Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Flytning af Rhizom (botanik)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Rhizom (botanik) er klart hovedbetydningen af Rhizom, da Rhizom (filosofi) er en afledt metafor. Bruger:Urbandweller foreslog derfor flytning af Rhizom (botanik) til Rhizom i maj 2014 (forskel). Ingen har modsagt forslaget, og sagen synes oplagt for mig, så beder jeg en administrator om at gennemføre flytningen. Tak, Kartebolle (diskussion) 8. aug 2014, 10:34 (CEST)

Hvis man indsætter {{flyt|Rhizom}}, bør man som udgangspunkt oprette Wikipedia:Flytteforslag/Rhizom (botanik), så flere wikipedianere kan opdage det. På Rhizom (botanik) er det 'kun' botanik-interesserede der kikker. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 8. aug 2014, 16:56 (CEST)
Jeg sprang Wikipedia:Flytteforslag over fordi der på siden i allerførste afsnit står: "Hvis en flytning er oplagt, kan flytningen ske uden diskussion", og som jeg argumenter for herover så er denne flytning netop oplagt. Den kan bare kun udføres af administratorer fordi målet for flytningen har en historik.
Men hvis er holdningen blandt administratorer at vi skal gennem bureaukratiet på WP:FLYT for flytninger som kræver administratorassistance, så fred være med det. Det burde bare i så fald præciseres på WP:FLYT. Mvh. Kartebolle (diskussion) 8. aug 2014, 17:16 (CEST)
Det er ikke for bureaukratiets skyld at vi har Wikipedia:Flytteforslag. Nogle ord anvendes af forskellige faggrupper, og nogle er uvidende om at andre også bruger samme ord. Derfor har vi WP:FLYT. Jeg mener stadig at det er en uskik, ikke at parre {{flyt|artikel 2}} med "Wikipedia:Flytteforslag/Artikel 1", men det er du jo uden skyld i.
Efter nøje overvejelser mener jeg at flytningen er ukontroversiel, og imødekommer anmodningen. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 8. aug 2014, 19:23 (CEST)
Gjort --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 8. aug 2014, 19:23 (CEST)
Tak. Jeg har efterfølgende fjernet flytteskabelonen, og lavet konsekvensrettelser af links mv. Kartebolle (diskussion) 8. aug 2014, 19:39 (CEST)