Wikipedia:Patruljanter/Arkiv 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil gerne ansøge om at bliver udnævnt til patruljant. Jeg har faktisk tænkt på at ansøge før, men først nu føler jeg, at jeg har tiden og motivationen. Det er flere år siden, jeg lavede min første redigering, men min aktivitet har været stærkt svingende. Jeg har dog efterhånden, hvis jeg selv skal sige det, indgående viden om normer, regler og tricks på Wikipedia, senest har Sarrus lappet et hul i min viden, hvad angår flytninger, og jeg synes derfor selv, jeg må være egnet. Jeg håber, I er enige. Mvh. Inc 2. nov 2010, 17:46 (CET)

Konklusion:
Med otte støtter er partruljantstatus hermed tildelt
- Sarrus (db) d. 7. nov 2010, 21:48 (CET)

Hej! Jeg kigger forbi seneste ændringer, når jeg alligevel er forbi wikipedia - og jeg tænker det ville være smart at kunne se de fine, røde flag, så jeg også kan bidrage mere konstruktivt. Det giver også mindre dobbeltarbejde, hvis jeg kan flagge de sider, jeg kigger igennem. Jeg forstår at magtmidlet rollback også er en del af ansøgningen? --Andreas Müller 3. nov 2010, 15:48 (CET)

  • Støtter - Nico 3. nov 2010, 16:14 (CET)
  • Støtter - og bemærker, at rollback ikke er et magtmiddel, men blot et praktisk redskab :-) --Pugilist 3. nov 2010, 18:34 (CET)
  • Støtter - Mathiaskh 5. nov 2010, 20:10 (CET)
  • Støtter - Andreas er allerede i gang, hvorfor ikke... --Steen Th 11. nov 2010, 20:42 (CET)
  • Støtter - Andreas har været med på Wiki i mange år, så jeg er bestemt også for! --Apopov 12. nov 2010, 00:42 (CET)
  • Støtter - Inc 13. nov 2010, 12:39 (CET)
  • Støtter --Brandsen 13. nov 2010, 12:46 (CET)
Konklusion:
Hermed tildelt
- Sarrus (db) d. 13. nov 2010, 13:17 (CET)

Jeg ved, at jeg er relativt ny som bruger, men jeg bruger en del tid her og kigger alligevel de fleste seneste ændringer igennem. Derfor vil jeg gerne hjælpe til ved også, at kunne markere indlæggene som patruljerede. --Vh. DanNav 9. dec 2010, 15:34 (CET)

  • Støtter - DanNav er en seriøs patruljant, der fjerner hærværk og tildeler de rette test-skabeloner til synderne (og hvis det ikke er nok, kan han vel sende et hovsa-missil!). --Med venlig hilsen Necessary Evil 11. dec 2010, 01:30 (CET)
    Tak for tilliden! Jeg skal forsøge, at undgå hovsa-missiler! :) Nu håber jeg bare, at andre også støtter! Vh. DanNav 11. dec 2010, 17:15 (CET)
  • Støtter - selvfølgelig. --Medic (Lindblad) 11. dec 2010, 17:24 (CET)
  • Støtter - Aktiv hærværksbekæmpning kan vi altid bruge :-) --Pugilist 11. dec 2010, 21:58 (CET)
  • Støtter - Nico 11. dec 2010, 22:00 (CET)
  • Støtter --Hejsa 11. dec 2010, 23:08 (CET)

Tak for støtten alle sammen! :) Nu mangler jeg bare to! DanNav 12. dec 2010, 13:52 (CET)

  • Støtter - der er også plads nok til dig. --Andreas Müller 12. dec 2010, 15:47 (CET)
  • Støtter - Rettigheden er hermed tildelt.
    - Sarrus (db) d. 12. dec 2010, 16:13 (CET)

Som anført på diskussionssiden er jeg rigtig glad for, at mine indlæg er autopatruljerede; men da jeg i mine søgninger ofte støder på indlæg, som er upatruljerede, ville det være fint at have de ekstra værktøjer til rådighed. Ramloser 13. nov 2010, 15:22 (CET)

 Kommentar - kan jeg lokke dig til at lave nogle manuelle gendannelser?
- Sarrus (db) d. 13. nov 2010, 15:35 (CET)

  • Støtter - Godt med flere hænder og hoveder; Jeg ser seriøse patruljeringer fra Ramloser, som ikke behøver ekstra kontrol - Nico 17. nov 2010, 10:10 (CET)
  • Støtter - husk dog at give vandaliserende brugere en passende advarsel, når du ruller tilbage og at rollback (rul tilbage) kun er til fjernelse af hærværk og egne fejl :-).
    - Sarrus (db) d. 20. nov 2010, 12:22 (CET)
  • Støtter - på baggrund af stabilt arbejde og sund dømmekraft i relevans af andres bidrag. Dog en note om, at der foruden at bevare Wikipedias artikler læsbare og troværdige, også ligger et formål i at bevare bidragsyderes interesse for projektet. Derfor endnu en opfordring til ikke blot at fjerne fejl, men også at informere om, hvorfor handlingen er blevet foretaget, f.eks. med de skabeloner, Sarrus peger på herover. --Medic (Lindblad) 20. nov 2010, 13:07 (CET)
    • Og de informationer kan man normalt skrive i feltet "Opsummér redigering" efter man har trykket "fjern redigering".
      - Sarrus (db) d. 20. nov 2010, 13:30 (CET)
      • En lille uddybende forklaring: Jeg har nogle gange i den senere tid -på opfordring af Sarrus brugt "fjern redigering", men hver gang tilføjet en begrundelse, f.eks. "hærværk" eller "dårlig spøg" om ændringer, der indeholdt sjofle eller "morsomme" ændringer, fx. Jeg hedder x" eller "hils din mor". Næsten hver gang fra personer, der ikke var logget på som brugere. I et par tilfælde har jeg benyttet fremgangsmåden, hvor nye brugere var kommet til at nedbryde tekst - nok pga. mgl. kendskab til softwaren, men så har jeg lagt en hilsen eller et tip på deres brugerdiskussion. Jeg har ikke brugt advarselsskabeloner, fordi jeg troede, at det var forbeholdt administratorer; men det er måske en fejlagtig antaglese? Ramloser 20. nov 2010, 14:27 (CET)
        • De skabeloner er du meget velkommen til at benytte dig af. Det er ikke ualmindeligt, at en IP-hærværksmand tænker sig om en ekstra gang, når han via skabeloner på diskussionssiden opdager, at der bliver holdt øje med ham. Desværre findes der også hardcore hærværksmænd, der ignorerer selv gentagne henstillinger... Men ved at følge advarselsrækkefølgen {{test}} => {{test2}} => {{test3}} kan andre nemt se, at denne bruger har været i gang før, og er tidligere blevet opfordret til at stoppe sin hærgen. Min opfordring herover går egentlig ikke så meget på begrundelsen for fjernelse af hærværk - det gør du meget fint i beskrivelsesfeltet - men snarere på, at man med en {{velkommenIP}} eller {{test}} kan gøre brugere opmærksomme på, at deres forsøg forsøg på redigeringer ikke var heldige, men at der er hjælp at hente alligevel. Giver det mening for andre, der lever uden for mit lidt trætte hoved? --Medic (Lindblad) 20. nov 2010, 14:35 (CET)
Til det må jeg så sige, at {{VelkommenIP}} ikke er en advarsel, men en velkomst ligeson {{Velkommen}}, bare til ip-brugere :-).
- Sarrus (db) d. 21. nov 2010, 16:27 (CET)
Jeg trækker hermed min ansøgning tilbage. Jeg takker dem, der har støttet min anmodning, men konstaterer, at der ikke er bred opbakning til det. Jeg vil derfor koncentrere mig om at skrive/forbedre artikler, indtil hr. pernittengryn Pugilist og hans mavesure kommentarer bliver mig for meget. På den engelske wiki har jeg ikke problemer med overdommere, så måske retter jeg indsatsen mod den i stedet. Egentlig synes jeg, at den danske wiki kan bruge mange flere gode kræfter, der er nok af fejl og mangler at tage fat på. Men hvis smagsdommerne regerer, kan jeg sagtens finde andet at bruge tiden på. De gode kræfter på den danske wiki sender jeg et velment råd: Tænk over, hvor mange gode kræfter/enthusiaster, der opgiver dette site pga. folk som hr, Pugilist.Ramloser 24. nov 2010, 22:18 (CET)- fra ovenstående har jeg slettet en passus, jeg fortryder, og har undskyldt overfor anden bruger, der har handlet helt efter reglerne.Ramloser 25. nov 2010, 10:01 (CET)
Jeg kan se, at du har valgt ikke blot at trække dig som patruljant, men også generelt som bidragyder på da-wiki. Det er du naturligvis i din gode ret til, men jeg har svært ved at forstå, at en enkelt sag, der åbenbart går dig imod, kan forårsage så voldsom en reaktion. Så vidt jeg kan se, er omtalte artikel blevet behandlet efter reglerne - der er brugere, der har fundet oprettelsen urimelig, og du har været uenig i dette (den blev oprettet af en IP-bruger, jeg ved ikke om det er dig, som efterfølgende har foretaget en mindre rettelse på den), hvilket du har anført på sidens diskussionsside. Desværre kom din indvending ikke med i diskussionen i forbindelse med sletningsforslaget, hvilket nok har gjort, at deltagerne i den diskussion ikke har set det. Efter dine noget voldsomme udmeldinger i dag er der kommet to konstruktive forslag, der viser villighed til at tage diskussionen op igen: Pugilists gendannelsesforslag samt Lena Dyrdal Andersens forslag om at indarbejde artiklens indhold i Lars Løkke Rasmussen. Jeg synes, det viser en af styrkerne ved et stort samarbejdsprojekt som Wikipedia: Hvis man klapper hesten lidt (også selv om hesten har snappet ad én :-) ), så kan det hele egentlig gå ganske fornuftigt.
Jeg kunne godt ønske mig, at du tog din overvejelse op igen, i hvert fald hvad angår bidrag i almindelighed, for i langt, langt de fleste tilfælde, så er der et stort rum her for stort set alle, der ønsker at bidrage seriøst - og det kan jeg da se, at du har gjort hidtil. Jeg mener bestemt, at der også fremover vil være plads til dig. Mvh. Arne (Amjaabc) 25. nov 2010, 00:28 (CET)
Som det fremgår af min rettelse af eget indlæg ovenfor, og ligeledes pga. forslaget om gendannelse, undskylder jeg den noget skarpe tone, jeg anvendte i denne sag.Ramloser 25. nov 2010, 10:01 (CET)
  • Støtter: Ja, der er nok at gå i gang med, og jeg har tillid til at Ramloser nok gør mere gavn end skade :) --Andreas Müller 25. nov 2010, 11:44 (CET)
Til spørgsmålet om, hvorvidt jeg gør mere skade end gavn, kan min aktuelle brugestatistik måske være en hjælp?
  • Brugernavn: Ramloser
  • Brugergrupper: autopatrolled
  • Første redigering: Nov 10, 2009 10:43:38
  • Unikke artikler redigeret: 599
  • Gennemsnitlige redigeringer per side: 2.93
  • Levende redigeringer: 1,730
  • Slettede redigeringer: 25

