Steven R. McQueen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Steven i San Diego, USA – 2010

Steven R. McQueen (født den 13. juni 1988 i Los Angeles som Steven Chadwick McQueen) er en amerikansk skuespiller, der er bedst kendt for sin rolle som Elenas lillebror Jeremy Gilbert i The Vampire Diaries.

Steven har blandt andet medvirket i Piranha 3D og er nu i gang med sin anden tv-serie Band Up.

The Vampire Diaries[redigér | redigér wikikode]

Steven spiller den 15 årige teenager Jeremy Gilbert.

I første sæson kan Jeremy godt lide at tage stoffer og han lytter aldrig. Han bliver så mere voksen, da hans kæreste Vicki pludselig forlader byen; det er det han får fortalt, i virkeligheden er hun blevet dræbt. Jeremys forhold til hans søster Elena er virkelig godt, men svækkes da han læser hendes dagbog. I den får han at vide at Elena kender til vampyrer og at Vicki også var en, hun blev dræbt af Elenas kæreste Stefan, da hun prøvede at dræbe Elena. Jeremy og Elena bliver gode venner.

Hans næste kæreste er vampyren Anna. Jeremy har et stort ønske om at blive vampyr, og vil gerne have at Anna forvandler ham. Hun vil ikke, men til sidst ombestemmer hun sig og giver ham sit blod, som ikke virker da Jeremy prøver at tage en overdosis piller. Anna bliver derefter dræbt. I sæson 2 skal Jeremy forlade byen, for Elena er bange for hans sikkerhed. Elena får igen Damon til at "fortrylle" ham til at tage af sted uden at stille spørgsmål. Sæson 4 Katherine dræber Jeremy for at få fat i en vampyr kur. Senere bliver han dog vækket til live af hans kæreste Bonnie Bennet som er en heks.

Skuespiller Stub
Denne skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi