Wikipedia:Sletningsforslag/Per Søndergård Pedersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Jeg kan slet ikke se ved at se notabiliteten. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 20. feb 2015, 23:37 (CET)

  • Slet - Ingen notabilitet. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 20. feb 2015, 23:37 (CET)
  •  Kommentar - Vel vidende at vi måske åbner for et nyt gigantisk område synes jeg, at vi bør overveje medtagelsen af erhvervsfolk generelt. Det er en ret håbløs opgave at sætte klare grænser fx mht virksomheders eller koncerners størrelse og personligt er jeg tilbøjelig til helt at udelukke området. På den anden side skaber de jævnligt overskrifter (eller de foretagender, de leder, gør det) og kan derved have almen interesse dvs er i princippet notable. Hvis nogen orker det synes jeg, at vi bør diskutere det på landsbybrønden. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. feb 2015, 09:07 (CET)
  •  Kommentar/ Behold Som tidligere administrerende direktør i det børsnoterede TK Development, tidligere formand for AaB Fodbold (og formand for AaB Håndbold, Ishockey, Konferencecentret m.v.), nuværende formand for Nowaco, bestyrelsesmedlem for den børsnoterede investeringsforening SmallCap Denmark, bestyrelsesmedlem i Ungbo, mangeårigt tidligere medlem at bestyrelsen for Spar Nord Bank, tidligere medlem af DT Group samt en række andre erhvervsvirksomheder er han efter min opfattelse oplagt notabel. Det ville dog være hensigtsmæssigt, hvis artiklen blev forbedret. (Skrev Pugilist (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Behold Jf. Pugilist --Cgt (diskussion) 1. mar 2015, 14:33 (CET)
  • Behold - Men kræver i høj grad en kærlig hånd. Toxophilus (diskussion) 1. mar 2015, 15:02 (CET)
  •  Kommentar Har skrivet lidt om i artiklen. --Pugilist (diskussion) 3. mar 2015, 09:19 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 15. mar 2015, 20:03 (CET)