Skabelondiskussion:Spaniens VM-trup 2010

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er irrelevant at skrive "- GULD" i overskriften, da det som sådan ikke har noget med truppen at gøre. Da det heller ikke er brugt andre steder på wiki'en, så vidt jeg kan se, er det ikke nødvendigt at det står her. Det ser faktisk lettere dumt ud, når det står der! Tøndemageren 15. sep 2010, 10:02 (CEST)

Desuden er det en helt anden info de har på den engelske wiki. En info jeg personligt stadig ser som irrelevant i forhold til den oplysning der gives og en information der ikke gengives på andre lignede skabeloner på denne wiki. Tøndemageren 15. sep 2010, 10:04 (CEST)

Selvfølgelig har det noget med truppen at gøre. Det er da en relevant info at inddrage, at holdet vandt guld. Man kunne også godt notere de øvrige resultater, det har jeg så ikke fået gjort endnu ved sølvvindere, semifinalister mm. Og jo, det fremgår også på de andre skabeloner (der involverer gulvindende hold) Celtics 15. sep 2010, 10:06 (CEST)
Kan sagtens finde eksempler hvor det ikke fremgår. Jeg vil dog stadig mene at det er irrelevant at skrive at truppen vandt guld. Hvis der skal skrives noget, vil den engelske måde at gøre det på, være at foretrække, da det også vil eliminerer at skulle rettet eventuelle sølv- og bronzevindere (her ser jeg oplysning om en semi-finaleplads som værende endnu mere irrelevant, oplysningen hører til andetsted på wiki'en. Men altså i stedet for "guld" skrive som på den engelske - (1. titel). Dette vil dog kræve en gennemgang af samtlige trupper, fra samtlige turneringer, da jeg som sagt godt kan finde eksempler hvor der ikke fremgår at de har vundet. Tøndemageren 15. sep 2010, 10:13 (CEST)