos | TheFutonCritic.com
  45. ^ a b c d e f Public Catalog
  46. ^ Ratings – Sunday's Cable Ratings: HBO's "Game of Thrones" Returns With Series High | TheFutonCritic.com
  47. ^ "Cable Top 25: 'Pawn Stars', 'Swamp People' and 'Legend of Korra' Top Cable Viewership For Week Ending April 15, 2012 – Ratings | TVbytheNumbers". Arkiveret fra originalen 15. april 2016. Hentet 28. oktober 2016.
  48. ^ "Sunday Cable Ratings: 'Game Of Thrones' Tops, 'Real Housewives NJ,' 'The Client List,' 'Khloe & Lamar,' 'Army Wives' & More – Ratings | TVbytheNumbers". Arkiveret fra originalen 1. september 2016. Hentet 28. oktober 2016.
  49. ^ "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs, + 'Game of Thrones', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Ax Men', 'The Client List', 'Sister Wives', + More – Ratings | TVbytheNumbers". Arkiveret fra originalen 1. september 2016. Hentet 28. oktober 2016.
  50. ^ "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones' Finale, MTV Movie Awards, 'Sister Wives', 'The Glades', 'Longmire' + More – Ratings | TVbytheNumbers". Arkiveret fra originalen 1. september 2016. Hentet 28. oktober 2016.
  51. ^ "Sunday Cable Ratings: 'True Blood' Wins Night, 'Mad Men', 'Longmire', 'The Client List', 'The Glades', 'Drop Dead Diva' & More – Ratings | TVbytheNumbers". Arkiveret fra originalen 15. juni 2012. Hentet 28. oktober 2016.
  52. ^ "Sunday Cable Ratings: 'BET Awards' + 'True Blood', European Football, 'Keeping Up With the Kardashians', 'Real Housewives of NJ' & More - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. 2012-07-03. Arkiveret fra originalen 6. juli 2012. Hentet 2013-02-07.
  53. ^ "Sunday Cable Ratings: 'True Blood' Beats 'Breaking Bad' Premiere, + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Very Funny News', 'Real Housewives of New Jersey', 'Falling Skies' & More - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. 2012-07-17. Arkiveret fra originalen 15. august 2012. Hentet 2013-02-07.
  54. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings: "True Blood" Back in Front Among Viewers, Demos". TheFutonCritic.com. 2012-07-29. Hentet 2013-02-07.
  55. ^ "Sunday's Cable Ratings: HBO's "True Blood" the Series to Beat in Viewers, Demos". TheFutonCritic.com. 2012-08-07. Hentet 2013-02-07.
  56. ^ "Sunday Cable Ratings: 'True Blood' Beats 'Comedy Central Roast of Roseanne' + 'Falling Skies', NASCAR, 'Army Wives' & More - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. 2012-08-14. Arkiveret fra originalen 4. juli 2013. Hentet 2013-02-07.
  57. ^ "DISNEY SHAKE IT UP "MADE IN JAPAN" (2-29/2-30/2-31)". United State Copyright Office. Hentet 2016-03-24.
  58. ^ "'Shake It Up: Made In Japan' is Hit Comedy's 2nd-Highest Rated Telecast Ever, with 4.5 Million Total Viewers - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 27. marts 2016. Hentet 2013-02-07.
  59. ^ "Shake It Up: Season 3 is a Go! But OH, NO!". BopandTigerBeat.com. 4. juni 2011. Arkiveret fra originalen 7. juni 2012. Hentet 7. juni 2012.
  60. ^ "Shake It Up: "Fire It Up"". tvlistings.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 31. marts 2013. Hentet 16. september 2012. (engelsk)
  61. ^ Bibel, Sara. "Sunday Cable Ratings:'The Walking Dead' Dominates Night, Space Jump, 'Dexter', 'Boardwalk Empire','Homeland,' 'Breaking Amish', & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 18. oktober 2012. Hentet 16. oktober 2012. (engelsk)
  62. ^ a b c "Shake It Up: "Funk It Up"". tvlistings.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 30. marts 2013. Hentet 16. september 2012. (engelsk)
  63. ^ "Sunday's Cable Ratings: "Walking Dead" Goes Untouched for AMC". The Futon Critic. Hentet 30. oktober 2012. (engelsk)
  64. ^ "Sunday's Cable Ratings: Another Monster Showing for AMC's "Walking Dead"". The Futon Critic. Hentet 6. november 2012. (engelsk)
  65. ^ "Shake It Up: "Lock It Up"". tvlistings.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 30. marts 2013. Hentet 12. oktober 2012. (engelsk)
  66. ^ "Sunday's Cable Ratings: AMC Continues Reign with "Walking Dead"". The Futon Critic. Hentet 13. november 2012. (engelsk)
  67. ^ "Shake It Up: "Merry Merry It Up"". tvlistings.zap2it.com. Hentet 9. november 2012.{{cite web}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link) (engelsk)
  68. ^ Kondolojy, Amanda. "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Midseason Finale Dominates Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Shahs of Sunset', 'Dexter', 'Sister Wives' & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 17. december 2012. Hentet 4. ecember 2012. {{cite web}}: Tjek datoværdier i: |access-date= (hjælp)
  69. ^ "Shake It Up: "Home Alone It Up"". tvlistings.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 30. november 2012. Hentet 9. november 2012. (engelsk)
  70. ^ Bibel, Sara. "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Night, 'Dexter', 'Homeland', 'Sister Wives', 'Shahs of Sunset' & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 17. december 2012. Hentet 11. december 2012.
