Skabelon:Beskyttet titel/doc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne skabelon bruges på Wikipedia:Beskyttede titler, og transkluderer en ikke-eksisterende side, som skal beskyttes mod oprettelse ved hjælp af kaskadebeskyttelse. Hvis siden eksisterer, vises en "slet side"-henvisning ved siden af sidenavnet. Hvis siden er listet før sletning, skal den slettes og siden med kaskadebeskyttelse have sin cache opfrisket, før beskyttelsen træder i kraft.

Brug[rediger kildetekst]

Parametre brugt af denne skabelon:

  • pg (eller første ikke-navngivne parameter) — Navnet på siden som skal beskyttes mod oprettelse. Medtag ikke navnerummet; brug ns-parameteren til at angive det.
  • reason (eller anden ikke-navngivne parameter) — Grund til at siden skal beskyttes (valgfri).
  • ns — Sidens navnerum. Skal kun angives, hvis ikke siden er i artikelnavnerummet.
  • talk — Bestemmer om der laves en henvisning til diskussionssiden. Henvisningen laves medmindre talk=no er angivet. Det er nyttigt at fjerne henvisningen, hvis der ikke er en mulighed for en konstruktiv diskussion (for eksempel ved nonsens-titler), eller hvis også diskussionssiden er bekyttet mod oprettelse.
  • commons — Når man beskytter mod oprettelse af en lokal filside med en titel som eksisterer på Commons, skal commons=yes angives for at få en henvisning til navnet til dukke op. Bemærk at kaskadebeskyttelse ikke omfatter filer på Commons.