21 Jump Street (film)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
21 Jump Street
Overblik
Genre Ungdomsfilm,
komediefilm,
actionfilm,
buddy cop film,
buddyfilm med flere Rediger på Wikidata
Instrueret af Chris Miller,
Phil Lord Rediger på Wikidata
Manuskript af Michael Bacall,
Jonah Hill,
Ann Donahue,
Stephen J. Cannell Rediger på Wikidata
Baseret på 21 Jump Street
Medvirkende Jonah Hill
Channing Tatum
Ice Cube
Rob Riggle
Brie Larson
Dave Franco
Fotografering Barry Peterson Rediger på Wikidata
Klip Joel Negron Rediger på Wikidata
Musik af Mark Mothersbaugh Rediger på Wikidata
Produceret af Channing Tatum,
Jonah Hill,
Stephen J. Cannell,
Neal H. Moritz Rediger på Wikidata
Distributør InterCom,
Netflix Rediger på Wikidata
Udgivelsesdato USA 12. marts, 2012
Danmark 14. juni, 2012
Censur 11 år Tilladt for børn over 11 år
Længde 109 min. Rediger på Wikidata
Oprindelsesland USA Rediger på Wikidata
Sprog Engelsk Rediger på Wikidata
Fortsættes i 22 Jump Street
Links
på IMDb Rediger på Wikidata
på scope.dk Rediger på Wikidata
i DFI's filmdatabase Rediger på Wikidata
i SFDb Rediger på Wikidata
21 Jump Streets hjemmeside Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

21 Jump Street er en amerikansk buddy cop action-komediefilm fra 2012 instrueret af Phil Lord og Christopher Miller (i deres live action-debut). Filmen er skrevet af Jonah Hill og Michael Bacall, og Hill, Channing Tatum, Ice Cube, Brie Larson og Dave Franco medvirker. [1] Filmen er en filmatisering af den gamle tv-serie af samme navn (1987-1991) af Stephen J. Cannell og Patrick Hasburgh, og følger politibetjentene Schmidt og Jenko, som er tvunget til at genopleve high school, da de får til opgave at gå undercover som high school-elever for at forhindre salget af et nyt syntetisk narkotika og arrestere leverandørerne.

Filmen kom i biograferne den 16. marts 2012 af Columbia Pictures og Metro-Goldwyn-Mayer. Den fik gode anmeldelser fra anmelderne og indtjente $201 millioner på verdensplan. En efterfølger, med titlen 22 Jump Street, blev udgivet den 13. juni 2014, og i 2015 var der tale om spin-off med kvindelige hovedroller under udvikling.

Plot[redigér | rediger kildetekst]

I 2005 misser den kloge og flittige Morton Schmidt (Hill) og den populære sportsidiot Greg Jenko (Tatum) deres skolebal, Schmidt blev afvist af den pige han havde spurgt om ville være hans date, mens Jenko ikke må deltage på grund af dårlige karakterer. Flere år senere, i 2012, mødes duoen igen på politiskolen og bliver venner og partnere i cykelpatruljen. De oplever endelig succes, da de lykkes med at arrestere Domingo, lederen af en motorcykelbanden One-Percenters, i en park, men de er tvunget til at løslade ham, da de under arrestationen glemmer at fortælle ham om hans rettigheder.

Duoen bliver omplaceret i en genoplivet task force fra 1980'erne, som har specialiseret sig i at infiltrere high schools. Kaptajn Dickson (Cube) sætter dem på opgaven, at skulle opspore salget af et syntetisk narkotika kaldet HFS ("Holy Fucking Shit") på Sagan High School. Han giver dem nye identiteter og indskriver dem som elever og de får tildelt fag, der passer til deres tidligere akademiske præstationer; Jenko tager hovedsageligt kunst- og sprogelige fag, og Schmidt tager de naturvidenskabelige fag, men duoen får rodet rundt i identiteterne og må gå til hinandens fag. Schmidt kommer på sporet af HFS med hjælp fra klassekammeraten Molly (Larson), og han og Jenko møder skolens hovedforhandler, den populære elev Eric (Franco). Jenko og Schmidt må indtage HFS foran Eric for at han ikke opdager, at de er undercover. Efter at have oplevet stoffets indvirkning indser duoen, at Schmidts intelligens nu gør ham populær, mens der ses ned på Jenkos slappe attitude.

