Alt tilladt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Alt tilladt
Originaltitel Hall Pass
Dansk titel Alt tilladt
Instrueret af Bobby Farrelly og Peter Farrelly
Produceret af Charles B. Wessler, Benjamin Waisbren, Bobby Farrelly og Peter Farrelly
Manuskript af Pete Jones og Farrelly brothers
Medvirkende Owen WilsonJason SudeikisJenna FischerChristina ApplegateStephen MerchantJoy BeharAlexandra DaddarioNicky WhelanRichard JenkinsJ.B. Smoove, Larry Joe Campbell, Tyler Hoechlin, Lauren Bowles, Alyssa Milano, Bruce Thomas, Danny Murphy, Kathy Griffin, Rob Moran og Vanessa Angel
Fotografering Matthew F. Leonetti
Land USA
Sprog engelsk
Links
på IMDb
på scope.dk
i DFI's filmdatabase

Alt tilladt (Originaltitel: Hall Pass) er en amerikansk komediefilm, skrevet og instrueret af Farrelly Brødrene. Den blev optaget i Atlanta, Georgia i USA og havde premiere den 25. februar 2011 i USA og den 12. maj 2011 i Danmark. Hovedrollerne spilles af Owen Wilson, Jason Sudeikis, Stephen Merchant, Jenna Fischer og Christina Applegate.

Handling[redigér | redigér wikikode]

De gifte mænd Rick og Fred er bedste venner og er begge utilfredse med deres sexliv og savner de gamle dage, hvor de var singler. De får derfor et "Hall Pass" af deres koner Maggie og Gracie, hvilket giver dem muligheden for en uge fri fra ægteskabet, hvor de kan have sex med andre kvinder. Tingene bliver lidt ude af kontrol, da begge hustruer ligeså begynder at indgå i udenoms-ægteskabelige aktiviteter.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Amerikansk Stub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film