The Red Jumpsuit Apparatus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

The Red Jumpsuit Apparatus er et band dannet i år 2003, ved Jacksonville, Florida. Bandet bestod af hoved vokalist Ronnie Winter, lead guitarist Elias Reidy, bassist Joey Westwood, guitarist Duke Kitchens, og Trummer Jon Wilkes; alle udførte back-up syngning.

Historie[redigér | redigér wikikode]

The Red Jumpsuit Apparatus started ud som et lokal band i Middleburg, Florida, hvliket er syd for Jacksonville. Ifølge The Red Jumpsuit Apparatus's hjemmeside, var bandets navn udvalgt ved at placere tilfældige ord på en væg. og så give hver af bandmedlemmerne bind for øjne, så de kom til at udvælge 3 ord..resultatet var Red Jumpsuit Apparatus blev linket sammen.

De fik deres første demo The Red Jumpsuit ud i år 2005. Så begyndte de at lave flere demo versioner med blandt andet "Ass Shaker" "Justify" og "Face Down". Senere i år 2006 løslod de deres første album med singlerne: "Face Down", "False Pretense", "Your Guardian Angel", og "Damn Regret". De fik guld November 27, 2006 af the RIAA for at overskride udsendings grænsen med 500,000 kopier. I February 2007 deltog de i US Take Action!

En form for koncert udført for at forhindre ungdoms selvmord, sammen med bands som My Chemical Romance og Rise Against. Deres sang "In Fate's Hands" er kommet med i video spillet Madden NFL 07.

The Red Jumpsuit Apparatus "Don't You Fake It" Deluxe Edition (CD/DVD) var løsladt i April 3, 2007. CDen indholdte albumet og 2 exclusive sange, med acoustic versioner af "Face Down" og et nummer der aldrig var løsladt ud af Australien "Disconnected".

The Red Jumpsuit Apparatus holdt sammen med Virgin Records for at rejse midler til the National Coalition Against Domestic Violence.(en anti vold organisation) De gik også i gang med the Take Action koncert! some sponsornes svar imod ungdoms selvmord og dyremishandling.


Musikgruppe Stub
Denne artikel om en musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.