Eric bliver venner med Schmidt, som begynder at blive glad for for Molly. Jenko bliver venner med eleverne fra sin kemi-klasse og bliver mere og mere interesseret i nørdede hobbyer og akademiske sysler. Schmidt og Jenko holder en fest i Schmidts forældres hus, hvor de bor, mens de er undercover og inviterer Eric. Under festen udbryder et slagsmål mellem Schmidt, Jenko og nogle ubudne gæster. Schmidt vinder kampen og styrker sin sociale status og vinder Erics tillid. Jenkos venner hacker imens Erics telefon for at de kan aflytte hans telefon.

Ved en fest hjemme hos Eric, overhører Jenko og hans venner, gennem Erics hackede telefon, information om et kommende møde mellem Eric og hans leverandør, men de hører også Schmidts nedsættende kommentarer om Jenko. Spliden mellem duoen vokser, efterhånden som deres nye skoleliv påvirker deres officielle politiarbejde. Schmidt og Jenko sporer Eric til en pengeudveksling med distributørerne af HFS – motorcykelbanden fra parken – og de ender i en biljagt på motorvejen. De vender tilbage til skolen, skændes og begynder til sidst at slås, hvilket ødelægger skolerevyen. De bliver bortvist fra skolen og fyret fra Jump Street-afdelingen.

Eric, presset og rædselsslagen, rekrutterer Schmidt og Jenko som sikkerhed til en møde, der finder sted ved skoleballet. Mens Schmidt og Jenko klæder sig på til bal, genforenes de i deres venskab. Ved ballet opdager de, at leverandøren er idrætslæreren, Mr. Walters (Riggle), som ved et uheld skabte stoffet og begyndte at sælge det til eleverne for at supplere hans løn og betale hans underholdsbidrag til ekskonen. Efter at have fanget Eric i at ryge marihuana, overtalte Walthers Eric til at være hans forhandler.

Motorcykelbanden ankommer til mødet, men Molly afbryder dem og begynder at skændes med Schmidt. Bandeleder Domingo genkender Schmidt og Jenko, og beordrer sine mænd til at dræbe dem. To af bandemedlemmerne afslører sig selv som undercover DEA-agenter Tom Hanson (Depp) og Doug Penhall (DeLuise), som de oprindelige medlemmer af 21 Jump Street-afdeling. I den efterfølgende pistolkamp bliver Hanson og Penhall dødeligt såret. Mr. Walters og Eric undslipper med pengene og Molly som gidsel; banden, Schmidt og Jenko følger tæt efter. Jenko laver en hjemmelavet bombe og bruger den til at dræbe banden. Mr. Walters skyder på Schmidt, men Jenko tager kuglen for ham og rammes i armen, og skåner Schmidts liv. Som svar skyder Schmidt Mr. Walters og rammer utilsigtet hans penis. Da de arresterer Mr. Walters og Eric, og ud over at huske at fortælle dem deres rettigheder, bliver Schmidt og Jenko venner igen. Schmidt og Molly deler et kys.

Begge betjente bliver lykønsket og genansat i Jump Street-afdelingen, da Dickson giver dem en ny opgave: at infiltrere et college.

Cast[redigér | rediger kildetekst]

Produktion[redigér | rediger kildetekst]

I maj 2008 bekræftede Sony Pictures, at en filmatisering af serien var under udvikling. Jonah Hill omskrev et eksisterende manuskript af manuskriptforfatter Joe Gazzam og han var executive producerede filmen, samt optrådte i filmen. [3] Hill har sagt, at han ville have gyserinstruktøren Rob Zombie til at instruere filmen. I maj 2009 beskrev Hill filmatiseringen som værende en "R-rated, sindssyg, en Bad Boys-møder-John Hughes-film". [4] Den 21. december 2009 blev det annonceret, at Sony var i forhandlinger med Cloudy with a Chance of Meatballs-instruktørduoen, Phil Lord og Christopher Miller, om at instruere filmen. [5] Filmen har samme kontinuitet som tv-serien, Lord udtalte, "Så, alle disse begivenheder skete i den oprindelige serie. Og nu er vi her, 20 år senere, og vi ser det ske for andre mennesker." [6] Filmen har dog en yderst komisk tone, der afviger radikalt fra tv-seriens mere dramatiske og seriøse tone. [7]

Optagelser[redigér | rediger kildetekst]

