Wikipedia:Anmodning om botassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Wiki-name.svg RCPatroller Badge.png Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg
Anmodning om
administratorassistance
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
patruljantstatus
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus

Genveje:
WP:AOB
WP:BF
Disambig bordered fade.svg "WP:AOB" omdirigeres hertil. Det kan være du ledte efter Wikipedia:Anmodning om botstatus.

På denne side kan du bede om assistance fra en bot. Det kan være ens rettelser af mange sider, tilføjelse af skabeloner og meget andet. Hvis du vil have din egen bot, kan du finde hjælp på Hjælp:Bots.

Forespørgsler om botassistance (bot requests)[redigér | redigér wikikode]

Herunder kan du skrive din anmodning. Husk en overskrift.
Jeg ser ingen grund til flytning. Se også henviser normalt til andre sider på selve Wikipedia, mens en placering under eksterne henvisninger gør det klart, at der er tale om en anden hjemmeside. Derudover gælder at på nogle sider er der gallerier, hvorfor henvisninger til commons alternativt kan være placeret der. Så nej, ændr hellere normen så den passer med virkeligheden. --Dannebrog Spy (diskussion) 20. jan 2014, 21:23 (CET)
Godaften Dannebrog Spy. Jeg vil oprette et indlæg på normens diskussionsside. Håber du vil skrive der :) Mvh Asger (henvendelse) 20. jan 2014, 21:41 (CET)
Indlæg vedr. ændring af normen er nu oprettet her. Mvh Asger (henvendelse) 20. jan 2014, 22:07 (CET)

Kategorisering af fodboldkategorier[redigér | redigér wikikode]

Jeg anmoder om, at alle kategorier i Kategori:Fodboldligaer får påført {{vis|WPFodbold|klasse=Kategori}'} på sig. Mvh --Morten1997 (diskussion) 3. jan 2014, 22:35 (CET)

Omdannelse af Spor-afsnit i udgivelsesartikler til {{sporliste}}[redigér | redigér wikikode]

Hej folk, jeg har i tidens løb oprettet en del musikudgivelser. Da der hidtil ikke eksisterede nogen vedtaget standard for hvordan man skulle opsætte sporliste gjorde jeg konsekvent således:

==Spor==
# "Titel1" - 0:34
# "Titel2" - 8:43
# "Titel3" - 5:01
Osv. osv.

Kan en bot rulle dem igennem og rette dem til

{{Sporliste
|titel1 = Titel1
|længde1 = 0:34
|titel2 = Titel2
|længde2 = 8:43
|titel3 = Titel3
|længde3 = 5:01
}}

? Jeg tænker at der er store fordele ved at standardisere til en skabelon, også i forhold til hvis vi senere skulle beslutte os at gøre tingene anderledes. En evt. bot kunne nok begrænses til underkategorier til Kategori:Musikalske værker --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 28. jan 2015, 16:21 (CET)

Indsættelse af {{lang-kn}} i Kategori:Distrikter i Indien[redigér | redigér wikikode]

Hejsa, er det muligt for en bot at udskifte Hindi og urdu med sprogskabelonerne {{lang-kn}} og {{Lang-ur}} i artiklerne i Kategori:Distrikter i Indien- det ville være dejligt hvis dette er muligt, på forhånd tak --Zoizit (diskussion) 12. mar 2015, 10:31 (CET)

@Zoizit: Er der tale om, at samtlige forekomster af [[hindi]] og {{Lang-hi}} i alle artikler i alle underkategorier af Kategori:Distrikter i Indien, skal ændres til {{lang-kn}} og ligeså med urdu? Er du sikker på, at hindi ikke skal laves om til {{Lang-hi}}?
- Sarrus (db) d. 2. apr 2015, 16:44 (CEST)

Sarrus selvfølgelig du har ret mig som har fået skrevet forkert sorry ---Zoizit (diskussion) 2. apr 2015, 22:30 (CEST)

Rette døde eksterne links i dyreartikler[redigér | redigér wikikode]

Hej. Jeg ville blive glad for hjælp til at rette nogle bestemte døde eksterne links i omkring 200 dyreartikler, det vil sige artikler i kategorien dyr eller i en underkategori. De forkerte links ser fx sådan ud i kildekoden:

  • http://sn2000.taxonomy.nl/Taxonomicon/TaxonTree.aspx?id=15549&tree=0.1

Den rigtige ser lidt anderledes ud:

  • http://taxonomicon.taxonomy.nl/TaxonTree.aspx?id=15549&tree=0.1

Teksten "sn2000.taxonomy.nl/Taxonomicon" skal altså erstattes af "taxonomicon.taxonomy.nl". Resten af linket er rigtig nok. Eksemplet er fra Regnorm. Et andet eksempel er Kakerlak. Jeg håber det kan lade sig gøre.--Weblars (diskussion) 26. mar 2015, 17:38 (CET)

Jeg har sat min bot i gang. Mvh. Cgt (diskussion) 26. mar 2015, 17:51 (CET)

Tak for det--Weblars (diskussion) 26. mar 2015, 18:45 (CET)

Jeg kan se, at botten fik rettet cirka 175 artikler, men af en eller anden grund har den sprunget over nogle. Der er omkring 100 tilbage med det døde link. Her er en søgning, der viser de manglende artikler. Nogen af dem er udenfor kategorien dyr (men stadig indenfor biologi). Jeg ved ikke om det betyder noget for botten.--Weblars (diskussion) 30. mar 2015, 09:17 (CEST)

Jeg beklager fejlen, Weblars, og desuden mit forsinkede svar. Desværre blev jeg syg og havde ikke overskud til at kigge på problemet. Jeg har ordnet botten og sat den i gang igen. Mvh. Cgt (diskussion) 1. apr 2015, 14:15 (CEST)

Tak igen. Det haster ikke så meget. De links har vist ikke virket i flere år--Weblars (diskussion) 1. apr 2015, 14:21 (CEST)

Oversigt over botter[redigér | redigér wikikode]

Denne oversigt er ikke komplet. For at se en komplet oversigt over botter, klik her.

I øjeblikket kører følgende botter på dansk Wikipedia:

Følgende botter er stadigvæk registrerede, men har ikke foretaget ændringer længe, og deres funktioner kan derfor være ophørte.

Derudover var der tidligere også en hel del brugere fra andre sprogvarianter, som kørte en bot på dansk Wikipedia for at opdatere interwikilinks, indtil denne opgave blev overført til Wikidata.