Wikipedia:Flytteforslag/Den første flyvning over Nordatlanten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen Den første flyvning over Nordatlanten er lidt pudsigt navngivet. Det er ikke lige det første der ligger for, hvis man søger efter oplysninger om den slags, og artiklen har da også kun meget få indgående links (en dato og en ultrakort stub, der dybest set kunne sammenskrives med artiklen). Artiklen er på Wikidata linket til Günther von Hünefeld, der var manden bag flyvningen.

Udover, at artiklens titel er temmelig uheldig, da den første flyvning over Nordatlanten som bekendt blev foretaget af Charles Lindbergh, er det mest hensigtsmæssigt at placere under personen og ikke begivenheden. Lindberghs flyvning har ikke en selvstændig artikel, heller ikke på enwp. Artiklen blev oprettet i 2003, og der er trods alt sket et og andet siden da. --Pugilist (diskussion) 1. mar 2015, 23:30 (CET)

Konklusion:
Enighed om flytning. Der er skrvet artikel om Ehrenfried Günther Freiherr von Hünefeld og artiklen med det pudseløjerlige navn viderestiller nu til denne. --Pugilist (diskussion) 24. feb 2016, 11:20 (CET)