Filmen blev optaget i og omkring byen Metairie, Louisiana (en forstad til New Orleans) i 2011, selvom filmskaberne lavede omfattende tiltag for at forklæde området som en generisk by ved navn "Metropolitan City". De erstattede karakteristiske gadeskilte med skilte med en Helvetica- skrifttype, fjernede digitalt billboards fra lokale virksomheder (undtagen de genkendelige lokale RTA- skilte i filmens slutningen samt en Zatarains billboard-annonce) og undgik at filme steder med ikoniske New Orleans-kendetegn. På trods af dette, er karakteristiske vartegn såsom Crescent City Connection og den karakteristiske gade i det franske kvarter stadig delvist synlige. [8] Den vigtigste skole, der blev brugt som stand-in for den fiktive Sagan High School, var Riverdale High School, der ligger i Jefferson, Louisiana. [9] De nøgne babybilleder af Hills karakter, der blev brugt i filmen, var faktiske billeder af Hill som barn. [10] Skolebalsscenerne blev filmet på Belle Chasse High School i Belle Chasse, Louisiana. [11]

Musik[redigér | rediger kildetekst]

Musikken til filmen er komponeret af Mark Mothersbaugh. I september 2014 blev det udgivet af La-La Land Records på et dobbelt album, begrænset til 2.000 eksemplarer. Den anden disk på albummet indeholder også musikken til filmens efterfølger, 22 Jump Street, som også er komponeret af Mothersbaugh. [12] Et moderniseret cover af det originale tv-serietemasang af Rye Rye (som havde en lille rolle i filmen) og Esthero blev udgivet som single i iTunes Store. [13]

Derudover blev i alt 21 sange brugt i filmen. Sangene brugt i filmen inkluderer:

Udgivelse[redigér | rediger kildetekst]

Hill og Tatum promoverer filmen i kostumer ved WonderCon 2012 i Anaheim, Californien

Premieren på 21 Jump Street fandt sted den 12. marts 2012 på Paramount Theatre i Austin, TX, under SXSW. [14] Filmen åbnede flere biografer den 16. marts 2012. 21 Jump Street indtjente $138,4 millioner i USA og Canada og $63,1 millioner i andre lande, for i alt $201,6 millioner på verdensplan; det er også den mest indbringende high school-komediefilm gennem tiderne. Filmen indtjente $13,2 millioner på åbningsdagen. I løbet af åbningsweekenden indtjente filmen $35 millioner, hvilket tog The Lorax fra den #1-plads, som den film havde haft i to uger. [15]

21 Jump Street blev udgivet på DVD og Blu-ray i Canada og USA den 26. juni 2012 [16] [17] og blev udgivet i Storbritannien den 9. juli 2012. [18] Nogle af Blu-ray-bonusfunktionerne inkluderer 20 slettede scener og "Johnny Depp on Set", der forklarer, hvordan de fik Johnny Depp til at genoptage sin rolle som Tom Hanson. Det blev afsløret, at Johnny ønskede, at hans karakter skulle dø, men af ukendte årsager. I en af de slettede scener blev det vist, at Tom og hans partner, Doug Penhall, havde overlevet skyderiet.

Modtagelse[redigér | rediger kildetekst]

Rotten Tomatoes, en anmeldelsesaggregator, har filmen en godkendelsesvurdering på 85 % baseret på 226 anmeldelser og en gennemsnitlig vurdering på 7,20/10. Sitets kritiske konsensus lyder: "21 Jump Street er en smart, kærlig satire som emmer af 80'er-nostalgi og teenagefilmtropper, der byder på larmende mainstream-komedie med en overraskende tilfredsstillende bid." [19]Metacritic har filmen en score på 69 ud af 100 baseret på 41 anmeldere, hvilket indikerer "generelt gunstige anmeldelser". [20] Publikum adspurgt af CinemaScore gav filmen en gennemsnitskarakter på "B" på en A+ til F-skala. [21]

Richard Roeper fra The Chicago-Sun Times gav filmen karakteren B+ og sagde: "Jeg troede ikke, vi havde brug for en 21 Jump Street, men den er faktisk lidt sjov." [22] David Hynes fra WhatCulture rangerede manuskriptet som nummer tre på en liste over de "10 bedste filmmanuskripter siden 2010", og skrev: "Et nøgleaspekt til manuskriptets succes er, hvordan det sætter sin historie op med så få midler. Vi begynder i medias res, og inden for ti sider etableres (i en enkelt scene) [...] alle konflikter, interpersonelle og personlige [. . . ] Jeg stønnede, da jeg hørte, at Tatum og Hill var blevet castet som hovedrollerne, men de viste sig at være en fantastisk duo, der ydede manuskriptets nuttede humor retfærdighed." [23]

