Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sletning og overflytning af diskussionsider uden tilknyttet kategori

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Følgende kategoridiskussioner eksisterer stadig men kategorien er slettet; Kategoridiskussion:Distrikter i New York City og Kategoridiskussion:Nabolag i Manhattan. Indholdet er kun {{WPNYC}}. Kategori:Nabolag i New York City er blevet flyttet til Kategori:Bydele i New York City jf. følgende flytteforslag, Kategoridiskussion:Nabolag i New York City eksisterer stadig, men ikke alt indholdet er flyttet til Kategoridiskussion:Bydele i New York City. A3ng3l (diskussion) 2. jun 2014, 21:41 (CEST)

Marker dem med {{hurtigslet}} og skriv gerne en kort begrundelse i redigeringsopsummeringen så går det hurtigere med at få dem slettet. Mvh Asger (henvendelse) 3. jun 2014, 00:37 (CEST)
Jeg er enig med Asger. Gør bare arbejde klar med en gennemskuelig kommentar, så en administrator kan nøjes med at få slettet siderne. På Bruger:Steenth/Sletoversigt er der flere kategori strandnet pga. at det ikke kommenteret nok. --Steen Th (diskussion) 3. jun 2014, 12:20 (CEST)
Ja okay det vil jeg gøre i fremtidig hvis jeg skulle støde på sådanne sider. Udfra beskrivelsen af {{hurtigslet}} mente jeg umiddelbart ikke at denne kunne bruges i denne case. A3ng3l (diskussion) 3. jun 2014, 19:51 (CEST)