Stab (film)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Stab er en fiktiv Horrorfilm der optræder i Scream 2. Filmen var baseret på Gale Weathers 'bog, The Woodsboro Murders, en sensationel genfortælling af begivenhederne i den første film.

Plot[redigér | rediger kildetekst]

I den lille Californiske by Woodsboro, bliver en High School elev ved navn Casey Becker ringet op af en ukendt mand der spørg hende, hvad hendes yndlings gyserfilm er, men samtalen løber ud af kontrol, og hun bliver truet på livet. Han fortæller, at han har hendes kæreste som gidsel. Efter at Casey svarer forkert på et spørgsmål, bliver Steve dræbt, men da Casey nægter at lege mere, bliver hun overfaldt, og hendes krop bliver hængt op i et træ, så nu er en maskeret morder, som er kendt som Ghostface, på fri fod. Han dræber studenterpiger og forsøger at myrde en High School-studerende ved navn Sidney Prescott, efter hendes mor blev dræbt for et år siden. Nu er det op til Sidney og hendes venner, sammen med vicedirektør Dewey Riley og reporteren Gale Weathers, at finde ud af, hvem morderen er, og om Woodsboro nogensinde bliver fredelig og rolig igen.

Relation til Scream 4 Mordene, der var i den oprindelige Stab, er relateret til mord i Scream 4. Som to børn blev myrdet i deres hus (Casey og Steve), er nu knyttet til Marnie og Jenny. Da den hotteste pige i skolen, Tatum bliver myrdet bagefter, som er relateret til Olivia.

Cast

   Tori Spelling as Sidney Prescott
   David Schwimmer as Dewey Riley
   Jennifer Jolie as Gale Weathers
   Luke Wilson as Billy Loomis
   Heather Graham as Casey Becker
   Austin Croshere as Stu Macher
   Kathryn Elizabeth as Tatum Riley
   Michael Neithardt as Cotton Weary