Ramloser 16. dec 2010, 17:02 (CET)

Hvis du undrer dig over, at der ikke kommer flere støtter, er det nok, fordi du trak anmodningen tilbage...
- Sarrus (db) d. 18. dec 2010, 17:34 (CET)
Næh, jeg undrer mig over, hvorfor --Andreas Müller finder anledning til at anvende det stødende, for ikke at sige grænsende til uforskammede udtryk "mere gavn end skade". Jeg kan sagtens bruge tiden på bedre ting end at patruljere; f.eks. skrive nye artikler eller forbedre eksisterende.Ramloser 21. dec 2010, 12:55 (CET)
Udtrykket "mere gavn end skade" med en smiley bagefter, kan jeg bestemt ikke tolke som uforskammet, men snarere som det modsatte. --Sir48 (Thyge) 21. dec 2010, 13:25 (CET)
Konklusion:
Brugeren trak sin anmodning tilbage den 24. november, og bliver således ikke patruljant i denne omgang, men kan prøve igen på et senere tidspunkt.
- Sarrus (db) d. 8. jan 2011, 14:08 (CET)

Jeg synes mine ændringer, samt de seneste, har involveret fjernelse af hærværk, og det kunne kun være dejligt at hjælpe lidt til med disse extra funktioner.

  • Støtter ikke - endnu. --Pacx 7. maj 2011, 18:50 (CEST) (Pacx har ikke stemmeret)[svar]
  • Bestemt Støtter ikke. Du er en tidligere hærværksudøver, hvor din seneste blokering fandt sted den 17.-24. april. Før jeg kan støtte dig som patruljant, så kræver det, at du genvinder mit tillid - det kan du ikke gøre på mindre end en måned. --Masz 8. maj 2011, 10:12 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - Jeg kan som Masz heller ikke støtte dig, når din seneste hærværk ligger under en måned tilbage - uanset at du har lavet fornuftige bidrag for nylig. Bedste råd er at holde fast i en konstruktiv linje i tiden fremover, så må vi se om et stykke tid. Mvh. Arne (Amjaabc) 8. maj 2011, 11:12 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - Jeg er enig i ovenstående. Du lavede adskillige redigeringer, som var bevidst hærværk - jeg kunne måske se mildere på det, hvis det var en enlig svale, eller måske en fejl. --DanNav 8. maj 2011, 11:25 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - Som Arne. Jeg ser frem til en masse positive og konstruktive redigeringer fra dig, der viser, at hærværkstingene i sidste måned blot var et forbigënde fænomen, og at du er blevet mere moden siden da. Pugilist 8. maj 2011, 15:50 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - som de ovenstående er jeg ikke tryg ved at du kender mekanikker og politikker her på stedet. Tilsvarende har vi endnu ikke set nogen begrundelse for dit nylige hærværk, selv om det er positivt at du er holdt op med den slags igen. Jeg ser ingen grund til at give dig flere værktøjer og opgaver at varetage, før du på betryggende vis har demonstreret, at du kan håndtere de rettigheder du allerede har, som registreret bruger. Hvis du fortsætter den positive linie, du nu virker til at have fundet tilbage til, så kan det være jeg støtter en ny anmodning i fremtiden - men det kommer til at tage tid at genskabe tilliden til din dømmekraft. --Medic (Lindblad) 8. maj 2011, 16:42 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - Du skal lige have lidt afstand til 'de skæve', du har slået, men du kan sagtens give ligeså god hjælp i artikelskrivningen i mellemtiden. Bare giv den gas. --Jørgen 8. maj 2011, 17:08 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - det er ikke en måned siden jeg blokerede dig et par gange på grund af uacceptabel opførsel, så jeg kan ikke støtte forslaget på denne side af sommeren. Vi kan se igen til efteråret hvordan tingene ser ud der. --Pixi Uno 8. maj 2011, 17:33 (CEST)[svar]

Jeg tillader mig hermed at søge om patruljant rettigheder.

Jeg har været bruger på Wikipedia i 4 år og 10 måneder - med svingende aktivitet. Jeg har ofte tænkt på at ansøge før, men har først nu følt at jeg har tiden til at være patruljant.

