Victor Conte

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Victor Conte
Født 1950 Rediger på Wikidata
Familie Bruce Conte (fætter / kusine) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted McLane High School,
Fresno City College Rediger på Wikidata
Medlem af Tower of Power (1977-1979) Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Jazzmusiker, forretningsperson Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Victor Conte er en tidligere musiker med Tower of Power og grundlægger og direktør for BALCO, et center for sportsernæring i Californien. Han afsonede tid i fængslet i 2005 efter at have nægtet sig skyldig i sammensværgelse for at distribuere steroider og hvidvaskning af penge.

I 1970'erne spillede Conte basguitar i gruppen Common Ground med fætteren Bruce (senere i Tower of Power) på elektrisk guitar.

Han grundlagde senere Bay Area Laboratory Co-operative eller BALCO, ey sports ernæring center i Burlingame i Californien, med United States Anti-Doping Agency (USADA) og udviklede det forbudte steroide tetrahydrogestrinone (THG) ved hjælp af bodybuilding-keramisten Patrick Arnold.

I 2004 afslørede Victor Conte, at han havde givet basketball-spilleren Marion Jones præstationsfremmende midler i 2000 (før, under og efter OL).

MusikSpire
Denne amerikanske musikrelaterede biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
FirmaSpire
Denne biografi om en erhvervsleder er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi