Wikipedia:WikiProjekt EU

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hovedside   Medlemslandene   Projekt 

WikiProjekt EU er et projekt med sigte på at lave en række artikler om EU og forbedre de allerede eksisterende artikler inden for emnet. Derudover er det et mål at opretholde Portal:Den Europæiske Union. Alle er velkomne til at bidrage eller foreslå artikler til projektet.

Udmærkelser

For hovedstæder i EU med udmærkning se AA-taskforcen.

Arbejdsfokus

Fokus er meget bredt til en start, da projektet lige skal finde ben at stå på. Artiklerne listet herunder er kun et smalt udpluk af de artikler, der kræver arbejde.

Ønskede artikler

Artikler til forbedring

Andet

Der mangler generelt artikler til emnet og derfor vil alle artikler omhandlende EU indeholde uholdbart mange røde links. Dette er derfor også et fokuspunkt for projektet.

Skabeloner

Projektrelaterede

  • {{WPEU}} benyttes til at registrere artikler som relaterer til WikiProjekt EU og placeres på artiklens diskussionsside - {{WPEU}} fremkalder:
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EUrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  • {{Barnstar|Den Europæiske Unions|Din meddelse ~~~~}}
Du kan sætte denne Barnstar på nogens diskussionside hvis du syntes at de har bidraget positivt til artikler omhandlende EU.
Den Europæiske Unions Barnstar
Din meddelse ~~~~


Værktøjskasse

Deltagere