Jeg har lidt erfaring med at fjerne hærværk og tildele test-skabeloner til synderne. Jeg synes det er en god og sjov beskæftigelse, at bidrage med at holde Wikipedia fri fra hærværk og da jeg ofte ser "seneste ændringer” igennem, vil det være dejlig, at have muligheden for at kunne markere ændringer som patruljeret.Emil Christiansen 11. mar 2011, 22:04 (CET)

  • Støtter ikke - Selvom du har været oprettet som bruger i lang tid, har du meget få bidrag - i hvert fald de sidste to år. Det er ud fra dine bidrag ikke muligt at danne sig et billede af din dømmekraft. --Sabbe 12. mar 2011, 07:20 (CET)
  • Støtter ikke - Du har meget få redigeringer i år og kun få har at gøre med fjernelse af hærværk. --DanNav 12. mar 2011, 11:56 (CET)
  • OK, kan allerede nu se hvor hvad afgørelsen vil blive. Det er taget til efterretning. Jeg troede at I altid kunne bruge en ekstra hånd til at hjælpe med at bekæmpe hærværk - også selvom man ikke altid er lige aktiv. Jeg koncentrerer mig derfor fortsat om redigere og opbygge artikler som jeg har lyst. Emil Christiansen 12. mar 2011, 12:18 (CET)
  • Støtter ikke - men hilser tilbuddet velkomment. Jeg ser ingen grund til at en gammel og fornuftig bidragyder ikke skulle være patruljant - men som de ovenstående vil jeg gerne se mere aktivitet i forhold til bekæmpelse af hærværk, og især håndtering af de diskussioner der uundgåeligt følger dét arbejde, inden jeg støtter anmodningen. Når der gennem oprydningsarbejdet er tilstrækkelig basis for at kunne vurdere det ville jeg godt kunne forestille mig en fornyet ansøgning. --Medic (Lindblad) 12. mar 2011, 12:34 (CET)
Konklusion:
Da du ikke har fået de nødvendige syv stemmer her efter mere end en måned, lukkes denne anmodning hermed, men du er velkommen til at anmode på et senere tidspunkt, hvis du får lyst.
- Sarrus (db) d. 17. apr 2011, 18:54 (CEST)

Jeg vil hermed gerne ansøge om at blive patruljant, da jeg ofte holder øje med de seneste ændringere, og bruger megen tid på at bekæmpe hærværken. (Skrev Pacx (diskussion • bidrag) 12. apr 2011, 17:57. Husk at signere dine indlæg.)

  • Støtter ikke - Som det siges i en anden ansøgning: Det er ud fra dine bidrag ikke muligt at danne sig et billede af din dømmekraft. Vi har ikke i særligt omfang set dig håndtere de diskussioner der uundgåeligt følger med hærværksbekæmpelse. --Palnatoke 12. apr 2011, 21:06 (CEST)
Jeg synes da ud fra mine bidrag, at I har et godt billede af min dømmekraft. Er mine redigeringer ikk gode nok da? --Pacx 12. apr 2011, 22:40 (CEST)
  • Støtter ikke - endnu. Du har vist en ihærdig indsats som bekæmper af hærværk m.v., og en stor tak for det. Du har dog kun været aktiv i mindre end to måneder. Lidt mere erfaring vil være fint. Men fortsæt det gode arbejde lidt tid endnu, så skal det nok komme. Pugilist 12. apr 2011, 22:44 (CEST)
Okay. Men er der ikk flere der der deltager i min anmodning? --Pacx 13. apr 2011, 23:32 (CEST)
Neutral - Jeg anerkender det store arbejde du ligger i det, men synes på den anden side, at du fortsat er lige "grøn nok". Men når henses til, at vi er mange (mange!) hundrede røde flag bagud, vil jeg ikke sætte mig imod udpegning af en yderligere patruljant. --Pugilist 11. maj 2011, 11:29 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke Neutral - Som Pugilist nævner, vil det være fornuftigt af vente lidt. Jeg er positiv over for personer, der vil bidrage aktivt og i Wikipedias ånd, men for at vurdere det synes jeg, at der er behov for mere end to måneders bidrag. Så jeg håber, at du vil fortsætte den gode linje; så skal du nok få opfyldt dit ønske på lidt længere sigt. --Arne (Amjaabc) 14. apr 2011, 08:38 (CEST)
    Jeg kan godt se, at der er sket en hel del positive ting den sidste måned, så jeg er mere positiv nu; men det er stadig ikke tre måneder, du har været aktiv, så derfor holder jeg mig tilbage med at stemme for. --Arne (Amjaabc) 10. maj 2011, 22:04 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - endnu. Som de ovenstående er jeg positiv over det arbejde og den udvikling, du har vist, men to måneder er frygteligt kort tid til at danne sig et klart billede. Fortsæt endelig arbejdet; når der er tilstrækkelig baggrund for at vurdere især hvordan du håndterer de skribenter, der er uenige med dig, vil jeg hilse en ny ansøgning velkommen. --Medic (Lindblad) 14. apr 2011, 10:27 (CEST)
Okay. Lad se hvordan det ser ud til efteråret. --Pacx 14. apr 2011, 15:25 (CEST)
  • Støtter - Nu er der gået tre uger, og i den tid er jeg stort set dagligt under patruljering stødt på adskillige korrekt rettede redigeringer fra Pacx, som han lige så godt kunne have gjort færdige. I lyset af den generelt svindende interesse for den vigtige patuljeringsopgave, bør vi tage imod hans tilbud, og han kan samtidig få mulighed for at vise sig/gøre sig moden som administrator. - Nico 8. maj 2011, 23:39 (CEST)[svar]
  • Støtter - I lighed med Nico, har jeg stødt på en del korrekte patruljeringer og mindes ikke at have stødt på nogen forkerte. Der har været enkelte svipsere ved gendannelse efter hærværk, hvor der ikke blev gået langt nok tilbage, men der har jeg siden set forbedringer. Meget ellers overset hærværk fanges via patrujeringen; det er glædeligt når en forholdsvis ny bruger gider kaste sig over en ikke særlig spændende, men vigtig, opgave. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 10. maj 2011, 18:17 (CEST)[svar]
  • Støtter - Hvad Kaare siger. Knud Winckelmann 10. maj 2011, 18:19 ()
  • Støtter - enig med Nico og Kaare. --DanNav 10. maj 2011, 18:46 (CEST)[svar]
  • Støtter – Der er kun to dage tilbage før din anmodning udløber, så jeg støtter dig også. Patruljeringsopgaven kan man bruge mange flere hænder til; dog skal du passe meget på ikke at indstille sider til sletning (eller redigeringer til tilbagerulning) for hurtigt uden selv at forsøge at udbedre det, der er af lav kvalitet (eks. er FisFis). Jeg tør dog godt overlade opgaven til dig, da du virker engageret i arbejdet og lærer hurtigt. --Masz 10. maj 2011, 21:10 (CEST)[svar]
  • Støtter - --Med venlig hilsen Necessary Evil 11. maj 2011, 00:03 (CEST)[svar]
  • Støtter Du kan lige så godt få den syvende støtte af mig. Mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 11. maj 2011, 09:01 (CEST)[svar]
  • Neutral - da jeg som flere andre er meget positiv over for den entusiasme du lægger for dagen, erklærer jeg mig hermed neutral. Det er rigtigt rart at se din flid og vedholdenhed. Den eneste grund til at jeg endnu ikke giver dig en fuld støtte er at jeg herover søgte afklaring af hvordan du håndterer den diplomatiske del af patruljantens hverv; det har jeg endnu ikke haft tid til at danne mig et billede af i den lille måned der er gået siden sidst. I mine øjne er tålmodighed en vigtig egenskab for patruljanter (og for administratorer, for den sags skyld), så længere sagsgang havde måske været en fordel. Dog synes jeg argumenterne om din stejle læringskurve og din åbenlyse interesse for en nødvendig skraldemandsopgave fortjener anerkendelse; jeg har egentlig ikke den store tvivl om at du kommer til at varetage opgaven fint, især da du ikke har kvaler ved at stille spørgsmål når du er i tvivl. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 11. maj 2011, 09:25 (CEST)[svar]
Konklusion:
1 støtter ikke og 3 er neutrale, men den afgørende 7. støtte er kommet, hvorfor Pacx nu er patruljant. --Masz 11. maj 2011, 14:35 (CEST)[svar]

Jeg tillader mig hermed at ansøge om patruljantrettigheder. Jeg har den seneste tid brugt mere og mere tid på at kontrollere de seneste ændringer, og kunne godt tænke mig de ekstra værktøjer til at sikre ordentlige redigeringer. Mvh Kwey09 8. jun 2011, 14:44 (CEST)

