Wikipedia:Sletningsforslag/Eigil Raahauge

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen er markeret med {{QA-intro}}, {{wikificering}}, {{uencyklopædisk}}, {{notabilitet}} og {{oversæt}}. Er han notabel? Artiklen giver umiddelbart ikke udtryk for det. Den muligvis oprettet for at give ham lidt reklame. Derudover så står dele af artiklen på engelsk. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 11. feb 2015, 21:56 (CET)

Ifølge [1] har han udgivet 8 bøger på eget forlag, flere er dog af omgang snarere pamfletter. Som forfatter er han næppe notabel, om han er det som arkitekt, har jeg ikke kunnet spore. Hælder mest til sletning, men vil gerne vide mere om personen først.--Ramloser (diskussion) 11. feb 2015, 22:22 (CET)
  • Slet - Efter et kig på hans hjemmeside virker det som om, at han har været en lille del i et væld af projekter når det kommer til arkitektur. Hvis han reelt havde lavet noget større og mere berømt burde det fremgå tydeligere, i stedet er der en alenlang liste med alt muligt, hvor andre større navne står som hovedansvarlig. Ud fra det konkluderer jeg, at han ikke har bedrevet det store, selvstændigt, og derved ikke er notabel på den baggrund. Hans andre meritter er noget, for mig at se, pseudovidenskabeligt mombo jumbo. Toxophilus (diskussion) 12. feb 2015, 08:20 (CET)
  • Slet - Artiklen er uencyklæpædisk. De mange udgivelser er enten svære at opspore, og hvis man kan, så er de udgivet på eget forlag (har ikke tjekket dem alle, men dem jeg fandt var alle på Forlaget Stenløkken, der kun har udgivet titler af Raahauge). Læser man indholdet af artiklen ses, at der er en oplistning af uddannelser og diverse jobs gennem tiden. Men der er ikke henvist til nogle konkrete værker bortset fra de mange bøger/pamfletter. En Google-søgning giver lidt kuriosum, men ikke noget, der peger på notabilitet; en video på YouTube med 139 hits er det nærmeste, der rigtig rykker. Artiklen forekommer "tæt på" oprettet af en bruger, der kun har bidraget til artiklen og lagt billedet op på Commons. Billedet er i øvrigt sletningstruet på Commons grundet uklare rettighedsforhold. --Pugilist (diskussion) 16. feb 2015, 16:32 (CET)
  •  Kommentar - teksten ser kopieret ud. Uden verificering vanskelig at vurdere. Rmir2 (diskussion) 16. feb 2015, 21:09 (CET)
Konklusion:
Konsensus om sletning – hermed effektueret. --Cgt (diskussion) 1. mar 2015, 14:53 (CET)