Wikipedia:Sletningsforslag/Indian Fucking Summer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kender intet til rollespilsscenen og kan derfor ikke gennemskue om Indian Fucking Summer har notabilitet. Der er ingen kilder af betydning, men måske kan andre med kendskab til miljøet give et indspark? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. nov 2014, 13:18 (CET)

  • Slet - En hurtig google-søgning giver ikke meget mere. Kun en del hits fra lidt mere suspekte sider, som bestemt ikke har noget med rollespolsscenariet at gøre. Det har vundet Vintersol-prisen, men er det en vigtig pris? Der synes ikke være den store omtale at finde. Toxophilus (diskussion) 25. nov 2014, 13:26 (CET)
  •  Kommentar - Som Toxophilus også fandt ud af, så giver en Google-søgning et ret kulørt resultat, så i det her lidt specielle tilfælde er det måske andre steder man skal grave. Jeg kender intet til genren, men er da langt fra afvisende overfor, at tema/koreografi/ramme for et rollespil kan være relevant at omtale, hvis det indenfor den verden er et relevant stykke. Alene det, at nogen gider skrive en artikel, tyder på, at nogen synes det er notabelt (hvis det altså ikke er selvpromovering). Der skal dog fortsat arbejdes en del med artiklen. Jeg afventer om der kommer input fra nogen, der kender til emnet. Pugilist (diskussion) 25. nov 2014, 13:45 (CET)

Jeg ville da være ked af at få den slettet nu hvor jeg er blevet så tilfreds med siden. Problemet med rollespil som medie er selvfølgelig at at det er knap så synligt som andre lignende medier som film og romaner. Det ville dog være ærgerligt hvis ikke man kunne dokumentere scenarier på wiki til fremtidig research.

Mange scenerier bliver desværre ikke udgivet. De ligger på nettet så folk selv kan hente dem, men vi var et par stykker inden for dansk rollespil der snakkede sammen om at det var ærgerligt at der ikke var et mere kommercielt medie end Alexandrina til folk der ikke spillede rollespil, men stadig ønskede viden.

Jeg vil forsøge at finde andre kilder på vintersol og mere info herom. Jeg vil forsøge at kontakte personer inden for Dansk rollespil om de kender til andre informationskilder, jeg kunne benytte mig af. (Skrev Gaffa Brandt (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Og bare rolig. Jeg har meget bevist ikke skrevet om egne scenarier. Mine scenarier har heller aldrig vundet noget. (Skrev Gaffa Brandt (diskussion • bidrag) 25. nov 2014, 14:09. Husk at signere dine indlæg.)

  • Slet - Rollespil virker ikke som et notabelt emne. Rmir2 (diskussion) 26. nov 2014, 07:50 (CET)
  • Slet Selv om rollespil er en notabilitets-gråzone så er rollespil i sig selv et stort fænomen der dækker hele verdenen med mange foreninger med en stor mængde medlemmer. Men når det kommer til et scenarie bliver det straks sværere, det at den har vundet en pris ved et event lyder spændende. Men selve eventet ser kun ud til at være dækket på diverse blogs og indeks-hjemmesider. Selv om vi ikke har en politik om events på da-wiki så har jeg tilladt mig at "låne" fra en:Wikipedia:Notability (events). Jeg syntes ikke at den overholder nogen af kriterierne der. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 26. nov 2014, 08:58 (CET)
  • Slet - Rollespil er efter min mening notabel, og de enkelte skuespil kan sagtens også være det. Men der skal langt mere til en det aktuelle artikel og spillet bør også vise sit værd over længere tid for at være notabel.Savfisk (diskussion) 26. nov 2014, 09:40 (CET)
Konklusion:
Artiklen er hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 14. dec 2014, 13:43 (CET)