  • Støtter - Dit arbejde ser fornuftigt ud, og vi mangler i høj grad hjælp til patruljering, f.eks. går listen over upatruljerede ip-redigeringer helt tilbage til 22. maj. - Nico 8. jun 2011, 15:22 (CEST)
  • Støtter - Ditto. Knud Winckelmann 8. jun 2011, 15:25 (CEST)
  • Støtter - Ditto-ditto. Pugilist 8. jun 2011, 15:27 (CEST)
  • Støtter - Helt enig! --DanNav 8. jun 2011, 15:55 (CEST)
  • Støtter - Jeg har også kun et godt indtryk af dig. Mvh. Arne (Amjaabc) 8. jun 2011, 17:05 (CEST)
  • Støtter - Som andre herover har jeg ikke meget at udsætte på dit arbejde, og vil hilse dig velkommen som patruljant. Jeg kan ikke se at du har deltaget i specielt mange debatter, hvorfor jeg vil opfordre dig til at give dit besyv med lidt oftere - også for at vi kan danne os et bedre indtryk af din måde at håndtere den diplomatiske side af livet på Wikipedia. --Medic (Lindblad) 8. jun 2011, 19:58 (CEST)
  • Støtter - bare giv den gas! --Pixi Uno 8. jun 2011, 22:05 (CEST)
Konklusion:
Med syv støtter er partruljantstatus hermed tildelt - Nico 9. jun 2011, 17:38 (CEST)

Jeg ansøger som patruljant da jeg har været på wikipedia i lang tid og da jeg tit kikker over seneste ændringer for at fjerne hærværk og derfor godt kunne tænke mig at have de ekstra funktioner så de kunne hjælpe mig med arbejdet med at fjerne hærværket. Mvh Trade 16. jun 2011, 16:44 (CEST)

  • Støtter - Trade er en ihærdig hærværks-bekæmper, hans arbejde ser fornuftigt ud! --Pacx 16. jun 2011, 16:48 (CEST)
  • Støtter Fuldstændig enig. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 16. jun 2011, 17:00 (CEST)
  • Støtter --Grey-Fox 16. jun 2011, 17:02 (CEST)
  • Støtter - ingen indvendinger. Vil være rart med endnu en patruljant. --Medic (Lindblad) 16. jun 2011, 18:36 (CEST)
  • Støtter - Ja tak - Nico 16. jun 2011, 19:32 (CEST)
  • Støtter - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. jun 2011, 19:32 (CEST)
  • Støtter - Støtter 100% Kwey09 16. jun 2011, 19:37 (CEST)
  • Støtter - jada, jeg sad også og undrede mig ... --Andreas Müller 16. jun 2011, 20:14 (CEST)
Konklusion:
Med otte støtter er partruljantstatus hermed tildelt - Pacx 17. jun 2011, 15:33 (CEST)

Jeg ønsker at blive en patruljant. Jeg har god erfaring fra det nederlansksprogede Wikipedia. Jeg har aktivt redigeret på de forskellige wikis siden foråret 2010 og kender Wikipedia rimelig godt. Jeg skriver også en del artikler selv, og følger med på de seneste ændringer. Jeg ser selv at de seneste ændringer er en af de vigtigste opgaver på Wikipedia for at opretholde et høj kvalitet. Desuden behøver man ikke at lave dobbelt arbejde hvis jeg retter ting op og en anden skal markere den som kontrolleret. Jeg håber at i vil have mig som kollega patruljant.

--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. jun 2011, 11:34 (CEST)

  • Støtter Helt klart. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 20. jun 2011, 13:24 (CEST)
  • Støtter Jeg er ikke i tvivl! --Steen Th 20. jun 2011, 16:08 (CEST)
  • Støtter Behøver jeg at begrunde? --Masz 20. jun 2011, 16:11 (CEST)
  • Støtter - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. jun 2011, 16:42 (CEST)
  • Støtter - med et lille forbehold om at springe artikler over med sprogproblemer ;-) - Nico 20. jun 2011, 16:55 (CEST)
  • Støtter - Han har gjort et stort arbejde på da wiki --Trade 20. jun 2011, 17:02 (CEST)
  • Støtter - Selvfølgelig. --Pacx 20. jun 2011, 17:10 (CEST)
  • Støtter - men med samme forbehold som Nico. Heldigvis indeholder patruljanthvervet mange andre aspekter end ortografi :-) --Medic (Lindblad) 20. jun 2011, 17:14 (CEST)
  • Støtter - --Pugilist 20. jun 2011, 17:21 (CEST)
 Kommentar - Jeg vil sandelig ikke lave sprogkontrol da jeg stadig er for usikker. Kun tydelige fejl som Avganistan eller Dänmark osv. Ellers vil jeg bare melde det, eller overlade det til en anden. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. jun 2011, 17:38 (CEST)
  • Støtter - Jeg går ud fra, at det var en svipser, at du ikke fik sat signatur på et indlæg i en diskussion :-) Ellers ingen indvendinger. --Arne (Amjaabc) 20. jun 2011, 17:49 (CEST)
 Kommentar – Jeg kan se, at du er blokeret på nlwiki, og det er i hvert fald ikke første gang. Jeg forstår ikke hollandsk, så kunne du lige fortælle, hvad begrundelsen er? Ikke fordi jeg har tænkt mig at trække min støtte, fordi problemer fra nlwiki ikke skal trækkes herover, men det ville være relevant at vide, når du nu formentlig får en tillidspost. --Masz 20. jun 2011, 17:53 (CEST)
 Kommentar - Jeg er kommet dårlig fra start på nl.wiki og dermed har jeg haft kernen af wikipedia imod mig. Der er nogle som helst vil have mig væk på grund af et konflikt jeg havde i november måned om et emne jeg havde svært med at blive neutral i. Hver gang jeg havde skrevet noget, så var de samme figurer der til at genskrive betydningen eller ordlyden på det, eller bare rulle mit bidrag tilbage. Dermed at lokke mig ud i endnu en diskussion som de kunne bruge imod mig. Jeg har ikke været så smart ved at reagere på det hvormed jeg har gjort det endnu mere besværligt for mig selv. Det resulterede i at jeg ikke må rulle noget som helst tilbage mere uden konsensus. Selv ikke kontroversielle sager som jeg ruller tilbage, som nu hvor jeg havde rettet :: foran sætninger, så det var lidt mere læseligt, var åbenbart grundet til at blokkere mig. Der er i øjeblikket mange klager over "moderatorer" (administratorer) og bureaukrater over deres fremgang på nl.wikipedia og stemningen der hersker nu for tiden.
Jeg har aldrig haft det svært med at sige hvad jeg tænker, og det har givet mig en del konflikter.
Jeg vil derfor koncentrere mig på det danske Wikipedia, fordi det nederlandsk er ved at explodere i masser af konflikter.
Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok og dets historik kan i se hvad der foregår. Det ved ikke sige at jeg ikke har gjort noget fejl, men det hele er bar at kulminere til et eksplosion hvor der snart bliver nødvendigt at få hjælp af wikimedia foundation. Administratorer der laver beslutninger til fordel af deres venner, privacyovertrædelse fra bureaukrater, og nogengange bliver der 5 til 6 brugere blokkeret fordi de gerne vil have en forklaring på en trivial beslutning.
Kort sagt, jeg er blokkeret i en periode hvor der er store konflikter.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. jun 2011, 18:26 (CEST)
Først og fremmest tak til Rodejong for forklaringen. Jeg er enig i, at der ikke umiddelbart er grund til at trække problemer fra én wiki over i en anden, om end jeg er glad for at problemet bliver behandlet allerede nu, under ansøgningen. Dernæst vil jeg, mest for en god ordens skyld, blot bekræfte Rodejongs forklaring; af det jeg kan læse (med forbehold for mit begrænsede hollandske) drejer tvisten sig om tilbagerulninger, ikke andet - således har jeg svært ved at tolke det som noget større end en redigeringskrig. Jeg kan ikke umiddelbart se at der skulle indgå groft misbrug af politikker, gentagent hærværk, utilbørlig opførsel eller andre forseelser, som vi normalt blokerer brugere for. Jeg har således heller intet problem med at lade min støtte blive stående. --Medic (Lindblad) 20. jun 2011, 18:45 (CEST)

 Kommentar - Mener også at det er Rodejongs indsats her der tæller; min fornemmelse, efter et (maskinoversat) tjek af den hollandske diskussion svarer i store træk til Rodejongs udlægning, og gav en fornemmelse af overdreven reaktion, og giver ikke mig anledning til at ændre indstilling - Nico 20. jun 2011, 23:51 (CEST)

Konklusion:
Med 10 støtter er partruljantstatus hermed tildelt - Nico 21. jun 2011, 18:04 (CEST)
Jeg takker for jeres støtter og vil bruge dette funktion med god ansvarlighed. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jun 2011, 18:40 (CEST)

Som aktiv bidragyder kunne godt tænke mig at være patruljant, fordi jeg somregel kigger på de seneste ændringer og bekæmper hærværk. Det vil sikkert også være bedre med flere patruljanter, og fordi jeg har været på Wikipedia i et godt stykke tid (inden jeg fik en brugerkonto har jeg været en aktiv læser på Wikipedia), mener jeg, at det vil gøre godt med flere patruljanter.

