Anders Hjulmand

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Anders Hjulmand
Født 16. oktober 1951 Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Advokat Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Anders Hjulmand (født 16. oktober 1951 i Aalborg) er en dansk advokat med møderet for Højesteret.

Hjulmand blev student fra Aalborghus Gymnasium i 1971, og blev cand.jur. fra Aarhus Universitet[1] i 1976. Blev senere partner i advokatfirmaet Stoustrup, Dresing & Hjulmand.

I 1989 oprettede han advokataktieselskabet Anders Hjulmand. Dette fusionerede i 2000 med Advokatfirmaet Mehlsen, Kaptain & Nordestgaard og Advokatfirmaet HjulmandKaptain blev skabt.

Ud over at være advokat er Anders Hjulmand næstformand for Det Kongelige Teater, næstformand i Tryghedsgruppen/Trygfonden, næstformand i Utzon Fonden samt bestyrelsesformand/medlem i en række erhvervsvirksomheder, fonde og institutioner.

Anders Hjulmand er tidligere medlem af Erhvervsankenævnet 2005 - 2017, er optaget i Kraks Blå Bog og har modtaget Ridderkorset.

Anders Hjulmand har tidligere bl.a. været bestyrelsesformand for Aalborg Teater 2006 - 2016, bestyrelsesformand for Kunsten - Museum of Modern Art 2008-2017, bestyrelsesformand for Utzon Center A/S, bestyrelsesformand for Erhverv Norddanmark og bestyrelsesformand for Aalborg Advokatforening, medlem af Advokatrådet samt ekstern lektor ved Aalborg Universitet.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Klart fokus på Nordjylland Nordjyske 13. oktober 2011 (hentet 28. maj 2015)
Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Anders Hjulmand kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.