Wikipedia:Landsbybrønden/Wiki-værkstedet - et radioprogram

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wiki-værkstedet - et radioprogram[rediger kildetekst]

Torben Sangild (Bruger:Sangild) har denne sommer en programrække på Radio24syv med titlen "Wiki-værkstedet". Tanken er at få lyttere til at forbedre den dansksprogede Wikipedia. Jeg medvirker i en af udsendelserne, men har ikke været involveret i planlægningen, så jeg er også spændt på hvad der kommer. --Palnatoke (diskussion) 26. jun 2014, 21:41 (CEST)

Det er sandt. Jeg vil bare tilføje: Det handler ikke kun om at få lytterne til at engagere sig. Jeg går selv foran med et godt eksempel ved efterfølgende at opdatere artiklerne om de emner, jeg har haft på banen i programmet, hvor vidende mennesker gør os klogere om alle mulige emner. Jeg lover ikke at opdateringen sker umiddelbart efter udsendelserne (som sendes om lørdagen), men dog en af de følgende dage, så vidt muligt. Palnatoke var inde og fortælle om at være administrator og om reglerne for selvbiografi og notabilitet. Håber I vil tage godt imod programmet, som altså sendes lørdage kl. 15.05 hen over sommeren (første gang 5. juli), og som efterfølgende kan høres som stream og downloades som podcast.[1] --Sangild (diskussion) 27. jun 2014, 09:11 (CEST)
Fedt initiativ, jeg vil helt sikkert lytte til podcastet! Held og lykke. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 27. jun 2014, 11:03 (CEST)
Jeg ser frem til programmet. Alt for mange mediehistorier handler om det negative og faldgruberne ved Wikipedia. Det lyder fantastisk med et program der på saglig vis forklarer hvad Wikipedia er og måske giver flere brugere. I hvert fald vil mange blive klogere på Wikipedia --Patchfinder (diskussion) 2. jul 2014, 14:46 (CEST)
Jeg har lyttet til den første udsendelse (link til iTunes), det er fremragende initiativ, tak for det! --Kim Bach (diskussion) 9. jul 2014, 05:25 (CEST)