Assassin's Creed Origins

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Assassin's Creed Origins
Del af Assassin's Creed-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Ubisoft Montreal
Udgiver Ubisoft
Designer Eric Baptizat
Programmør Frédérick ChampouX
Komponist Sarah Schachner
Distributør Humble StoreRediger på Wikidata
Motor AnvilRediger på Wikidata
Udgivet 27. oktober 2017
Genre Adventurespil & Actionspil
Spiltype SingleplayerRediger på Wikidata
Platforme Microsoft Windows, PlayStation 4 & Xbox One
Eksterne links
Assassin's Creed Origins' hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Assassin's Creed Origins er et action-adventure open world spil, som er udviklet af Ubisoft Montreal og udgivet Ubisoft. Det er det tiende spil i Assassin's Creed serien. Spilet forgår 49-47 før Kristi fødsel i Egypten. Spillet er udgivet på Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One.

Gameplay[redigér | redigér wikikode]

Assassin's Creed Origins er et action-adventure stealth spil spillet fra et tredjeporsensperspektiv . Spillere gennemfører quests-lineære scenarier med faste mål-at gå videre gennem historien, optjene erfarings point og erhverve nye færdigheder. Uden for missionere kan spilleren frit omgå det åbne verdens miljø til fods, hest, kamel, heste-køretøjer eller båd for at udforske steder, udfylde valgfrie side missioner og låse op for våben og udstyr.

Plot[redigér | redigér wikikode]

Spilleren tager rolen som Medjaien Bayek og hans kone Aya, hvor de skal beskytte folket af det ptolemeiske kongeriget og samtidlig leder de efter morden af deres søn. Pharaohen Ptolemy XIII som kæmper for at holde fast på magten, mens han har ambitioner om at udvide sit kongerige, samtdig prøver hans søster Cleopatra at få fat i magten fra sin bror. Samtidig bliver den romerske republik mere og mere involveret i borger krigen mellem Ptolemy og Cleopatra. I mens man føgler Aya og Bayak ser man hvordan "broderskabet" blev skabt.[1]

kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ "Assassin's Creed: Origins". Assassin's Creed Wiki. Hentet 13. september 2018. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.