Mit ønske er simpelt: jeg vil gerne bekæmpe hærværk mere effektivt med patruljant værktøjer, da jeg har set hvor effektivt det kan være, i forhold til aldmindeligt "fjern redigering".

Med venlig hilsen - Greasysweet1 23. aug 2011, 20:17 (CEST) -

  • Støtter mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 23. aug 2011, 20:54 (CEST)
  • Støtter Støtter ikke - Du lader til at have ret godt styr på det hele. --Pacx 23. aug 2011, 20:59 (CEST)
Jeg er som de andre også meget positiv over for det arbejde du laver på Wikipedia, men erklærer at jeg var lige hurtig nok, til at støtte. Lidt mere erfaring, og så har du min fulde støtte næste gang. --Pelle Hansen 24. aug 2011, 23:16 (CEST) (tidligere Pacx)
  • Støtter Støtter ikke - Lyder som en god ide. --Trade 24. aug 2011, 13:14 (CEST)
Er enig i Pelles antagelse men er sikker på at du får nok erfaring til posten hvis du fortsætter de gode arbejde. --Trade 25. aug 2011, 08:50 (CEST)
  • Støtter ikke - Jeg er mere end uforstående over for disse støtter. Kan det virkelig lade sig gøre at vurdere en bidragyder på så få bidrag? --Sabbe 24. aug 2011, 17:38 (CEST)
  • Støtter ikke - Fortsæt det gode arbejde. - men det er under 24 timer siden brugeren fik forklaret hvordan test-skabelonerne virker, hvornår de skal indsættes, og hvor og hvordan man svarer på en diskussionsside. Jeg savner flere redigeringer og flere inddragelser i diskussioner med brugere der ikke redigerer på Wiki i god tro. Mvh. --Pixi Uno 24. aug 2011, 17:48 (CEST)

 Kommentar Jeg er tilhænger af opbakning fra alle de gode kræfter, vi kan mobilisere, men personligt mener jeg nu nok, at man kan foretage ret så meget hærværksbekæmpelse selv uden at være patruljant. Jeg tilslutter mig Pixi Uno: "Fortsæt det gode arbejde". Jeg er overbevist om, at hvis du fortsætter på bedste måde, så kommer udnævnelsen nok næste gang. venlig hilsen --Rmir2 24. aug 2011, 18:15 (CEST)

  • Støtter ikke - Kun godt to måneder som bruger (i hvert fald med brugernavn) er også for lidt efter min smag. Fortsæt det gode arbejde, tag imod de gode råd (fx som nævnt af Pixi Uno), spørg gerne, og så kommer sikkert muligheden en anden gang. Mvh. Arne (Amjaabc) 24. aug 2011, 21:56 (CEST)
  • Støtter ikke - Din indsats på Wikipedia er meget værdsat, og vi kan bruge mange flere til at deltage i bekæmpelse af hærværk, men som andre har påpeget, så har vi ikke set så meget til dig endnu. Så vidt jeg kan se, har du først for alvor redigeret fra midten af juli i år. Fortsæt det gode arbejde noget tid endnu, så vi kan se lidt mere til dig, og så støtter jeg nok næste gang. Pugilist 24. aug 2011, 22:08 (CEST).
Og så skal du også passe på, at du ikke retter andre brugeres bidrag, hvis sådanne bidrag er faktuelt korrekte. Denne rettelse er ikke korrekt. Det er ingen katastrofe, men viser, at lidt erfaring kan være en god ting før du får de ekstra værktøjer. Pugilist 24. aug 2011, 22:50 (CEST)
  • Støtter ikke - Jeg er enig i, at du mangler erfaring. Men det kan komme. --Steen Th 24. aug 2011, 23:03 (CEST)
  •  Kommentar - Tja, sådan som det ser ud nu, kan jeg vel blive nødt til at vente i noget tid endnu. Det er okay, da det er rigtigt, at jeg ikke har så meget erfaring endnu. Det kommer nok, og så vil jeg ansøge en anden gang :-). Anmodningen må gerne lukkes nu, hvis det er muligt. - Greasysweet1 25. aug 2011, 15:06 (CEST) -
Konklusion:
På baggrund af manglende opbakning og tilhørende kommentarer har brugeren trukket ansøgningen tilbage. Diskussionen lukkes hermed. --Medic (Lindblad) 25. aug 2011, 23:15 (CEST)

Jeg vil gerne ansøge om at være patruljant, da jeg tit holder øje med de seneste ændringer. Desuden så oplever jeg en gang imellem hærværk, som ville være meget nemmere at fjerne med tilbagerulning. Jeg har få uheldige redigeringer bag mig, men jeg er blevet klogere, og det sker sjældent. Jeg er rimelig grundig når jeg tjekker ny information i artikler.

Jeg har været registret siden 24. jan 2008, 16:07, men min aktivitet har svunget meget i den periode, jeg har dog ikke tænkt mig at blive helt inaktiv på noget tidspunkt. --NivlekDa 12. sep 2011, 23:26 (CEST)

  • Støtter --Pelle Hansen 13. sep 2011, 00:09 (CEST)
  • Støtter - Du har godt nok den korteste diskussionsside jeg endnu har set for en ansøger om patruljantstatus ;-) men dine bidrag ser fine ud og jeg kan se, at du har været aktiv i hærværksbekæmpelse med fornuftige indgreb. Pugilist 13. sep 2011, 08:53 (CEST)
     Kommentar - Jeg går ud fra at min korte diskussionsside er delvist godt :P (Jeg håber at det betyder at folk ikke er uenige i det jeg laver). --NivlekDa 13. sep 2011, 11:06 (CEST)
  •  Kommentar - ingen tvivl om det gode indtryk af en oprigtig vilje. Jeg tillader mig dog at stille mig afventende lidt endnu. Der kan, trods alt, laves meget fornuftigt arbejde selv uden patruljantstatus. --Rmir2 13. sep 2011, 19:40 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke konsensus for at tildele partruljantstatus. --Pelle Hansen 22. okt 2011, 20:55 (CEST)

Tja... Så er det jo efterhånden noget tid siden, jeg sidst har ansøgt, og jeg mener selv, at jeg er kommet godt ind i Wikipedia, hvilket sikkert kan ses på mine bidrag. Det er jo også meget spændene :-). Derfor er dette min anden ansøgning, hvor jeg, ligesom sidst, godt kunne tænke mig de ekstra værktøjer, patruljanter har, til kampen mod hærværk. Jeg synes selv at jeg efterhånden er blevet mere erfaren; måske er jeg ikke aktiv konstant, men når jeg så er her (somregel hver dag), synes jeg, at jeg er en flittig hærværks bekæmper. Så disse værktøjer ville dog være en enorm stor hjælp, til (selvfølgelig) kampen mod hærværk, selvom det godt kan gøres uden. Men som sagt, jo flere patruljanter, jo bedre.

