Wikipedia-diskussion:Indtalte artikler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forskellige af de indtalte artikler har diverse skønhedsfejl (pust i mikrofonen, udtalefejl, udeladelser). Disse forhold bør vel diskuteres på den enkelte lydfils diskussonsside. Der er også forskellig håndtering af formalia, men indtil vi får en norm for dem, skal disse variationer vel diskuteres et centralt sted, fx her. --Palnatoke 20. dec 2008, 22:56 (CET)

Skrider det stadig fremad[rediger kildetekst]

Sker der endnu noget i forhold til at indtale artikler? Personligt har jeg ikke registreret en overvældende udvikling inde for feltet? Med mindre man har droppet idéen, så ville det måske være en mulighed at lave en slags status over projektet eller hvor det er kommet til. Måske eksisterer det allerede et andet sted? Jeg kan godt se at vejen nok er lang, men intet er jo som bekendt umuligt. Bedste konstruktive hilsner! - Al Bundy 3. mar 2010, 22:47 (CET)

Projektet kører ganske langsomt, men det bygger jo ovenpå alt det andet, så det er ikke så underligt. Man vil helst indtale en artikel, der ikke bliver grundlæggende omskrevet umiddelbart efter, men samtidig er de jo de samme mennesker, der skriver artiklerne og indtaler dem... --Palnatoke 8. mar 2010, 19:03 (CET)