Anerkendelser[redigér | rediger kildetekst]

Filmen blev opført som den sjette mest ulovligt downloadede film i 2012 ved hjælp af BitTorrent- protokollen med cirka 7,6 millioner downloads. [24]

År Pris Kategori Modtager(e) Resultat
2012 BMI Film & TV Awards Film Music Award Mark Mothersbaugh Vundet [25]
Golden Trailer Awards Best Pre-show Theatrical Advertising Vundet [26]
Best Comedy TV Spot Vundet
MTV Movie Awards Best Comedic Performance Jonah Hill Nomineret [27]
Best Cast 21 Jump Street
Best On-Screen Transformation Johnny Depp
Best Fight Channing Tatum og Jonah Hill vs. Kid Gang
Best Gut-Wrenching Performance Jonah Hill og Rob Riggle
Best Music Party Rock Anthem af LMFAO Vundet
Teen Choice Awards Choice Movie: Comedy 21 Jump Street Vundet

[28]

Choice Movie: Actor Comedy Channing Tatum Vundet
Choice Movie: Actor Comedy Jonah Hill Nomineret
Artios Awards Outstanding Achievement in Casting – Big Budget Comedy Feature 21 Jump StreetJeanne McCarthy, Nicole Abellera, Elizabeth Coulon, Yesi Ramirez Nomineret [29]
People's Choice Awards Favorite Comedy Movie 21 Jump Street Nomineret [30]
2013 Critics' Choice Awards Best Comedy 21 Jump Street Nomineret [31]
Best Actor in a Comedy Channing Tatum Nomineret

Efterfølgere og spin-offs[redigér | rediger kildetekst]

22 Jump Street[redigér | rediger kildetekst]

Hovedartikel: 22 Jump Street.

I marts 2012 meddelte Sony Pictures, at de arbejdede på at udvikle en efterfølger til filmen og underskrev en aftale, der ville få Hill og Bacall til at vende tilbage for at forfatte en manuskriptbehandling, der igen ville blive udviklet af Bacall. Hill og Tatum vendte tilbage for at medvirke i filmen. De var også executive producers sammen med produceren Neal H. Moritz. [32] Phil Lord og Christopher Miller vendte tilbage for at instruere filmen. Filmen var oprindeligt planlagt til at blive udgivet den 6. juni 2014. [33] I maj 2013 blev det annonceret, at filmen ville blive skubbet en uge tilbage til den 13. juni 2014. [34] Filmens titel var 22 Jump Street . [35] Ligesom den første film fik 22 Jump Street gode anmeldelser.

23 Jump Street[redigér | rediger kildetekst]

I september 2013 blev 23 Jump Street annonceret for at være under udvikling. [36] I en kommentar til projektet udtalte Tatum: "Jeg ved ikke, om den her joke virker tre gange, så vi får se." [37] I august 2015 blev det afsløret, at Lord og Miller ikke vil instruere filmen, men i stedet skrive og producere. Et første udkast til filmens manuskript er færdiggjort. [38]

MIB 23[redigér | rediger kildetekst]

Den 10. december 2014 blev det afsløret, at Sony planlagde en crossover mellem Men in Black-serien og Jump Street. Nyheden blev lækket efter at Sonys system var blevet hacket [39], og derefter bekræftet af filmenes instruktører, Chris Miller og Phil Lord, under et interview om det. [40] [41] I marts 2016 blev det officielt, at James Bobin skulle være instruktør. [42] [43]

Jump Street: Now for Her Pleasure[redigér | rediger kildetekst]

I april 2015 blev en kvindelig-ledet Jump Street-film annonceret, som værende under udvikling. [44] I december 2016 blev Rodney Rothman meldt ud som forfatter/instruktør. [45] I december 2018 blev Tiffany Haddish castet som hovedrollen, mens Zendaya og Awkwafina også var på tale til roller. [46] I november 2020 blev det afsløret, at Wendy Molyneux og Lizzie Molyneux-Logelin havde færdiggjort et udkast til manuskriptet, hvor den officielle titel blev annonceret til at være Jump Street: Now for Her Pleasure . [47]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