Håber positivt på jeres støtte denne gang :-) -- Greasysweet 8. nov 2011, 22:32 (CET)

  • Støtter - Du er flittig i bekæmpelsen af hærværk, og dine rettelser ser ganske fornuftige ud. Pugilist 9. nov 2011, 08:46 (CET)
  • Støtter - Du gører et fremragende arbejde indenfor, tilbageføringen af hærværk. Trade 9. nov 2011, 09:10 (CET)
  • Støtter - Du har styr på det. --Pelle Hansen 9. nov 2011, 11:07 (CET)
  • Støtter - Jeg har intet at udsætte på dine redigeringer, og flere patruljanter er bestemt tiltrængt. --Medic (Lindblad) 9. nov 2011, 11:43 (CET)
  • Støtter - Så slipper vi for dobbeltarbejde, når du alligevel har været der først. - Nico 9. nov 2011, 13:47 (CET)
  • Støtter - god ide. --Jørgen 9. nov 2011, 13:53 (CET)
  • Støtter - Dine redigeringer ser fornuftige ud. — Froztbyte 9. nov 2011, 13:57 (CET)
  • Støtter - Selv om knap 5 måneder ikke er lang tid, ser dit arbejde stabilt ud. --Arne (Amjaabc) 9. nov 2011, 15:27 (CET)
  • Støtter - som Arne siger, god arbejde. --Med venlig hilsen, RodeJong 9. nov 2011, 21:07 (CET)
  • 9 ud af 7 er da en meget god statistik, beklager forstyrrelsen, men tillykke :) SorenOlin [ talk to me ] 9. nov 2011, 21:24 (CET)
  •  Kommentar - Jeg takker rigtigt meget for støtten. Det værdsætter jeg rigtig meget. Plus, så er jeg sikker på, at jeg vil være en god hjælp. - Greasysweet 9. nov 2011, 22:23 (CET) -
Konklusion:
Hermed tildelt -Pelle Hansen 10. nov 2011, 00:32 (CET)

Jeg har ingen ambition om hverken Maglite og patruljevogn eller at patruljere timevis om dagen. I mit almindelige arbejde på Wiki sidder jeg af og til og kigger i seneste ændringer, sådan bare for at se hvad der sker og hvem som er aktive. Min tanke er at når det sker, så kan jeg samtidigt bidrage med at sætte patruljeringsflag og rulle håbløs vandalisme tilbage. --VicVal 7. jan 2012, 09:51 (CET)

  • Støtter - Al seriøs hjælp er velkommen - Nico 7. jan 2012, 10:00 (CET)
  • Støtter - Som jeg kender VicVal og hans bidrag er der sjældent nogle problemer der, og derfor ser jeg også gerne hans hjælp til patruljering. --Arne (Amjaabc) 7. jan 2012, 10:29 (CET)
  • Støtter - En god ide at få en seriøs bruger som VicVal med på holdet. --Steen Th 7. jan 2012, 10:37 (CET)
  • Støtter - Jeg har intet at komme efter, du gør nemlig et rigtigt flot arbejde. Du har min støtte 100%, mest fordi at det er dejligt at se gode brugere med entusiasme, men også fordi at flere patruljanter bestemt er tiltrængt. At være patruljant kan godt blive være et lidt beskidt job en gang imellem, når man skal "rydde op" efter syndere og kættere, men det er yderst sjældent, at det bliver ubehageligt, hvis det nogensinde gør. En anden ting er, at jeg tror at vi er mange tusinde flag bagud, så det er godt hvis der kan komme flere skribenter til at tjekke, om alt er iorden. Der skulle jo nødigt være en enkelt useriøs hærværksredigering gemt blandt de røde flag... Men, du har ihvertfald min støtte herfra. Fortsat god arbejdslyst :-) --Altaïr (tidligere Greasysweet) 7. jan 2012, 10:46 (CET) -
  • Støtter - Dejligt at du melder dig. Ingen indvendinger. --Medic (Lindblad) 7. jan 2012, 10:48 (CET)
  • Støtter --Palnatoke 7. jan 2012, 11:20 (CET)
  • Støtter --Pixi Uno 7. jan 2012, 11:43 (CET)
  •  Kommentar - 7 støtter - det tegner da rigtig godt :-) --Altaïr (tidligere Greasysweet) 7. jan 2012, 14:22 (CET) -
  • Støtter --Pelle Hansen 7. jan 2012, 14:55 (CET)
  •  Kommentar - Tak for støtten og de pæne ord. Jeg skal gøre mit bedste for at forvalte jeres tillid --VicVal 8. jan 2012, 10:30 (CET)
Konklusion:
8 positive stemmer, ingen røster imod. Patruljantstatus hermed tildelt. Medic (Lindblad) 8. jan 2012, 11:18 (CET)

Jeg vil gerne være patruljant og for at kunne sikre imod hærværk. Jeg har lævet hærværk, og jeg vidste ikke at man ikke måtte slette sin diskussion side. Men jeg slettede min diskussion side. Men nu har jeg lært de regler Wikipedia har.
Så nu vil jeg gerne gøre en forskel hos Wikipedia. På forhånd tak, Mvh Simeondahl 27. jan 2012, 09:39 (CET)

  • Støtter ikke - Du er en ret ny bruger og du mangler erfaring. Som patruljant skal du have god fornemmelse af, hvad der skal accepteres af ændringer eller hvad skal rulles tilbage. Og den erfaring og viden får du kun ved at arbejde med artikler. Det kan godt tage nogle måneder. Og vent mindst til at du får en status, hvor dine ændringer bliver automatisk patruljeret. Den status får du, når en administrator mener, at du kan handle på egen hånd og dine ændringer ikke skal tjekkes. Men det er vigtigere i først omgang at du bidragere til projektet - for der stadig mange aktive brugere, der bidrager uden de har et eller anden rolle. --Steen Th 27. jan 2012, 10:39 (CET)
  • Støtter ikke - Jeg mener som Steen, at vi har brug for at se mere og stabilt arbejde fra din side, før du kan blive patruljant. Så prøv at klø på med almindeligt arbejde på Wikipedia først - og du kan jo sagtens hjælpe med at bekæmpe hærværk, selv om du ikke er patruljant. Mvh. Arne (Amjaabc) 27. jan 2012, 11:59 (CET)
  • Støtter ikke - Nemlig, som Arne herover siger; man kan sagtens hjælpe til uden at være patruljant. Grunden til at jeg ikke støtter har Steen forklaret meget fint. Jeg mener også at det ville være godt med mere erfaring, og det kan godt tage tid, men så håber jeg imellemtiden at se dig aktiv i hærværksbekæmpelsen. Så tror jeg at du kommer langt. Med venlig hilsen --Altaïr Ibn-La'Ahad 27. jan 2012, 13:41 (CET) -
    •  Kommentar - Desuden vil jeg gerne lige påpege da du sagde, at du ikke slettede din diskusionsside med vilje; jeg ved snart ikke. Det er ikke fordi jeg vil hænge dig ud på det, men det viser også at der skal lidt mere modenhed til for at du kan blive patruljant. --Altaïr Ibn-La'Ahad 27. jan 2012, 13:48 (CET)
 Kommentar - Jeg vil gerne understrege, at hvis du skal gøre dig noget som helst håb om at blive patruljant, så skal du lade være med at ændre på noget, du tidligere har skrevet, og som andre har kommenteret på efterfølgende, som du har gjort her. Du har også gjort det i denne anmodning - det er en uskik. --Arne (Amjaabc) 27. jan 2012, 21:58 (CET)
  • Støtter ikke - idet jeg kun kan tilslutte mig de tidligere anførte betragtninger. Brug noget tid på at lære Wikipedia bedre at kende, da det samtidig vil give os andre en mulighed for at lære dig bedre at kende. Hvis du så senere - f.eks. om et halvt eller et helt år, når du er fortrolig med systemet - stadig har lyst til at hjælpe til med patruljeringen så vil din ansøgning både være meget velkommen og have langt større sandsynlighed for at vinde støtte. God arbejdslyst! --Medic (Lindblad) 28. jan 2012, 13:51 (CET)
Konklusion:
- Patruljantstatus er ikke tildelt på grund af manglende opbakning fra afstemningen. Anmodningen lukkes. --Altaïr Ibn-La'Ahad 8. mar 2012, 16:12 (CET)


Jeg stiller op som patruljant under grufuldt pres (se min brugerdiskussion)... ;-) men spøg til side, når jeg har mulighed for det for det forsøger jeg, efter bedste evne, at hjælpe med at holde Wikipedia fri for hærværk m.m. og jeg vil afgjort have glæde af de ekstra værktøjer. Mvh,Danmuz (diskussion) 18. mar 2012, 20:08 (CET)

