Stark Raving Mad (film)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stark Raving Mad
Overblik
Genre Dramafilm Rediger på Wikidata
Instrueret af Drew Daywalt Rediger på Wikidata
Medvirkende Kavan Smith,
Seann William Scott,
Patrick Breen,
Natassia Malthe,
Terry Chen,
Monet Mazur,
Christine Chatelain,
Lou Diamond Phillips,
Adam Arkin,
Suzy Nakamura med flere Rediger på Wikidata
Musik af John Digweed Rediger på Wikidata
Produceret af A Band Apart Rediger på Wikidata
Distributør Summit Entertainment,
Netflix Rediger på Wikidata
Udgivelsesdato 2002 Rediger på Wikidata
Længde 97 min. Rediger på Wikidata
Oprindelsesland USA Rediger på Wikidata
Sprog Engelsk Rediger på Wikidata
Links
på IMDb Rediger på Wikidata
i DFI's filmdatabase Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Stark Raving Mad er en film, produceret til DVD fra 2002, omkring røveri begået under en rave-fest produceret af A Band Apart.

Filmen blev instrueret og skrevet af Drew Daywalt og David Schneider. I hovedrollen medvirker Seann William Scott og de andre roller spilles af Lou Diamond Phillips, Timm Sharp, Patrick Breen, John B. Crye, Monet Mazur, Suzy Nakamura, C. Ernst Harth, og Dave Foley. Filmen har soundtrack af John Digweed.

Handling[redigér | rediger kildetekst]

Ben McGewens bror blev dræbt af en sindssyg mafiaboss ved navn Mr. Gregory, fordi han undlod at betale sin gæld på 250.000 dollars, for Ben betyder to ting. Han har mistet en bror, og gælden er nu overdraget til ham. Mr. Gregory vil have fat i en legendarisk kinesisk statue, der er udgivet i en bank. Denne bank er beliggende lige ved siden af en natklub. Ben har dannet en mindre bande af blandede personligheder, der vil hjælpe ham med at stjæle denne lille statue, herunder en dame, der var med til at lave sikkerhedssystemet banken anvender. Planen er som følger: Så længe musikken i klubben er skruet op på det højeste niveau, og folk er glade, tilfredse og danser så godt de kan, så vil den første del af sikkerhedssystemet ikke fungerer på grund af de stærke vibrationer. Derfor har Ben arrangeret en real rave-fest fest på en klub, han har lejet. Men selvfølgelig går alt ikke efter planen. Ikke alene skal de kæmpe med store komplikationer og problemer, der opstår, men når de mennesker, der vil udføre røveri på samme tid er en flok temmelig skøre mennesker, så er det rimeligt kompliceret.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]