Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Autopatruljeret

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil forslå at give Fodbold-fan autopatruljeret da han ser ud til at være velkendt med Wikipedia og har en tilstrækkelig aktivitet. På nuværende tidspunk har Fodbold-fan lavet 7.373 redigering og oprettet 161 artikler (jf. dette link). Jeg siger bare dette da det vil lettet presse lidt på patruljanter samt administratorer. --Simeondahl (diskussion) 4. jul 2014, 03:49 (CEST)

Læs hans diskussionsside - Pixi Uno har gjort ham til autopatruljeret og taget den fra ham igen to gange, og senest truet med blokering, så det skal nok vente et stykke tid. --Palnatoke (diskussion) 4. jul 2014, 04:46 (CEST)
Så sent som for 10 minutter siden har han udnævnt Cesare Prandelli som ny træner for Galatasaray, selvom det overhovedet ikke er officielt endnu. Jeg er generelt utroligt glad for hans redigeringer, og vil generelt vurdere at de 19 ud af 20 gange er korrekte, men jeg holder også ligesom Pixi stadig øje med hvad han laver, da det nogen gange virker noget løst og forhastet.Celtics (diskussion) 4. jul 2014, 04:55 (CEST)
Oka, det er vist blevet klart at autopatruljeret nok skal vente lidt :) --Simeondahl (diskussion) 4. jul 2014, 04:57 (CEST)
Vi vil offentliggøre aftalen i løbet af et par dage. På mandag står han for træningen, siger Galatasarays præsident Unai Aysal til Galatasarays egen tv-kanal med henvisning til den italienske toptræner. PÅ MANDAG STÅR HAN FOR TRÆNINGEN http://www.bold.dk/nyt/gala-boss-har-sikret-os-prandelli
Derudover er det blev offentliggjort af tyrkiske kilder. Så jov!
http://www.ligtv.com.tr/haber/prandelli-galatasarayla-anlasti (Skrev Fodbold-fan (diskussion • bidrag) 4. jul 2014, 19:20. Husk at signere dine indlæg.)
Så nej! Hvis han bliver træner om nogle dage, så er han ikke nuværende træner som der står nu. I øvrigt ville det være smartere at anføre kilderne i artiklen i stedet for her. 94.191.187.50 4. jul 2014, 19:29 (CEST)
Han må for min skyld gerne blive det nu. Jeg magter ikke at patruljere alle hans ændringer, men jeg kigger stadig med når jeg kan se han har været omkring nogen spillere hvor der er udvikling i f.eks klubsituation. Så de efterhånden få smuttere vi er nede på tror kan fanges selvom han er AP. Celtics (diskussion) 31. jul 2014, 04:16 (CEST)