Wikipedia:Sletningsforslag/Fangirl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg indstiller normalt ikke artikler der ikke er vandalisme til sletning men nuvel. Notabiliteten på dette udtryk er efter min mening i orden, problemet ligger i at der ikke er nogen kilder og at definitionen af "fangirl" er ekstremt forskellig alt efter hvem man spørger. Hvad er grundlaget for at netop de karakterer/personer der er beskrevet skal være der og ikke nogle andre?

  • Slet Enten skal artiklen strammes op med kilder og en bredere vifte af definitioner eller også skal den slettes. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 24. jul 2014, 12:55 (CEST)
  • Slet Rmir2 (diskussion) 24. jul 2014, 13:10 (CEST)
  • Sammenskriv Den høre vist til som et del emne under fan --MIS (diskussion) 24. jul 2014, 17:39 (CEST)
*  Kommentar Vi har har allerede Fanboi, så Fangirl er kun meget rimeligt. --MIS (diskussion) 24. jul 2014, 17:54 (CEST)
  • Slet - Der er ingen kilder, og skønt begrebet måske godt kunne give mening, kan det virke til at være ret uofficielt. Bemærk, at den engelske henvisning går til et ikke-eksisterende afsnit i fan-artiklen, og den svenske har en kildeefterlysning (kun ref. til UrbanDictionary). Fanboi mangler også kilder. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. jul 2014, 18:20 (CEST)
  • Sammenskriv Hvis vi sletter Fangirl, bør Fanboi også slettes. Sammenskrivning med Fan kunne dog være et godt kompromis. Som udgangspunkt er jeg ikke tilhænger af at slette artikler, fordi de mangler kilder. I øvrigt er Fanboys en amerikansk film fra 2009, så begrebet findes altså - omend indtil videre primært i den amerikanske populærkultur. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 24. jul 2014, 19:12 (CEST)
Konklusion:
Der er fuld enighed om at begrebet er for snævert, men ikke konsensus eller overvældende flertal for nogen af løsningerne. Kompromiset bliver derfor sammenskrivning til fan. --|EPO| COM: 7. aug 2014, 13:37 (CEST)