  • Støtter - Danmuz har lavet meget fint arbejde især på musik-artikler. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. mar 2012, 20:28 (CET)
  • Støtter - Enig med Villy, og noter mig desuden, at han har debuteret her for 1½ år siden og har i perioder haft endog meget store mængder bidrag, hvilket er udmærket baggrund for at blive patruljant. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. mar 2012, 20:37 (CET)
  • Støtter. Pugilist (diskussion) 18. mar 2012, 21:21 (CET)
  • Støtter - Ja tak - Nico (diskussion) 18. mar 2012, 21:26 (CET)
  • Støtter - Jeg har ingen kvaler ved at støtte dit kandidatur. Dine egne redigeringer er i orden og jeg kan se at du allerede har rimeligt godt fat i nakken på hærværksmænd, samt at du kan bevæge dig lidt ud over standardskabelonerne når dét er påkrævet. Jeg kan i øvrigt se at du på din diskussionsside tidligere har udtrykt bekymring for dit aktivitetsniveau; jeg er glad for at du ikke lader dig bremse af dét længere. Enhver gør hvad man kan, når man har tid og lyst. Mere forventes ikke :-) --Medic (Lindblad) (diskussion) 19. mar 2012, 19:52 (CET)
  • Støtter --Pelle Hansen 23. mar 2012, 22:02 (CET)
  • Støtter - Har jeg ventet på længe! Du har min støtte 100% :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 25. mar 2012, 10:37 (CEST)
Konklusion:
Der er konsensus for ansøgningen. Patruljantflaget hermed givet. --Medic (Lindblad) (diskussion) 25. mar 2012, 23:08 (CEST)


 Kommentar Tusind tak for tilliden og støtten! Jeg skal gøre mit bedste for at leve op til den --Danmuz (diskussion) 26. mar 2012, 09:23 (CEST)

Jeg indstiller mig selv som patruljant. Hærværk på siden går mig på, da det ødelægger andres ellers udmærkede arbejde. Samt har jeg været glad for den hjælp jeg har modtaget i starten ved problemer, så vil gerne give det videre også. Nogen vil måske synes jeg ikke er så erfaren på da-wiki, men jeg er fuldt indstillet på at arbejde for sagen, så godt som jeg nu kan. Jeg er autopatruljeret, og tænker at dette er et skridt jeg skal og vil kunne tage. Hvis ikke nu, så forhåbentlig senere. På forhånd tak for opmærksomheden og overvejelsen. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 20. mar 2012, 17:32 (CET)

  • Støtter - Lyder som en fornuftig indstilling, og dine bidrag er også ok, så vidt jeg har set. - Nico (diskussion) 20. mar 2012, 18:14 (CET)
  • Støtter ditto. Pugilist (diskussion) 20. mar 2012, 20:01 (CET)
  • Støtter - Hmm... Jeg har kigget dine redigeringer igennem og helhedsbilledet bringer mig til at støtte din anmodning. Jeg vil dog udtrykke lidt bekymring for din handlekraft; ikke at du mangler den, men snarere at jeg kan være nervøs for at du undertiden handler lidt for hurtigt (som f.eks. her eller her). Jeg vil derfor opfordre til at stikke en finger lidt dybere i jorden, trække vejret endnu en gang, overveje sagen fra "modstanderens" synsvinkel og alle de andre klichéer. På den anden side har du dine meningers mod (som ses her), en åbenbar interesse i projektet (som her) og engagement nok (som her) til at lave et rigtigt godt stykke arbejde, som Wikipedia kun kan forbedres af - og hærværksbekæmpere har vi stadig ikke nok af. Jeg vil gerne se dine evner brugt lidt bredere end du allerede gør... Derfor vil jeg hilse din hjælp velkommen og giver dig min støtte. --Medic (Lindblad) (diskussion) 20. mar 2012, 20:41 (CET)
  • Støtter - Jeg har ingen indvendinger og byder gerne velkommen til mere patruljering. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. mar 2012, 23:17 (CET)
  •  Kommentar Nu ved jeg ikke om jeg må kommentere allerede nu.. men tak for den foreløbige støtte. Samt tak for konstruktiv kritik Medic (Lindblad). --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 22. mar 2012, 18:26 (CET)
  • Støtter --Pelle Hansen 23. mar 2012, 22:02 (CET)
  • Støtter - Selvom Medic påpeger enkelte "skævheder", ser jeg overhovedet ingen problemer i at du kunne blive patruljant. Du har min støtte, og håber at vi ville se en god patruljant i dig, hvilket jeg slet ikke tvivler på. Jo flere, jo bedre. Så velkommen til jobbet, hvis du får det. --Altaïr Ibn-La'Ahad 25. mar 2012, 10:40 (CEST)
  • Støtter --Palnatoke (diskussion) 1. apr 2012, 11:25 (CEST)
Konklusion:
Der er konsensus for ansøgningen. Patruljantflaget hermed givet. - Nico (diskussion) 1. apr 2012, 11:37 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg siger mange tak for støtten. Som patruljant vil jeg gøre mit bedste. :-)
    --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 1. apr 2012, 12:14 (CEST)

Hej, jeg ansøger igen om Patruliant, siden jeg gerne vil hjælpe Wikipedia mod hærværk og hjælpe brugere som i nok kan se. Jeg syntes selv jeg er klar til at være Patruliant siden jeg er begyndt at lære systemet godt og er temmelig rutineret med wiki. At hjælpe til med hærværk kan jeg godt, men det ville være dejligt at kunne hjælpe mere end jeg kan nu. På forhånd tak Simeondahl (diskussion|bidrag) 27. mar 2012, 12:43 (CEST)

  • Støtter mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. mar 2012, 18:01 (CEST)
  • Støtter ikke - jeg synes stadig, du er meget grøn på Wikipedia, og som nævnt i din forrige anmodning (kun 2 måneder siden), så bør du mindst vente til dine egne ændringer bliver autopatruljeret og mere sandsynligt et halvt eller helt år. Inden da tror jeg ikke du er Wikipediamoden. Det ses da også tydeligt af din diskussionsside, at du bare inden for den seneste måned har reageret for hurtigt eller decideret imod retningslinjer i projektet. Så arbejd tålmodigt og måske lidt mindre ivrigt omend stadig entusiastisk, så kan det være det kommer. --Sabbe (diskussion) 27. mar 2012, 21:22 (CEST)
  • Støtter ikke Pr. Sabbe. --Brandsen (diskussion) 27. mar 2012, 21:26 (CEST)
  • Støtter ikke Også enig med Sabbe. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. mar 2012, 21:31 (CEST)
  • Støtter ikke - desværre. Ikke endnu. Du gør meget godt, du har flyttet dig siden sidst... men jeg mener som andre herover ikke at du er klar endnu. Hav tålmodighed, hold fast i det gode arbejde du gør, bliv ved med at lære... --Medic (Lindblad) (diskussion) 28. mar 2012, 11:08 (CEST)
  •  Kommentar jeg under mig lidt over denne ansøgning så kort efter, at den sidste gang blev afvist. --Rmir2 (diskussion) 28. mar 2012, 11:22 (CEST)
  • Støtter ikke - Jeg er enig med Sabbe, men jeg deler Rmir2's undren. Mit eneste råd er dog, fortsæt det gode arbejde, for det er blevet meget bedre siden sidst, men som sagt er du stadig meget grøn. Det skal nok komme, men ikke endnu. --Altaïr Ibn-La'Ahad 31. mar 2012, 10:00 (CEST)
  • Støtter ikke - Vent nogle måneder endnu, så skal det hele nok komme. --Pelle Hansen 1. apr 2012, 20:55 (CEST)
  • Støtter ikke - Du virker ikke klar, som jeg ser det.
    --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 1. apr 2012, 21:09 (CEST)
    •  Kommentar - Jeg vil sige jeg er glad for kommentar og vil helt sikkert tage dem til mig. Jeg kan se jeg ikke bliver patruliant, så hvis der ikke er flere kommentar så beder jeg en administrator om at lukke denne "ansøgning". Mvh Simeondahl (diskussion|bidrag) 2. apr 2012, 16:27 (CEST)
Konklusion:
Pr. brugerønske og på baggrund af manglende tilslutning til ansøgningen lukkes den hermed. --Medic (Lindblad) (diskussion) 2. apr 2012, 18:02 (CEST)

