The Ting Tings

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
The Ting Tings
Information
Oprindelse Storbritannien
Genre Pop
Pladeselskab Roc Nation,
Columbia Records Rediger på Wikidata
Medlemmer Jules De Martino
Katie White
Eksterne henvisninger
thetingtings.com
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

The Ting Tings består af Jules De Martino og Katie White. Begge har tidligere slået deres folder i diverse indie-bands, inden de sammen med Simon Templeman dannede trioen Dear Eskiimo, som pga. kreative uoverensstemmelser dog siden gik i opløsning.

Derefter rykkede Jules og Katie ind i kunstnerkollektivet Islington Mill i Manchester, som er et kreativt miljø for folk med interesser inden for musik, film og teater og huser bl.a. bl.a. kunstgallerier og indspilningsstudier.

Jules De Martino og Katie White dannede The Ting Tings i 2006 og begyndte at spille deres musik til egne arrangementer, som efterhånden blev legendariske og umulige at få billetter til.

I slutningen af 2007 fik The Ting Tings en pladekontrakt med et stort etableret selskab og arbejdede på deres kommende debutalbum og en sound, der ligger et sted mellem LCD Soundsystem og canadiske Peaches.

Debutsinglen, "Great DJ", var uundgåelig på P3 i begyndelsen af marts 2008.

Debutalbummet We Started Nothing udkom i maj 2008.

Diskografi[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]