  71. ^ "Ratings – Sunday's Cable Ratings: "Real Housewives of Atlanta" Continues Win Streak in Adults 18–49". TheFutonCritic.com. 2013-01-13. Hentet 2013-02-07.
  72. ^ "Ratings – Sunday's Cable Ratings: "Real Housewives of Atlanta" Leads Viewers, Demos for Bravo". TheFutonCritic.com. 2013-01-27. Hentet 2013-02-07.
  73. ^ "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'NBA All Star Game', 'Real Housewives of Atlanta', 'Ax Men', 'Shameless', 'Bar Rescue' & More - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. 2013-02-20. Arkiveret fra originalen 20. december 2015. Hentet 2013-12-19.
  74. ^ "Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Wins Night + 'Live From the Red Carpet', 'Ax Men', 'Bar Rescue', 'Shameless' & More - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. 2013-02-26. Arkiveret fra originalen 20. december 2015. Hentet 2013-12-19.
  75. ^ "Sunday's Cable Ratings: "Walking Dead" Leads Viewers, Demos". The Futon Critic. Hentet 15. marts 2013.
  76. ^ Bibel, Sara. "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'The Bible', 'Vikings', 'The Client List', 'Shameless', 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. Arkiveret fra originalen 6. april 2013. Hentet 19. marts 2013.
  77. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings: "Walking Dead" Dominates Demos, Edges "Bible" in Viewers". TheFutonCritic.com. 2013-03-24. Hentet 2013-12-19.
  78. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings: "Game of Thrones" Claims Total Viewer, Demo Crowns". TheFutonCritic.com. 2013-04-07. Hentet 2013-12-19.
  79. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings: No Stopping "Game of Thrones" on HBO". TheFutonCritic.com. 2013-04-28. Hentet 2013-12-19.
  80. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings: Another Week, Another "Game of Thrones" Victory". TheFutonCritic.com. 2013-05-12. Hentet 2013-12-19.
  81. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings: "Game of Thrones" Towers Over the Competition". TheFutonCritic.com. 2013-06-02. Hentet 2013-12-19.
  82. ^ "Cable Top 25: 'Skywire Live' Tops Cable Viewership for the Week Ending June 23, 2013 - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 29. juni 2013. Hentet 2013-12-19.
  83. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings: "True Blood" Continues Its Reign for HBO". TheFutonCritic.com. 2013-07-14. Hentet 2013-12-19.
  84. ^ "Cable Top 25: 'Rizzoli & Isles' Tops Cable Viewership for the Week Ending July 28, 2013 - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 1. september 2013. Hentet 2013-12-19.
  85. ^ "Cable Top 25: 'Rizzoli & Isles' Again Tops Cable Viewership for the Week Ending August 4, 2013 - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 4. marts 2016. Hentet 2013-12-19.
  86. ^ "Sunday Cable Ratings: 'MTV Video Music Awards' Dominates + 'Breaking Bad', 'Real Housewives of NJ', 'Catfish', 'Dexter' & More". Arkiveret fra originalen 27. maj 2016. Hentet 27. august 2013.
  87. ^ "Sunday Cable Ratings: 'Breaking Bad' Wins Night, 'Real Housewives', 'Dexter, 'Devious Maids', 'Boardwalk Empire', 'The Newsroom' & More - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. 2013-09-17. Arkiveret fra originalen 20. september 2013. Hentet 2013-12-19.
  88. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings & Broadcast Finals: NFL Football Takes Top Spots". TheFutonCritic.com. 2013-09-29. Hentet 2013-12-19.
  89. ^ "Ratings - Sunday's Cable Ratings & Broadcast Finals: NFL Dominates Demos for CBS, NBC". TheFutonCritic.com. 2013-10-06. Hentet 2013-12-19.
  90. ^ "Shake It Up Episode: Remember Me". 10. november 2013. Hentet 1. marts 2014.
  91. ^ Ratings - Sunday's Cable Ratings & Broadcast Finals: No Stopping the NFL, "Walking Dead" | TheFutonCritic.com

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]