Skabelondiskussion:Nl sprog

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Primære betegnelse[rediger kildetekst]

Hvem bestemmer at Hollandsk er den primære betegnelse? Når man på universiteterne kun kan lære nederlandsk, og ikke hollandsk, så ville jeg da gå ud fra, at nederlandsk er den primære betegnelse, ikke hollandsk.

Den gang da jeg tilføjede nederlandsk i skabelonet, sætte jeg den derfor også først i række. Vi har en aftale at vi ikke skifter holland med nederlandsk ud, eller omvendt. Men vi har ingen aftaler om at tilføje eller bytte rund efter vores egne ideer.

Derfor vil jeg gerne spørge om, hvordan vi håndtere denne sag. Som det står nu står [hollandsk (nederlandsk)] der at det hedder hollandsk og mellem parantese gøres det tydeligt at det så er nederlandsk vi taler om, det giver ingen mening i mine øjne. Hvis der står [nederlandsk (hollandsk)] så er det at det hedder nederlandsk, og for at tydeliggøre det, skriver vi at det i daglig tale er hollandsk vi taler om. Det er for mig set det mest logiske.

Men jeg hører gerne nogle andre argumenter.--Med venlig hilsen, RodeJong 21. jun 2012, 12:51 (CEST)

At der efter 4,5 år stadig ikke er kommet svar på dette spørgsmål tager jeg som om der ikke er fundet de rette indvendinger imod det. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 17. dec 2016, 13:36 (CET)