Skabelondiskussion:Forsker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er tilsyneladende en fejl i denne skabelon – den ser i hvert fald meget underlig ud i Felix Hausdorff. Jeg kan imidlertid ikke selv gennemskue, hvor det går galt, så lidt assistance er yderst velkommen. --Pred (diskussion) 12. dec 2007, 23:38 (CET)

Der har været en sådan infoboks til forskere siden 20. februar 2007, se: Skabelon:Infoboks forsker
Jeg tror fejlen var at du oprettede en almindelig side, ikke en skabelon; derfor virkede kun nogle af felterne, nemlig dem der (tilfældigvis) havde samme navn. De virkede imidlertid ikke på det du havde oprettet, men på den allerede eksisterende Infoboks forsker – deraf forvirringen.
-- Mvh PHansen 13. dec 2007, 11:49 (CET)
Fejlen var også, at jeg havde inkluderet den anden skabelon, Infoboks forsker, som stadig lider af en designfejl. Den ser i hvert fald temmelig mærkelig ud i forskellige versioner af Opera. Det var selvfølgelig også en fejl, at den blev lagt det forkerte sted, men det overraskede mig, at der allerede fandtes en, da der ingen iw var på de øvrige Wikipedia. Kunne man fikse (og måske pynte på) Skabelon:Infoboks forsker? --Pred (diskussion) 13. dec 2007, 18:35 (CET)
Hvem kan lave et link til "Alma mater" fra skabelonen? --Villy Fink Isaksen 18. jun 2011, 16:10 (CEST)
Done - Nico 18. jun 2011, 17:09 (CEST)