 1. ^ Coll, Kevin (21. december 2009). "21 Jump Street Gets Phil Lord and Chris Miller to direct". Fused Film. Arkiveret fra originalen 18. februar 2012. Hentet 13. juni 2014.
 2. ^ a b Weinstein, Joshua (19. marts 2012). "Johnny Depp '21 Jump Street' Cameo Came With Conditions (Spoiler Alert)". The Wrap. Arkiveret fra originalen 25. juli 2018. Hentet 5. oktober 2014.
 3. ^ Sperling, Nicole (13. maj 2008). "Jonah Hill in negotiations to develop '21 Jump Street' movie". Entertainment Weekly. Arkiveret fra originalen 14. maj 2008. Hentet 25. februar 2020.
 4. ^ Coll, Kevin (28. maj 2009). "Jonah Hill Talks 21 Jump Street Remake Movie". Fused Film. Arkiveret fra originalen 18. februar 2012. Hentet 18. december 2011.
 5. ^ Coll, Kevin (21. december 2009). "21 Jump Street Film Gets Phil Lord and Chris Miller To Direct". Fused Film. Arkiveret fra originalen 18. februar 2012. Hentet 21. december 2009.
 6. ^ Caffeinated Clint (20. marts 2012). "Clint talks to 21 Jump Street helmers Phil Lord and Chris Miller". Moviehole. Arkiveret fra originalen 25. juli 2018. Hentet 20. marts 2012.
 7. ^ Lisa Schwarzbaum (16. marts 2012). "'21 Jump Street': A fast, cheeky interpretation of the original". CNN. Hentet 9. april 2012.
 8. ^ Scott, Mike (18. marts 2012). "A city undercover: New Orleans keeps a low profile in '21 Jump Street'". The Times-Picayune. New Orleans, LA. Hentet 18. marts 2012.
 9. ^ White, Cindy (2012-02-15). "IGN Visits 21 Jump Street". IGN. Arkiveret fra originalen 2012-02-18. Hentet 2014-08-24.
 10. ^ "Video – Jonah Hill: 'The Naked Baby Pictures In Jump Street Are Mine' – 21 Jump Street Press Conference Part 1". Contactmusic.com. New York City, NY. 3. april 2012. Hentet 1. juni 2012.
 11. ^ Times-Picayune, Mike Scott, NOLA com | The. "A city undercover: New Orleans keeps a low profile in '21 Jump Street'". NOLA.com. Hentet 2020-01-02.
 12. ^ "Mark Mothersbaugh's Scores for '21 Jump Street' and '22 Jump Street' Released". FilmMusicReporter.com. Hentet 1. november 2014.
 13. ^ "iTunes – Music – 21 Jump Street – Main Theme (From the Motion Picture "21 Jump Street") – Single". iTunes. Hentet 1. november 2014.
 14. ^ "Channing Tatum's SXSW "21 Jump Street" Premiere". Celebrity-Gossip.net. 13. marts 2012. Arkiveret fra originalen 20. juni 2012. Hentet 13. marts 2012.
 15. ^ "'The Lorax' Defeats Disappointing 'John Carter'". Box Office Mojo. IMDB. Hentet 11. marts 2012.
 16. ^ "Canadian DVD Release Date". Hentet 16. april 2012.
 17. ^ "American DVD Release Date". Hentet 11. maj 2012.
 18. ^ "United Kingdom DVD Release Date". Hentet 16. april 2012.
 19. ^ "21 Jump Street". Rotten Tomatoes. Fandango. Hentet 24. juni 2021.
 20. ^ "21 Jump Street Reviews, Rating and Credits". Metacritic (CBS). 16. marts 2012. Hentet 17. marts 2012.
 21. ^ Pamela McClintock (18. marts 2012). "Box Office Report: '21 Jump Street' Wins Weekend Crown With Record $35 Mil". The Hollywood Reporter. Jump Street received a B CinemaScore on Friday night, though those under the age of 25 gave the pic an A.
 22. ^ "21 Jump Street - RichardRoeper.com". richardroeper.com. Arkiveret fra originalen 27. marts 2015. Hentet 9. maj 2015.
 23. ^ Hynes, David (2. februar 2017). "10 Best Movie Screenplays Since 2010". WhatCulture.com. Hentet 2021-02-04.
 24. ^ Van Der Sar, Ernesto (27. december 2012). "Project X Most Pirated Movie of 2012". TorrentFreak. Arkiveret fra originalen 30. december 2012. Hentet 25. december 2011.
