Wikipedia:Sletningsforslag/Dennis Ravn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

På artiklen for radioværten Dennis Ravn er sat {{notabilitet}} af Bruger:Pugilist, som senere er tilføjet SDBS af en IP-bruger (plus en unødvendig slet-skabelon) --Steen Th (diskussion) 25. mar 2015, 16:11 (CET)

  • Behold En google-søgning indikerer efter min mening, at notabiliteten akkurat er i orden. F.eks. vandt han sidste år (sammen med Mai-Britt Vingsøe) prisen "Den gyldne mikrofon" og generelt er han omtalt i forholdsvis mange medier over en årrække. --Danmuz (diskussion) 25. mar 2015, 17:48 (CET)
  • Slet - Inden bruger SBSJesper ødelagde artiklen har det siden 2007 kun været en stub. Jeg mener ikke personen er notabel (men er heller ikke et stor radiolytter) så den bør slettes. Hvis der er stemning for behold, mener jeg den bør føres tilbage til stadiet inden SBSJesper lagde hånd på den. --Savfisk (diskussion) 25. mar 2015, 18:44 (CET)
  • Behold Det er mig uvidst, hvilken del af ændringen du mener, ikke er legitim med aktualitet og sandhed? Bruger Savfisk, hvis der findes et andet emne fx litteratur eller sport, som du måske har en interesse inden for, men andre ikke har, vil det så betyde, at det ikke er relevant? Undskyld, hvis jeg har en interesse for en emne og gerne vil dele det med andre. Desuden synes jeg nok, jeg har gjort brug af troværdige kilder!? Du udelukker jo heller ikke store litterære forfattere, fordi en stor del af den danske befolkning ikke interesserer sig for litteratur!? Er formålet ikke NETOP at læserne skal kunne søge på Wikipedia og opnå viden? --SBSJesper (diskussion)
  • Behold - men jeg synes dog at artiklen efterhånden fremstår som "reklame" for GO'NOVA--Zoizit (diskussion) 26. mar 2015, 13:09 (CET)
  •  Kommentar - Jeg mener vi bør overveje notabiliteten af alle disse mere eller mindre kendte radioværter. Hvis det var fordi der var stor interesse om at skrive om dem blandt radiolyttere og "fans", ville jeg være ret afslappet, men langt de fleste af biografierne er oprettet af værterne selv eller af personer, der som Bruger:SBSJesper forekommer at have et lige lovlig tæt forhold til personen eller radiostationen. Jeg mener den konkrete artikel er på vippen. Som angivet af Bruger:Zoizit fremstår artiklen som reklame for radiostationen, og den bør under alle omstændigheder rulles tilbage eller på anden måde gøres neutral. --Pugilist (diskussion) 26. mar 2015, 13:25 (CET)
  •  Kommentar - har lavet en "barbering" af artiklen, men et par andre øjne skal nok lige forbi også --Zoizit (diskussion) 26. mar 2015, 14:00 (CET)
  • Slet - ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 28. mar 2015, 09:18 (CET)
Konklusion:
Ikke tilstrækkelig opbakning til at slette. Beholdes. --|EPO| COM: 16. apr 2015, 20:14 (CEST)