Wikipedia:Evaluering/Marge Simpson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Marge Simpson[rediger kildetekst]

Angående artiklen Marge Simpson, ønskes der evaluering sådan at artiklen enten kan bibeholde sin LA-vurdering, eller i bedste tilfælde opnå en GA-vurdering. Den blev LA-godkendt i 2010, og der kan derfor være mange ting der skal tages hensyn til. Er der nogen der har nogle indspark hertil? mvh Tøndemageren (diskussion) 17. dec 2014, 09:32 (CET)

  • Ved blot at have gennemlæst indledningen og skimmet resten af artiklen, ser den god ud. Der er masser kilder, og også en del billeder, selvom flere ville pynte. Jeg forestiller mig dog, at artiklen er svær at illustrere uden at overtræde copyright. De tre {{km}} i indledningen kan man sagtens slette, for det er angivet i teksten, hvor udsagnene kommer fra. Jeg prøver at læse lidt mere af artiklen i løbet af aftenen. Toxophilus (diskussion) 17. dec 2014, 17:05 (CET)
  • Nu har jeg læst det meste af artiklen, og foretaget en del smårettelser. Jeg vil mene, at artiklen bør skrives i datid, så når den eksempelvis omtaler Homer og hendes første date, så så er det ikke "fortryder" men "fortrød" osv. Det ville også være godt, hvis man kan udrydde nogle af de røde links til f.eks. Good Night og The Simpsons Ride. Desuden står der stadig nogle oversættelser tilbage som EPO påpegede i 2011. Toxophilus (diskussion) 17. dec 2014, 21:54 (CET)
EPO's kommentarere er forsøgt bedre oversat nu. mvh Tøndemageren (diskussion) 2. feb 2015, 10:49 (CET)
  • Kære Tøndemageren. Jeg kan i det hele tilslutte mig Toxophilus' pointer. Artiklen fremstår fyldestgørende og velunderbygget. Dog synes jeg, at indledningen med fordel kan afkortes, så den kort og koncist giver et hurtigt overblik. Se fx IC4 - efterhånden mit yndlingseksempel på en passende indledning - også når der er tale om et knap så simpelt emne. Og ja: Kilder har vi normalt ikke i indledningen. Bør i stedet fremgå af de relevante underafsnit. Stave/oversættelsesfejl virker fortsat som et område, der kræver opmærksomhed. Jeg vil forsøge at rette nogle af disse, når jeg falder over dem. Samlet set er der dog tale om en flot artikel. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 27. dec 2014, 17:49 (CET)