Wikipedia:Sletningsforslag/Thor Blanchez Farlov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Siden 4. april 2014 har Thor Blanchez Farlov haft skabelonen {{Notabilitet}} påsat, derfor bør det afgøres om den skal slettes. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. apr 2015, 09:20 (CEST)

  • Behold - Personen er et af de p.t. mest omtalte teenagefænomener, hvorfor der er særdeles god mening i at have et opslag om ham. Forsideomtale på flere landsdækkende aviser og nyhedsmedier bør normalt være nok. Wikipedia bør også være åben for læsere under 30 år, og vi har valgt at anlægge en ret lempelig praksis om langt mindre kendte "youtubere" og "internetfænomener", hvorfor vi bør tillade en artikel om Thor også. --Pugilist (diskussion)
  • Sammenskriv/ Behold - For nuværende synes jeg han skal sammenskrives med Citybois, da jeg ikke er sikker på han har klaret nok på egen hånd. Jeg er dog heller ikke fuldstændig imod at beholde artiklen, blandt andet jævnfør Pugilists kommentar ovenfor. mvh Tøndemageren (diskussion) 18. apr 2015, 11:22 (CEST)
  •  Kommentar både Thor Blanchez Farlov og Anthon Edwards Knudtzon har en selvstændig artikel, men ER begge beskrevet i artiklen Citybois, så min stemme er Slet selvstændige artikler af både Thor Blanchez Farlov og Anthon Edwards Knudtzon --Zoizit (diskussion) 20. apr 2015, 10:58 (CEST)
  •  Kommentar artiklen om Anthon Edwards Knudtzon er ikke påsat {{Notabilitet}}, og jeg mener ikke at de 2 artikler skal ses på forskelligt da det handler om medlemmer af samme gruppe Citybois --Zoizit (diskussion) 20. apr 2015, 11:08 (CEST)
  • Sammenskriv med Citybois. Rmir2 (diskussion) 20. apr 2015, 12:24 (CEST)
  •  Kommentar Anthon har også haft en rolle i Pendlerkids i del sæsoner. Han bliver svær at sammenskrive med andre artikler. For hovedperson her - Thor - hellere jeg imod Behold. Jeg er enig med Pugilist. --Steen Th (diskussion) 21. apr 2015, 11:05 (CEST)
  • Sammenskriv med Citybois - Som Rmir2 foreslår. Artiklen rummer ikke nogle nævneværdigt interessante oplysninger, som ikke fint kan stå i artiklen om Citybois. Det samme gælder i øvrigt artiklen Anthon Edwards Knudtzon. Jeg har sat sammenskrivningsskabelon på sidstnævnte. Toxophilus (diskussion) 21. apr 2015, 11:08 (CEST)
Konklusion:
Bred enighed om at sammenskrive. --|EPO| COM: 25. apr 2015, 10:24 (CEST)
  •  Kommentar Sammenskrivningen er vedtaget, men artiklen er genoprettet. Nu laver jeg en omdirigering, som jeg foreslår beskyttet. --Madglad (diskussion) 27. aug 2016, 15:47 (CEST)