Hej. Jeg ansøgere (igen), da jeg vil som sagt gerne være Patruliant så jeg kan patruliere de ændringer der bliver lavet, når jeg aligevel tjekker dem. Jeg oprettet 12 artikler, og har lavet snart 3.000 redigeringer, og været aktiv i 6 mådnernder. Jeg mener helt bedstemt at jeg er klar til at få de ekster værktøjer, til at kunne hjælp lidt mere til. jeg har nu fået "Autopatruljerede", og jeg ved godt jeg ansøge for 2-3 mådnernder siden, men mener selv jeg er klar til at som sagt hjælp mere til. Det er helt okay hvis jeg ikke får det, jeg vil bare blive ved, og prøve om 1 år igen :) men hvis i også mener jeg er klar, så vil jeg være glad da det er en del næmmere, at fjerne hærværk, og hjælpe :)

Jeg håber i vil overveje min ansøgning eller så prøver jeg om 1 år igen. På forhånd tak :) --Simeondahl (diskussion) 23. maj 2012, 14:40 (CEST)[svar]

  •  Kommentar - Første anmodning blev lukket den 8. marts, anden blev lukket 2. april. NB: "Autopatruljerede" er ikke en rettighed den enkelt bruger får. Det er blot et hjælpemiddel til allerede eksisterende patruljanter, så der ikke fremgår et "rødt flag" ud for dine redigeringer. --Pixi Uno (diskussion) 23. maj 2012, 14:49 (CEST)[svar]
  • Støtter ikke - Jeg må indrømme, at jeg på ingen måder kan støtte kandidaturet. Jeg er også mere end bekymret for autopatruljantstatussen, da jeg ofte ser deciderede fejltrin jf. mit indlæg på din diskussionsside. Derudover er jeg enig med Pixi Uno i, at denne ansøgning falder meget snarligt efter de to første ansøgninger. Jeg mener du bør vente en stor rum tid inden du er klar til patruljantrollen. --Sabbe (diskussion) 23. maj 2012, 19:36 (CEST)[svar]
Konklusion:
Jeg lukke denne anmodning, da jeg ved jeg ikke bliver Patruliant pt. --Simeondahl (diskussion) 23. maj 2012, 19:42 (CEST)[svar]

Til Simeon Dahl: jeg synes, at dit arbejde som frivillig (om ikke officiel) patruljant er al anerkendelse værd. Selv har jeg aldrig følt trang til - officielt - at påtage mig dette ansvar. Men jeg har lært, at selv uden at være patruljant kan meget nyttigt arbejde gøres og resten så påpeges over for dem, der har påtaget sig opgaven (som regel med en passende skabelon). Mit råd lyder: fortsæt gerne det nyttige arbejde selv uden den fine titel. Din indsats vil blive værdsat lige så højt af os andre alligevel. hilsen --Rmir2 (diskussion) 23. maj 2012, 20:12 (CEST)[svar]

hej Kmir2. Du har ret! :D Jeg kan da godt hjælp uden Patruliant :) Hav en super aften, hilsen Simeondahl (diskussion) 23. maj 2012, 20:19 (CEST)[svar]

Hej! Jeg ansøger hermed om at blive patruljant, da jeg i et stykke tid har brugt meget tid på hærværksbekæmpelse på Wikipedia, hvilket jeg naturligvis vil forsætte med uanset resultatet af denne anmodning. Jeg vil meget gerne hjælpe til med hærværksbekæmpelse, og patruljantværktøjerne ville gøre arbejdet lettere. Jeg føler selv at jeg har en god forståelse for Wikipedia og dets regler, og jeg håber derfor at I vil tildele mig de ekstra værktøjer. Mvh. Cgtdk (diskussion) 11. jun 2012, 15:51 (CEST)

  • Støtter mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 11. jun 2012, 17:29 (CEST)
  • Støtter - Jo flere, jo bedre! Du har også godt styr på det. --Pelle Hansen 11. jun 2012, 17:44 (CEST)
  • Støtter --Grey-Fox (diskussion) 11. jun 2012, 17:57 (CEST)
  • Støtter - Ja, en enkelt smutter betyder ikke noget i det lange løb. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. jun 2012, 20:22 (CEST)
  • Støtter - Er træt af af fjerne de røde flag, der hvor du har været :-) Pugilist (diskussion) 11. jun 2012, 20:25 (CEST)
  • Mange tak for støtten! :) Mvh. Cgtdk (diskussion) 11. jun 2012, 22:40 (CEST)
  • Støtter - Keep up the good work! :-) --Brandsen (diskussion) 11. jun 2012, 22:50 (CEST)
  • Støtter - Nico (diskussion) 11. jun 2012, 23:14 (CEST)
  • Støtter - --Med venlig hilsen, RodeJong 11. jun 2012, 23:40 (CEST)
  • Støtter - 100% støtte herfra. Jo flere, jo bedre, og så må jeg erklære mig enig med Pugilist :) --Altaïr Ibn-La'Ahad 12. jun 2012, 06:35 (CEST)
  • Støtter - Støtter, dig fuldt ud i din anmodning :D. Trade (diskussion) 12. jun 2012, 08:44 (CEST)
Konklusion:
10 støtter - Cgtdk er nu patruljant - Nico (diskussion) 12. jun 2012, 16:42 (CEST)
  • Tak for støtten. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til jeres tillid. Mvh. Cgtdk (diskussion) 12. jun 2012, 16:44 (CEST)

Det forekommer mig, at det må være rart for jer andre, hvis jeg selv fjerner de røde udråbstegn, der hvor jeg alligevel kigger forbi. Tidligere var de med til at give mig wikistress, men jeg tror gode 3 år har ændret det:) --CarinaT (diskussion) 10. jul 2012, 16:55 (CEST)

  • Støtter - jeg tror ikke, jeg behøver skrive andet... --Masz 10. jul 2012, 16:57 (CEST)
  • Støtter - Helt enig med Masz. Ingen indvendelser herfra. Mvh. Cgtdk (diskussion) 10. jul 2012, 17:01 (CEST)
  • Støtter --Palnatoke (diskussion) 10. jul 2012, 17:02 (CEST)
  • Støtter Du var god nok til at passe adminrollen i sin tid. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. jul 2012, 17:02 (CEST)
  • Støtter selvfølgelig - troede du havde beholdt muligheden fra da du var var admin - Nico (diskussion) 10. jul 2012, 17:27 (CEST)
  • Støtter Som tidligere admin er ok. --Steen Th (diskussion) 10. jul 2012, 17:29 (CEST)
  • Støtter - uforbeholdent. --Danmuz (diskussion) 10. jul 2012, 17:57 (CEST)
  • Støtter - Det vil være meget velkomment, Carina. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 10. jul 2012, 20:06 (CEST)
  • Støtter - --Trade (diskussion) 10. jul 2012, 20:11 (CEST)
  • Støtter - Efter nøje overvejelser er jeg kommet frem til, at du virker troværdig ;) --Sabbe (diskussion) 10. jul 2012, 22:16 (CEST)
  • Støtter --Grey-Fox (diskussion) 10. jul 2012, 22:17 (CEST)
  • Støtter - naturligvis. --Medic (Lindblad) (diskussion) 11. jul 2012, 08:37 (CEST)
  • Støtter --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 11. jul 2012, 13:13 (CEST)
  • Støtter - Det kan du vist sagtens klare, og hvis du også selv mener det, ser jeg ikke noget problem :) --Inc (diskussion) 11. jul 2012, 18:30 (CEST)
  • Støtter - En tidligere administrator, bør være en formsag. mvh Tøndemageren 11. jul 2012, 18:38 (CEST)
Konklusion:
Rettigheden tildelt (ved Bruger:Nicos mellemkomst) efter bred enighed. --Medic (Lindblad) (diskussion) 12. jul 2012, 16:20 (CEST)