Vendia In Hafnia FF

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
VIHFF
Klubdetaljer
Fulde navn Vendia In Hafnia FF
Kaldenavn(e) Vendia
Grundlagt 2005
Hjemmebane Kløvermarkens Idrætsanlæg
Formand Anders Ejstrup
Cheftræner Anders Ejstrup
Rasmus Karlshøj Hansen
Liga  DAI A-2
Liga 2006 B-4, 2. plads
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane

Vendia In Hafnia er en lille idrætsforening/fodboldklub. Foreningen er oprettet i februar 2005 af en flok unge nordjyder, som alle er bosiddende i København, deraf navnet Vendia In Hafnia. Klubben er oprettet efter visse ”retningslinjer”, hvis hovedformål er at skabe et fælles samlingspunkt for unge "nordjyske københavnere".

Vendia In Hafnia FF tæller i dag 23 medlemmer, som alle har et nært forhold til det jyske. Hovedparten er født og opvokset i Vendsyssel, og er derefter flyttet til København af uddannelses/arbejdsmæssige forhold. Det er i denne forbindelse at Vendia In Hafnia FF, minder sine medlemmer, og modstandere, om hvor de kommer fra, og hvad de repræsenterer.

Vendia In Hafnia FF deltager i Dansk Arbejder Idræts københavnske fodbold afdeling, på herresenior siden. Sæsonen 2005 samt 2006 bød på avancement op gennem rækkerne hos DAI Fodbold. Dette betyder bl.a. at fodboldholdets resultater, samt placering i turneringen fra og med den forestående sæson, ugentligt kan følges i Politikens landsdækkende skrevne medie.

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]