Wikipedia-diskussion:Persondata

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Visning af persondata[rediger kildetekst]

Css-koden fra den tyske de:MediaWiki:Gadget-Personendaten.css ser ud til at virke også her. Kan indsættes i [Bruger]/Common.css. -- Mvh PHansen (diskussion) 7. mar 2015, 09:54 (CET)

Fremtidig brug[rediger kildetekst]

Skal denne og {{Persondata}} stadig bruges, nu når det meste foregår på Wikidata? TherasTaneel (diskussion) 8. jan 2017, 01:43 (CET)

Det ville jeg også gerne vide. Skabelonen lader ikke til at være særlig brugt (længere?). Vh. SorenRK (diskussion) 18. mar 2018, 21:19 (CET)
For min skyld kan det slettes. Totalt overflødigt nu.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 18. mar 2018, 23:38 (CET)
Speciel:Hvad_linker_hertil/Skabelon:Persondata har en del sider. Tjek om de samme data er i Wikidata; overfør dem, hvis de ikke er der, og fjern skabelonen fra artiklen. Når alle sider er væk fra listen, har vi stadig samme viden, men blot bedre organiseret, og så er det helt fint at fjerne siden og skabelonen, eller evt. gemme siden af hensyn til historikken. --Palnatoke (diskussion) 19. mar 2018, 00:08 (CET)
Det kan @Steenth: måske løse ved at lave en check på oplysningerne om de overensstemmer med Wikidata? •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 19. mar 2018, 00:12 (CET)
Jeg har ikke noget værktøj til at sammenligne brug af skabelondata og wikidata. Den bedste måde er at bruge en antal sporingskategorier i skabelonen, hvor det tjekkes, hvis den findes i brug af skabelonen, også findes i wikidata. Men mit bud at de fleste oplysninger allerede er i wikidata - det er ikke det meste ukendte personer, som har skabelonen persondata. Så det kunne være det kan godt kan slettes uden den store tjek. --Steen Th (diskussion) 30. mar 2018, 00:50 (CEST)