 25. ^ Gallo, Phil (17. maj 2012). "Backbeat: Rolfe Kent Receives Career Achievement Honor at BMI Film and TV Awards". Billboard. Prometheus Global Media. Hentet 9. december 2012.
 26. ^ "The 13th Annual Golden Trailer Awards". Goldentrailer.com. Arkiveret fra originalen 21. juli 2012. Hentet 9. december 2012.
 27. ^ Ford, Rachel (3. juni 2012). "MTV Movie Awards: Complete Winners List". Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. Arkiveret fra originalen 5. juni 2012. Hentet 4. juni 2012.
 28. ^ "First Wave of "Teen Choice 2012" Nominees Announced" (PDF). Teen Choice Awards. 18. maj 2012. Arkiveret fra originalen (PDF) 19. juni 2012. Hentet 23. juli 2012.
 29. ^ "2012 Artios Casting Award Winners Announced – Once, Venus In Fur & More". Broadway World. 30. oktober 2012. Arkiveret fra originalen 29. oktober 2013. Hentet 30. oktober 2012.
 30. ^ Khatchatourian, Maane (9. december 2012). "The People's Choice Awards nominees are ..." Entertainment Weekly. Hentet 15. november 2012.
 31. ^ Hammond, Pete (11. december 2012). "'Lincoln', 'Les Miserables', 'Silver Linings' Top List Of Nominees For 18th Annual Critics Choice Movie Awards". Deadline Hollywood. Arkiveret fra originalen 12. december 2012. Hentet 11. december 2012.
 32. ^ Oldham, Stuary; Sneider, Jeff (16. marts 2012). "Sony books '21 Jump Street' sequel". Variety. Hentet 25. februar 2020.
 33. ^ Kit, Borys (3. maj 2013). "'Men in Black 4' in Development at Sony". The Hollywood Reporter.
 34. ^ "21 Jump Street 2 Takes Jurassic Park 4's Old Date". ComingSoon.net. 2013-05-08. Arkiveret fra originalen 26. oktober 2014. Hentet 2013-09-28.
 35. ^ Chitwood, Adam (5. juni 2013). "21 Jump Street Sequel Titled 22 Jump Street". Collider.com. Hentet 17. juni 2013.
 36. ^ Chris Aga (10. september 2014). "'23 Jump Street' in the Works; No Director(s) Attached Yet". ScreenRant.com.
 37. ^ Lee, Ashley (17. oktober 2014). "Channing Tatum Debates '23 Jump Street': "I Don't Know If That Joke Works Three Times"". The Hollywood Reporter. Hentet 25. januar 2015.
 38. ^ Wakeman, Gregory (7. august 2015). "The 21 Jump Street Franchise Needs To Find Someone New To Take Over". Cinemablend.com. Hentet 8. august 2015.
 39. ^ Fritz, Ben (10. december 2014). "Sony Plans 'Men in Black' – 'Jump Street' Crossover". The Wall Street Journal. Hentet 11. december 2014.
 40. ^ Converse, Simon; Eric Eisenberg (2015-01-14). "M.I.B./Jump Street crossover unofficially confirmed". Cinemablend. Hentet 2015-01-19.
 41. ^ Alexander, Julia (4. marts 2016). "Report: 23 Jump Street will be a crossover with Men in Black". Polygon.
 42. ^ Anders, Charlie Jane (4. marts 2016). "That 21 Jump Street-Men In Black Crossover Is Actually Happening". io9. Hentet 16. april 2020.
 43. ^ Franich, Darren (13. april 2016). "Sony confirms Charlie's Angels reboot, Jump Street-Men in Black crossover". Hentet 13. april 2016.
 44. ^ McNary, Dave (29. april 2015). "Female '21 Jump Street' Spinoff in the Works". Variety. Hentet 16. april 2020.
 45. ^ "Jump Street Spinoff Finds a Director". Comingsoon.net. 1. december 2016. Hentet 1. december 2016.
 46. ^ Sneider, Jeff (5. december 2018). "Exclusive: Tiffany Haddish in Talks to Star in New 'Jump Street' Movie". Collider. Hentet 16. april 2020.
 47. ^ Krol, Justin (20. november 2020). "'Deadpool 3': Marvel Studios And Ryan Reynolds Tap The Molyneux Sisters To Pen The Sequel". Deadline. Hentet 20. november 2020. ...They also wrote Jump Street: Now for Her Pleasure for Sony Pictures.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Wikimedia Commons har medier relateret til: